Akın Bey'in göz zevki iyidir diye tahmin ediyorum, bana 2 farklı ölçü önermişti, ben büyüğünü istedim ve onu koymuş, şu anda memnunum ama Akın Bey biraz büyük olduğunu düşünüyor. bir büyüğü yada küçüğü olsaydı da memnun olurdum ben herhalde ama çok abartılı bir şey yapmaz zaten. yine de kendisi küçükten yana, o 250 dediyse senin 275-300 demen iyi olmuş, ameliyata girmeden tekrar hatırlat. çok minyon yapılı değilsen 300 koyarsa güzel olur bence
bu arada ben de Akın Beyle 10 dakika konuşmuştum, ertesi sabah da ameliyatımı oldum hatta
canım Akın Bey bana ameliyattan 3 gün sonra giydirmişti, ameliyattan sargıyla çıkmıştım. ama ameliyat tekniklerimiz farklı, yine de Akın Beye sorarsan daha iyi olur. ben ameliyattan önce almıştım, dolgulu sütyenimin ölçüsü kadar istediğim için dolgulu sütyenin üzerinden deneyip almıştımay yıldızınkini pek methediyor herkes, bir bak bakalım
en iyisi doktora sorayim benim ölçülerde tam net değil oyüzden şuan hangi ölçülerde almam gerektiğini de bilmiyorum ayyıldızınkine bir bakiyim ozaman ben
canım Akın Bey bana ameliyattan 3 gün sonra giydirmişti, ameliyattan sargıyla çıkmıştım. ama ameliyat tekniklerimiz farklı, yine de Akın Beye sorarsan daha iyi olur. ben ameliyattan önce almıştım, dolgulu sütyenimin ölçüsü kadar istediğim için dolgulu sütyenin üzerinden deneyip almıştımay yıldızınkini pek methediyor herkes, bir bak bakalım
bide cok soru soruyorum farkındayım kusura bakma nolur : ) giderken ameliyata ne giydin ? cıktığında rahat olabilmesi için eşofman altı üst falan nasıl bişeydi?
aaa olur mu? hiç önemli değil, biz de sora sora bugünlere geldik
ameliyat için 2 tane önden düğmeli penye götürdüm, eşofman altı, bir tane polar, çorap, iç çamaşırı. yanına ped de almanı tavsiye ederim, benim vakti olmadığı halde ihtiyacım olmuştu, stresten midir, anesteziden mi bilmem artık. ben kokoşluk olsun diye terliklerimi falan da götürmüştümıslak mendil, yıkanamadığın için silinmek iyi geliyor. bilgisayar götürdüm, internet vardı zaten otelde, yatarken de müzk falan dinledim, oyun oynadım. aklıma başka bir şey gelirse yazarım yine
çook teşekkür ederim bende söledıklerini götürcem yanımda..ama şöle bi durum var benim hiç önden düğmeli penyem yok hahanese yapıcaz bişiler artık kalırmıyım kalmazmıyım hastanede bilmıyorum ama benim evime cok yakın zaten hastane..Antalyada yaşıyorum ben ameliyatta antalyada olucak zaten.belki akşamına cıkarım inşallahhh tabi herşey iyi gecerse tüm isteğim bu: )
selam alexus!
meme ucu kesısı ,kas zarı altı 250-290cc arası bır protez dusunuyorum.damla seklınde olanların gorunusunu sevıyorum ancak yuvarlaga daha sıcak bakıyorum.senınle hemen hemen aynı durumdayız yarın butun yazdıklarını okumayı planlıyorum.ancak fotoların varsa ,senı ekledım,kabul edersen cok sevınırım.
Merakten ölücegim bır konu var,meme ucu kesi izlerin,n ne kdr sure sonra alenen barız bellı durumu ortadan kalktı? sence 3ay sonra goren bırı anlar mı SADECE ucundan bahsedıyorum?
bır de akın beyın soyadı nedır:)) soyle bı goz attım ama bulamadım yazdıkların arasında (demiralay galıba tamam sımdı buldum)
ucretı nedır acaba canım,toplam ne kadara olmustun?
alexus slm tekrardan.. bişey sormak istıyorum sana ameliyattan sonra kol hareketlerinde cok fazla kısıtlama oldumu? gerci senin gögüs ucuydu değilmi benim kas altı olcak sanırım daha agrılı ve kol hareketlerimde daha cok kısıtlama olucak7yani benim işe dönmem ne kadar sürer acaba ya ofiste çalışıyorum ben öle aşırı hareket halinde değilim ama 1 hafta izin yeterli olur mu?
aynen sordum doktora ameliyattan sonra dedi hahah bide gittim arayıp rahatsız etmiyim diye whatsapptan sordumşaşırmıştir
valla benim artık soracak bir şeyim kalmadı Akın Beye ama ben de hem ameliyat öncesi hem sonrası whatsappla kendisini bolca rahatsız etmiştimsağolsun hem maillere çok kısa sürede dönüyor hem mesajlara. bu arada senin de 2 günün kaldı, çok heyecan yapma olur mu; hemencecik geçicek ameliyat, ben de ameliyat günü gelmiyor bir türlü diye sabırsızlanırken şimdi 7 ayı geçti ameliyat olalı
yarın oluyorum bi aksilik olmazsa offne stres içindeyim anlatamam saçma sapan şeylerde düşünmeye başladım artık iyice paronayak gibi etrafta geziniyorum:18:. ayrıca sabah 11 de yapıcak amelliyatı ona da ayrı gerginim.. keşki 8 de 9 da falan olsaydı nebilim.. jnese dualarınızı eksik etmeyin nolurr : )
simdiden gecmiş olsun. bugün uyku uyuyamazsın :) insallah istediğin gibi sonuclanır
yarın oluyorum bi aksilik olmazsa offne stres içindeyim anlatamam saçma sapan şeylerde düşünmeye başladım artık iyice paronayak gibi etrafta geziniyorum:18:. ayrıca sabah 11 de yapıcak amelliyatı ona da ayrı gerginim.. keşki 8 de 9 da falan olsaydı nebilim.. jnese dualarınızı eksik etmeyin nolurr : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?