• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldattığını kocasına söylemelimiyiz.

adama bu kanıtlar sunulurken kanıtları sağlayan her bir kişinin de hukuk önünde suçlu konuma düştüğünden haberiniz var mı? kişilik haklarını zedeleyen bir durum olduğu için kanıtı teslim eden her bir bireye dava açılabilir.
siz akıl verirken insanların düşebileceği durumları asla görmüyorsunuz. biraz hukuk bilmiyorsanız barı fikirleri kendinize saklayın ki insanlar ciddi zararlar almasın.

Hukukçumusunuz? Ben değilim fakat kanıt sağlayana ne davası açılacak
Mesela mesaj attık adama Karınız x tarihte oteldeydi.
İftira açamaz çünkü bilgi doğru

Bu konuda evet haksozlığa uğradığı erkek.
Ben bunu söylüyorum açıkça. Kusıra aldatılmak haksızlıktır.
Siz böyle görmüyor olabilirsiniz.

Aldatılan kadın erkek fark etmez haksızlığa uğradığı doğru. Ama aldattığı için öldürülen kadınlar daha fazla haksızlığa uğruyor. Hemde yaşama haki elinden alınıyor. Birzada onları görseniz.

Erkekler psikopatsa zarar gelebilir hem aldatılan arkadaşınıza hem aldatan kadına bence ilahi adalete bırakın illa gün yüzüne çıkar cikmazsa da mahşerde misliyle odesir herkes..

Çok hakim değilim ben de mevzuya ama zina davası olmadığını, sadece zina sebebiyle boşanma davası olduğunu biliyorum. Tazminat çok duruma özel bir konu. Çalışmayan malı mülkü olmayan, geliri olmayan kadından nasıl tazminat alınacak mesela?

nasıl alınacağını ben de bilemiyorum. sadece zina ile ilgili araştırdığımda elimde olan bilgiler bunlar.

Bende diyorumki kanıtlar adama verilsin adamda yargı organına gitsin. Ama siz hayır gitmesin kadına dokunmayalım diyorsunuz.
Ayrıca aldatma nasıl ceza olmamalı o zaman buradaki erkekte cezalandırılmamalıydı.

Cezalandirilma nerden cikti?
Yurtdişinda avukatim ve coğu erkek boşanmayi "cezalandirilma" olarak görmüyor.
Oh kurtuldum kafasi yaşiyorlar. Karisini seven ve kurduğu aileye değer veren Adam zaten aldatmiyor

Sizin algılarınız bozuk hemde her gün bir kadının bu sebeplerden dolayı öldürüldüğünü görmeyecek kadar bozuk.

Ne kuyruk acınız var bilmiyorum ancak burda aldatan bir kadın ve adam var farkındaysanız. Üstelik bunların ikisi de evli ve çocuklu. İkisi de aynı derece de suçlu. Sırf aldatan kadın diye bu onu yoruma kapalı kılmaz. Neyi savunduğunuzun farkındamısınız? Aklınızı yediniz heralde. İyi, peki, kadın olduğu için her şey mübah.

Aldatılan kadın erkek fark etmez haksızlığa uğradığı doğru. Ama aldattığı için öldürülen kadınlar daha fazla haksızlığa uğruyor. Hemde yaşama haki elinden alınıyor. Birzada onları görseniz.
Bende diyorumki buradaki aldatma cesaretine sahipse eşi bu kişilikte değildir.

Sizin algılarınız bozuk hemde her gün bir kadının bu sebeplerden dolayı öldürüldüğünü görmeyecek kadar bozuk.
İyi vakit adam aldatsın vay şerefsiz. Ancak kadın aldatınca, kadın hakları diye bağıralım öyle mi? İnanılmazsınız.

Ne kuyruk acınız var bilmiyorum ancak burda aldatan bir kadın ve adam var farkındaysanız. Üstelik bunların ikisi de evli ve çocuklu. İkisi de aynı derece de suçlu. Sırf aldatan kadın diye bu onu yoruma kapalı kılmaz. Neyi savunduğunuzun farkındamısınız? Aklınızı yediniz heralde. İyi, peki, kadın olduğu için her şey mübah.

Benim aklım yerinde ama sizinki yerinde değil gibi. Kimsenin aldatan kadınları savunduğu yok. Erkeklere aldattığını söylediginizde kadına zarar veriyor. Bu nedneden dolayı insanlar sesiz kalmalı. Eğer aldatma durumunda kadın erkeğe zarar verse aynı şeyi savunurdum.

O kadinin kendi bilecegi iş.
Simdi kadin evli olmasaydi babasinami haber verilecekti?
Bak bak... kizin evli barkli adamla cinsellik yaşiyor diye? Kadinin hayati kimseyi bağlamaz.
O zaman hemcinsimiz aldatınca susalım. Erkek aldattınca taşlayalım. Sırf hemcinsimiz diye yapalım.
Ayrıca burada erkeğin de hayatını bağlayan bir nokta var hani evliler ya.

İyi vakit adam aldatsın vay şerefsiz. Ancak kadın aldatınca, kadın hakları diye bağıralım öyle mi? İnanılmazsınız.
İki durumda da üçüncü kişileri ilgilendiren bir şey yok diyoruz. Olaya dahil olanlar kararlarını kendileri verebilirler, konu sahibi dış kapının mandalı.

Ayrıca aldatılmak travma olmuş sanırım çoğunuzda. O kadar büyütülecek bir mevzu değil bence. O yüzden kesin öğrenmeli, mutlaka bilmeli modunda olamıyorum. Bana ne demeyi bilmeli insan bazen.

İyi, peki, kadın olduğu için her şey mübah.
Kimse mübah dememiş ki çarpıtmayın söylenilen şeyi. Oh iyi yapmış aldatmışta denmedi. Sadece eşe söylenmesi ciddi sıkıntılar doğurabilir dedik. Toplumun kafa yapısını yazdık. Hatta elde kanıt varsa kadın ile birebir konuş dedik.

Boşanan binlerce ebeveyn var. Çocuğa ilgili davranıldığında, sevildiğini hissettirdiğinde babasıyla sık sık görüştüğünde yani eksikligini hissetmiyorsa kolay kolay travma sahibi olmazki. Toplumun bu ikiyüzlülüğünde elde kanıt varsa kadına gösterip kadın uyarılmalı. Kusura bakmayın ama c*nayet, t*cavüz, istismar gibi suçlar olmadıkça herhangi bir suçlunun dahi başına birşey gelsin istemem, aldattiysan öl demem.
Ben sizi pek anlayamadım. Eğer bir insan (kadın veya erkek) eşini aldatıyorsa, bu ortaya çıkarılmalı. Boşanmak zaten dünyanın somu değil. Ben kimse ölsün demedim bu arada. Ne alaka ya?

Ne demek istediğimizi gayet iyi anlıyorsunuz. Bu erkek kadın davası değil birini hayatı söz konusu olduğunda kıyas yapmak adaletsizliktir.

Back