• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldattığını kocasına söylemelimiyiz.

Kadın kocasını aldattıysa da aldattı kime ne herkesin kendi hayatı sonuçta neden bu kadar dert ettiniz
Burada aldatan erkeklerle ilgili konu açılıyor eline söylemeli miyiz diye ve hepimiz git söyle kurtulsun diyoruz. O zaman o konularda da erkek aldattıysa aldattı kendi hayatını niye dert ettin kime ne sus demeliyiz. Sizin bu yorumunuza göre.

Yok yapamazsınız öyle bir ihtimal yok. Adımınızı attığınız her yerde kamera var, internet üzerinden attığınız her adım takip ediliyor. Bulmak isteyen her türlü bulur, bulamayan yeterince uğraşmamıştır. Ha bu arada sadece adam değil kadın da zarar verebilir size. Aldatmayı göze alan insan her türlü şeyi göze alabilir bence.
aldatan değil, ama kadının arkadaşı mı korksun şu durumda? Konu gerçekten 1 saat içinde feci sapıttı. 😴

Öz düşüncenize saygı duyulmalı ama bazen bazı şeyleri ortaya çıkarmak istemem yan cebime koy, oh oh ekmeğime yağ sürdün gibi oluyor.
Örnek: Beni aldattığı kadınla evlenmiş :)

Şimdiiii diyelim konudaki aldatılan kadın diğer kadının kocasına söyledi, ortalık bir tozduman oldu ama sağsalim boşandılar, aldatan erkekle aldatan kadın evlenir de mutlu bir evlilikleri olursa, aldatılan kadın söylemeseydim kadın boşanmayacaktı eski eşimle de evlenmeyeceklerdi deyip daha büyük bir pişmanlık yaşarsa ne olacak😬
Böyle bir durum da iki ucu **k*u değnek oluyor zaten.

Yoksa mal mülk para???
O zaman da çocuğun velayet hakları ve görüş - yatılı kalma hakları devreye giriyormuş.

Bu iki cinsiyet için de geçerli. Yani "bu zamanda zinanın cezası yok neden ispata uğraşanlar var, neden bir an önce ayrılıp yoluna gitmiyor bu insanlar vb" nin nedenleri arasında bunlar da yer alıyormuş.

Burada aldatan erkeklerle ilgili konu açılıyor eline söylemeli miyiz diye ve hepimiz git söyle kurtulsun diyoruz. O zaman o konularda da erkek aldattıysa aldattı kendi hayatını niye dert ettin kime ne sus demeliyiz. Sizin bu yorumunuza göre.
Demiyoruz ablacım, demiyoruz. O senin kendi inanışın. Sen sadece görmek istediğini görüyorsun, o mesajlar aklında kalıyor. Çoğumuz sana ne, bulaşma diyoruz aldatan kadın da olsa erkek de olsa.

Ben genellikle öyle yapıyorum aldatan kadın da olsa erkekte olsa karışmıyorum . Ayrıca başta ben olmak üzere diğer arkadaşların da dediği gibi bu olay duyulduğu zaman kadın ciddi anlamda zarar görebilir ama siz ısrarla anlamazlıktan geliyorsunuz

Gizliden yaparsan kim ne bilecek? Yani sizin kafa kısacası şu ‘ bana dokunmayan yılan bin yaşasın ‘. Burdaki çoğunluk bunu savunuyor diye ikna olamam, benim kendi öz düşüncem bu değil çünkü.
Yılan bin yaşasın ya da yaşamasin beni ilgilendirmez de benim yüzümden bir insan ölürse ömür boyu kurtulamam azaptan .

Yani insan bu sonuçta eşimle beraber oldu diye başka bir kadının öldürülmesini istemem . Ya da aldattı diye eşimi de başka biri tarafından öldürülmesini istemem . Bu ülkede bunun olasılığı yüksek sonuçta . Ölümden başka her şeyin çaresi var . Böyle bir bedel ödemeye hazır olduğunu düşünen yapsın . Sonuçta onlarda birinin evladı veya çocukları var.

Kimse aldattı diye öldürülmemeli, çok daha medeni ve olması gereken bir yol var o da boşanmak ama kadının eşi aldatıldığına inanmayabilir de, etrafımda aldatılan birçok kadın oldu ucundan kıyısından söylesek mi diye düşünürken bile aldatılan kadınlardan benim eşim yapmaz, diğer kadınlar evliliğimizi kıskanıyor, kocam yakışıklı kadınların gözü var iftira atıyorlar sözlerini bile duyduk, konudaki aldatılan adam da eşine iftira atıldığını düşünebilir, erkeklerin de aldatıldığına inanmayanı var.
Aslında bi arkadaşımın daha başına geldi. O karşı taraftaki adama söyledi. Hatta adamlarda arkadaş. Karşı tarafın eşi sen yanlış anlamışsındır ne karım öyle bir şey yapar nede senin eşin yapar demiş. Yani aldatıldığına inanmamış. Genelde öyle oluyor zaten.

