• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldattığını kocasına söylemelimiyiz.

O zaman hemcinsimiz aldatınca susalım. Erkek aldattınca taşlayalım. Sırf hemcinsimiz diye yapalım.
Kimse bunu demedi. Ayrıca aldatan hangi erkek taşlandı? Boşanıp hayatlarına devam ettiler, herifler üzmedi bile kendini. Kimse kadın olduğu için susalım o da devam etsin demiyor çarpıtmayın.

Boşanan binlerce ebeveyn var. Çocuğa ilgili davranıldığında, sevildiğini hissettirdiğinde babasıyla sık sık görüştüğünde yani eksikligini hissetmiyorsa kolay kolay travma sahibi olmazki. Toplumun bu ikiyüzlülüğünde elde kanıt varsa kadına gösterip kadın uyarılmalı. Kusura bakmayın ama c*nayet, t*cavüz, istismar gibi suçlar olmadıkça herhangi bir suçlunun dahi başına birşey gelsin istemem, aldattiysan öl demem.
Kendiniz diyorsunuz kadına gösterilmeli diye. Aynı şeyi neden erkeğe yapmayalım.
Çarpıtma demişsiniz burada sus deme diyonuz.

Ben sizi pek anlayamadım. Eğer bir insan (kadın veya erkek) eşini aldatıyorsa, bu ortaya çıkarılmalı. Boşanmak zaten dünyanın somu değil. Ben kimse ölsün demedim bu arada. Ne alaka ya?
Ben aldatan kadında erkekte olsa susulmaması taraftarıyım.
Konu sahibi bence ulaştırmalı. Sırf hemcinsimiz diye halı altına süpürülmemeli
Niye abi ya? Siz aldatma polisi misiniz? 😂😂😂

O zaman hemcinsimiz aldatınca susalım. Erkek aldattınca taşlayalım. Sırf hemcinsimiz diye yapalım.

Konu sahibinin arkadaşi nasil ortaya cikartdiysa o kadinin kocasida birgün anlar olayi. Kimse susmuyor ama kadin cinayetleri bir gercek. O Adam kadini öldürse konusahibi Kina yakmayacaksa söylesin. Ben böyle bir vebalin altina girmem

Burada yazılanlara inanamıyorum. Aldatan erkek olsaydı ve karısına söylemeli miyiz diye konu açılınca herkes söyle kurtulsun pislikten kadını salak yerine koyuyor vb. gibi şeyler yazıyorr linç ediyoruz. Ama aldatan kadın olunca sana ne boşver şu bu. Bu nasıl bir bakış açısı. İnanamıyorum gerçekten

Ben de sizin gibi toplumdan bir haber olanlara inanamiyorum.🙄 Ben haber takip etmem pek, tv izlemem. Negatif seylerden uzak durmaya calisiyorum ama kadin cinayetleri, kadina şiddeti bilmeyen mi var bu ülkede? Hayret bir şey...

Ben de sizin gibi toplumdan bir haber olanlara inanamiyorum.🙄 Ben haber takip etmem pek, tv izlemem. Negatif seylerden uzak durmaya calisiyorum ama kadin cinayetleri, kadina şiddeti bilmeyen mi var bu ülkede? Hayret bir şey...
Aldatanı sırf hemcinsimiz olduğu için savunacak değilim.

İki durumda da üçüncü kişileri ilgilendiren bir şey yok diyoruz. Olaya dahil olanlar kararlarını kendileri verebilirler, konu sahibi dış kapının mandalı.

Ayrıca aldatılmak travma olmuş sanırım çoğunuzda. O kadar büyütülecek bir mevzu değil bence. O yüzden kesin öğrenmeli, mutlaka bilmeli modunda olamıyorum. Bana ne demeyi bilmeli insan bazen.
Ben hiç aldatılmadım. Ya da aldatıldım bilmiyorum şahsen. Ancak kadın dış kapının mandalı da olsa burda bizlerden bir akıl istemiş. Bizler de düşündüğümüzü yazıyoruz. Sizler etliye sütlüye karışmayan tayfa olabilirsiniz ve bu bizi ilgilendirmez. Bu arada aldatılmanın ortaya çıkmasından yana olmak, daha önce kazık yediğiniz anlamına gelmez.

Ben sizi pek anlayamadım. Eğer bir insan (kadın veya erkek) eşini aldatıyorsa, bu ortaya çıkarılmalı. Boşanmak zaten dünyanın somu değil. Ben kimse ölsün demedim bu arada. Ne alaka ya?
Nasıl ne alaka? Hergün bahanelerle zaten kaç kadın öldürülüyor farkında mısınız? Çıksın ortaya ona bir lafım yok zaten. Ortaya çıkınca sadece bosanma olsa keşke ama bir can tehlikesi var ya hani? Sebebi sen olma diyoruz konu sahibine. Birde bu olay onun başına gelmemis düşünecek olan arkadaşı.
Kim savunuyor? Kadın aldatsın ohh diyen mi var? Ya anlama probleminiz var yada bilinçli bir şekilde çarpıtıyorsunuz.

Ne demek istediğimizi gayet iyi anlıyorsunuz. Bu erkek kadın davası değil birini hayatı söz konusu olduğunda kıyas yapmak adaletsizliktir.
Siz hakikaten ciddi misiniz? Burda aldatılan bir adam var. Ve bu kadının çocuğu da var. Bu kadın hem kocasına hem de çocuğuna ihanet ediyor. Anlayatabiliyor muyum bunu size? Ne bu savunma anlamadım bu işi. Asıl kadın erkek ayrımcılığını kendinizin yaptığınızın farkında mısınız? Eğer buna hümanistlik ya da feministlik diyorsanız hiç demeyin, çünkü değil.

Nasıl ne alaka? Hergün bahanelerle zaten kaç kadın öldürülüyor farkında mısınız? Çıksın ortaya ona bir lafım yok zaten. Ortaya çıkınca sadece bosanma olsa keşke ama bir can tehlikesi var ya hani? Sebebi sen olma diyoruz konu sahibine. Birde bu olay onun başına gelmemis düşünecek olan arkadaşı.

Kim savunuyor? Kadın aldatsın ohh diyen mi var? Ya anlama probleminiz var yada bilinçli bir şekilde çarpıtıyorsunuz.
Niye abi ya? Siz aldatma polisi misiniz? 😂😂😂
Bu eğlence konusu değil. Farkındasınız umarım. 😏

Siz hakikaten ciddi misiniz? Burda aldatılan bir adam var. Ve bu kadının çocuğu da var. Bu kadın hem kocasına hem de çocuğuna ihanet ediyor. Anlayatabiliyor muyum bunu size? Ne bu savunma anlamadım bu işi. Asıl kadın erkek ayrımcılığını kendinizin yaptığınızın farkında mısınız? Eğer buna hümanistlik ya da feministlik diyorsanız hiç demeyin, çünkü değil.

Evet yapıyorum, yapımda. Hale ki bir kadının hayatı söz konusu olduğunda.

Savunun diyen yok. Ama kimse aldatti diye ölmeyi haketmiyor.
Ben olsam böyle bir ihtimalin olduğu duruma dolayli yoldan neden olmak istemem, insanlar da bunu söylüyor.
Aldatilmalar er geç ortaya cikar zaten.

Kadın cinayetlerini savunan yok burda. Ancak kadın eşini, çocuğunu ve ailesini kendi düşünmemişse başkası neden düşünsün? Kadının kendi aklı yok mu? Kadın da olsa, erkek de olsa aldatma saklanmamalı, hem de ispat varken. Doğru olan her şeyin ortaya çıkarılması NOKTA.

Back