Hanımlar merhaba. Kafamı kurcalayan bi konu var sizlere danışmak istedim. Benim bi arkadaşım var iş arkadaşım. Çok severim kendisini. Kendisi çok iyi bi insan. Yakın zamanda eşinden boşandı. O dönemde doğum izninde olduğu için fazla görüşemedik ve boşandıktan sonra öğrendik. Zaten çok hızlı gelişip boşanmış. Boşanmasının sebebi ihanet. Eşi arkadaşımı aldattı. İkisininde ikinci evliliği. Bu evliliğindende bi çocuğu oldu daha çok küçük. Şimdi geleyim asıl soruma. Adamın arkadaşımı aldattığı kadın evli. Onunda bi çocuğu var. Ama arkadaşım kadının eşine söylememiş bu durumu. Elinde bi sürü kanıt var. Otel kayıtlar vs. Ben biraz keşke söyleseydin falan dedim. Oda emin olamadı bi yanı söylemek istiyor bi yanı cesaret edemiyor gibi. Bende fazla baskı yapamadım bir şey olurda vicdan azabı çekerim diye. Kendimde eşimden ihanet sebebi ile boşandım belki o yüzden arkadaşım bu kadar üzgünken o kadının hiç bir şey olmamış gibi gününü gün etmesine çok sinir oldum. siz olsanız napardınız. Hangisi doğru emin olamıyorum. Kadının eşini fotoğraftan gördüm çok temiz yüzlü iyi bir insana benziyor. Belki kadını affedebilir. Başına iş mi alır söylerse. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Madem evlilik aldatma yüzünden bitmiş, madem kadının eşini uyandıracaktınız boşanmadan önce yapsaydınız ya. Açsaydınız bir zina davası, her delili serseydiniz ortaya. Hem eşle kadından tazminat alırdınız, hem de gidip adamı dürtmenize gerek kalmadan öğrenirdi. Adam bir şey söylerse de, abisi biz de mağduruz hakkımızı aradık der sıyrılırdınız. Şimdi herkes yoluna gitmiş ne yapsak da içimiz soğusa diye sebep arıyorsunuz.

aldatan değil, ama kadının arkadaşı mı korksun şu durumda? Konu gerçekten 1 saat içinde feci sapıttı. 😴
konu yolunda ilerliyor, insanlar tecrübelerine dayanarak şunu söylemek istiyor, haklı da olsanız bazen haksız duruma düşürülebiliyorsunuz, insanların hayatında bir rüzgar kadar etkiniz dahi olmayabiliyor, siz istediğiniz kadar gizli aldatılıyorsunuz mesajı da verseniz bugün IP’den iz sürülebiliyor, mail atsanız mail adresiniz çakma da olsa yine ıp iziniz sürülüyor, ankesörlü telefondan arama yapsanız kim inanır, kanıt sunacaksanız mecbursunuz mail, whatsapp sosyal medya hesabı vs kullanmaya hepsi bulunabiliyor, misal burada kullanıcı adından ibaretsiniz ama biri burada yazdıklarınızın suç olduğunu söyleyip hakkınızda suç duyurusunda bulunsa bulundunuz demektir, anında evinize ya mahkeme celbi ya da emniyete ifade vermeye gelmeniz gerekiyor diyerek polis geliyor.

Madem evlilik aldatma yüzünden bitmiş, madem kadının eşini uyandıracaktınız boşanmadan önce yapsaydınız ya. Açsaydınız bir zina davası, her delili serseydiniz ortaya. Hem eşle kadından tazminat alırdınız, hem de gidip adamı dürtmenize gerek kalmadan öğrenirdi. Adam bir şey söylerse de, abisi biz de mağduruz hakkımızı aradık der sıyrılırdınız. Şimdi herkes yoluna gitmiş ne yapsak da içimiz soğusa diye sebep arıyorsunuz.

zina davası diye bi şey yok

Hanımlar merhaba. Kafamı kurcalayan bi konu var sizlere danışmak istedim. Benim bi arkadaşım var iş arkadaşım. Çok severim kendisini. Kendisi çok iyi bi insan. Yakın zamanda eşinden boşandı. O dönemde doğum izninde olduğu için fazla görüşemedik ve boşandıktan sonra öğrendik. Zaten çok hızlı gelişip boşanmış. Boşanmasının sebebi ihanet. Eşi arkadaşımı aldattı. İkisininde ikinci evliliği. Bu evliliğindende bi çocuğu oldu daha çok küçük. Şimdi geleyim asıl soruma. Adamın arkadaşımı aldattığı kadın evli. Onunda bi çocuğu var. Ama arkadaşım kadının eşine söylememiş bu durumu. Elinde bi sürü kanıt var. Otel kayıtlar vs. Ben biraz keşke söyleseydin falan dedim. Oda emin olamadı bi yanı söylemek istiyor bi yanı cesaret edemiyor gibi. Bende fazla baskı yapamadım bir şey olurda vicdan azabı çekerim diye. Kendimde eşimden ihanet sebebi ile boşandım belki o yüzden arkadaşım bu kadar üzgünken o kadının hiç bir şey olmamış gibi gününü gün etmesine çok sinir oldum. siz olsanız napardınız. Hangisi doğru emin olamıyorum. Kadının eşini fotoğraftan gördüm çok temiz yüzlü iyi bir insana benziyor. Belki kadını affedebilir. Başına iş mi alır söylerse. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Ben öğrenmek isterim

Aslında bi arkadaşımın daha başına geldi. O karşı taraftaki adama söyledi. Hatta adamlarda arkadaş. Karşı tarafın eşi sen yanlış anlamışsındır ne karım öyle bir şey yapar nede senin eşin yapar demiş. Yani aldatıldığına inanmamış. Genelde öyle oluyor zaten.
Evet inanmıyorlar, söyleyen kişiye hepsi düşmandır şimdi, bu arkadaşınızın eski eşi de kadının kocasıyla yüzleştirilse bile inkar eder, bu sefer arkadaşınıza ya da siz söylerseniz size iftira davası bile açarlar elbirliğiyle.

Ortada bir aldatma olduğunda bunu kanıtları toplayıp daha boşanma davası aşamasında mahkemeye taşıması gerekirdi arkadaşınızın, sonradan harekete geçmek olayın aleyhinize dönmesine neden oluyor çoğunlukla.

Söyleme bırak sonuçta arkadaşınız aldatılmış ve onun için bitmiş böyle bir insandan kurtulmuş. Arkadaşınız söylese onun hayatında ne değişecek ? Daha da başını ağrıtır.

Yılan bin yaşasın ya da yaşamasin beni ilgilendirmez de benim yüzümden bir insan ölürse ömür boyu kurtulamam azaptan .

Yani insan bu sonuçta eşimle beraber oldu diye başka bir kadının öldürülmesini istemem . Ya da aldattı diye eşimi de başka biri tarafından öldürülmesini istemem . Bu ülkede bunun olasılığı yüksek sonuçta . Ölümden başka her şeyin çaresi var . Böyle bir bedel ödemeye hazır olduğunu düşünen yapsın . Sonuçta onlarda birinin evladı veya çocukları var.
Kim birinin ölümüne neden olmak ister ki ? Ancak kadının şöyle bir uyarılması lazım değil mi? Yoksa da adama söylenmeli değil mi? İyi o vakit kadın erkek herkes birbirini aldatsın ama kimse çıkıp ta bu da böyle demesin. Ya insanlar bir tuhaf ya da ben başka dünyadayım heralde. Bunu çıtlatmanın bin türlü yolu vardır, elbette birinden biri işine uyar. Konu sahibinin arkadaşı istiyorsa ben yardımcı olurdum. Yoksa banane.

Kanıt var zaten ortada
Evet inanmıyorlar, söyleyen kişiye hepsi düşmandır şimdi, bu arkadaşınızın eski eşi de kadının kocasıyla yüzleştirilse bile inkar eder, bu sefer arkadaşınıza ya da siz söylerseniz size iftira davası bile açarlar elbirliğiyle.

Ortada bir aldatma olduğunda bunu kanıtları toplayıp daha boşanma davası aşamasında mahkemeye taşıması gerekirdi arkadaşınızın, sonradan harekete geçmek olayın aleyhinize dönmesine neden oluyor çoğunlukla.

Kim birinin ölümüne neden olmak ister ki ? Ancak kadının şöyle bir uyarılması lazım değil mi? Yoksa da adama söylenmeli değil mi? İyi o vakit kadın erkek herkes birbirini aldatsın ama kimse çıkıp ta bu da böyle demesin. Ya insanlar bir tuhaf ya da ben başka dünyadayım heralde. Bunu çıtlatmanın bin türlü yolu vardır, elbette birinden biri işine uyar. Konu sahibinin arkadaşı istiyorsa ben yardımcı olurdum. Yoksa banane.
Kadını uyarınca ne değişecek ki ? Kendine saygısı olan bir birey bence zaten bunu yapmaz. Karşıdaki kişi bu riski almış bu işi yapıyor . Yani ben aldatmadan dolayı bosansam aklıma karşıdaki kadın kim araştırmak gelmez.

Ben eşime hala çok aşığım sevgi değil mesela yikilirim herhalde . Tüm duygularım eşimle ilgili olur çünkü çok büyük kavgalar da ettik ama onunla geçti acı tatlı anlarım . Karşıdaki kocaya citlatinca ne olacak ki ? Orada mutlu bir evlilik olmadığı zaten açık . Normal bir insan eşini aldatır mı ? Yani ne bileyim aldatan insan zaten kendine edilebilecek en büyük hakareti etmiş neden bir seyler yapalım

Back