• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldattığını kocasına söylemelimiyiz.

Bunun konu ile ne alakası var. Amaç zaten bireylerin onları aldatan insanlardan kurtarmak.

1708794152815.png

Hanımlar merhaba. Kafamı kurcalayan bi konu var sizlere danışmak istedim. Benim bi arkadaşım var iş arkadaşım. Çok severim kendisini. Kendisi çok iyi bi insan. Yakın zamanda eşinden boşandı. O dönemde doğum izninde olduğu için fazla görüşemedik ve boşandıktan sonra öğrendik. Zaten çok hızlı gelişip boşanmış. Boşanmasının sebebi ihanet. Eşi arkadaşımı aldattı. İkisininde ikinci evliliği. Bu evliliğindende bi çocuğu oldu daha çok küçük. Şimdi geleyim asıl soruma. Adamın arkadaşımı aldattığı kadın evli. Onunda bi çocuğu var. Ama arkadaşım kadının eşine söylememiş bu durumu. Elinde bi sürü kanıt var. Otel kayıtlar vs. Ben biraz keşke söyleseydin falan dedim. Oda emin olamadı bi yanı söylemek istiyor bi yanı cesaret edemiyor gibi. Bende fazla baskı yapamadım bir şey olurda vicdan azabı çekerim diye. Kendimde eşimden ihanet sebebi ile boşandım belki o yüzden arkadaşım bu kadar üzgünken o kadının hiç bir şey olmamış gibi gününü gün etmesine çok sinir oldum. siz olsanız napardınız. Hangisi doğru emin olamıyorum. Kadının eşini fotoğraftan gördüm çok temiz yüzlü iyi bir insana benziyor. Belki kadını affedebilir. Başına iş mi alır söylerse. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Arkadasiniz söylemek isterse söylesin,hiç karışıp da başınızı ağrıtmayın,ilkokuldaki ispiyon durumlarına benzemez böyle konular,hassasiyet isteyen bir durum bence.

Kadın kendisi neden bunu düşünmedi peki afedersiniz? Diğer kadının yuvası dağıldı. Adalet olması için diğer kadının da bir derse ihtiyacı var. Saçmalamayı kesin!
aldatan kadina olum hediye gibi bence. ama.oleceksede birisi sebep olmasin er gec aciga cikar

Burada yazılanlara inanamıyorum. Aldatan erkek olsaydı ve karısına söylemeli miyiz diye konu açılınca herkes söyle kurtulsun pislikten kadını salak yerine koyuyor vb. gibi şeyler yazıyorr linç ediyoruz. Ama aldatan kadın olunca sana ne boşver şu bu. Bu nasıl bir bakış açısı. İnanamıyorum gerçekten
Kadınlar aldatan kocasını öldürmüyor, fark bu. Geçen gün başka sitede aldatan kadın öldürülmeli mi diye tartışan erkekler doluydu.

Bende diyorumki kanıtlar adama verilsin adamda yargı organına gitsin. Ama siz hayır gitmesin kadına dokunmayalım diyorsunuz.
Ayrıca aldatma nasıl ceza olmamalı o zaman buradaki erkekte cezalandırılmamalıydı.
Ay siz anlamıyorsunuz gerçekten ben şok. Zaten buradaki kadınlar sadece yargı yolu ile halledecegine inansa evet kanıtları ver der, ama adamın kadını öldürme,sakat bırakma gibi fibi eylemleri olabilir burası Türkiye burada namus cinayetleri bir yan baktın olarak bile işleniyor şimdi kadın aldattı diye ölsün mü, öldürülsün mü!!! Zaten kadın karaktersiz kimse kadını güzellemiyor ama kimse de bir canın ölmesini istemez

Yaşınız genç sanırım, bir Teyzeniz olarak söyleyeceklerime kulak verirseniz inşallah, eşler arasına girmek sakıncalı, olay kadınlara mübah oh iyi ki aldatıyor meselesi değil, buradaki kimse aldatmayı haklı bulmuyor aksine tiksindirici bir şey ama hiç şaşmaz çoğunlukla eşler arasına giren yanar.

Yaşadığımız bir sürü olaydan bir tanesini size de anlatayım komşulardan biri sürekli kavga ederdi eşiyle, çocukları da vardı mahalle inlerdi kavgalarından, sürekli polis gelir vs.
Bir gece yine şiddetli bir kavga oldu çocukları imdat diye bağırmaya başladı bir tanesi de olayın korkusuyla düşüp bayıldı, eşim hemen koştu eşlerin kavgası bıçaklı kavgaymış meğer, birinden biri ölecek diye korkmuş çocukları, o yüzden imdat diye bağırmışlar, kadın bıçağı bir fırlattı eşimin kalbine yakın yeri sıyırıp geçti olay karakolluk oldu tabii, karı-koca ve kavgaya şahitler ki buna eşim dahil herkes ifade vermeye gitti, sabaha kadar hastane karakol gezip komşuya yardım ettik polis ambulans çağırdık diye karı-koca kavgası yapan aileden teşekkür yerine küfür yedik.

Kimse yoğurdum ekşi demez herkes eşini koluna takar gezer olan araya girene olur.

Yaşınız genç sanırım, bir Teyzeniz olarak söyleyeceklerime kulak verirseniz inşallah, eşler arasına girmek sakıncalı, olay kadınlara mübah oh iyi ki aldatıyor meselesi değil, buradaki kimse aldatmayı haklı bulmuyor aksine tiksindirici bir şey ama hiç şaşmaz çoğunlukla eşler arasına giren yanar.

Yaşadığımız bir sürü olaydan bir tanesini size de anlatayım komşulardan biri sürekli kavga ederdi eşiyle, çocukları da vardı mahalle inlerdi kavgalarından, sürekli polis gelir vs.
Bir gece yine şiddetli bir kavga oldu çocukları imdat diye bağırmaya başladı bir tanesi de olayın korkusuyla düşüp bayıldı, eşim hemen koştu eşlerin kavgası bıçaklı kavgaymış meğer, birinden biri ölecek diye korkmuş çocukları, o yüzden imdat diye bağırmışlar, kadın bıçağı bir fırlattı eşimin kalbine yakın yeri sıyırıp geçti olay karakolluk oldu tabii, karı-koca ve kavgaya şahitler ki buna eşim dahil herkes ifade vermeye gitti, sabaha kadar hastane karakol gezip komşuya yardım ettik polis ambulans çağırdık diye karı-koca kavgası yapan aileden teşekkür yerine küfür yedik.

Kimse yoğurdum ekşi demez herkes eşini koluna takar gezer olan araya girene olur.
Herkesin yaşadığı kendinedir tabii. Ama ben karı koca arasına girilsin demedim ki teyzeciğim. Bu olayın ispatı da varsa gizli bir şekil de adama sunulsun dedim. Burda ki ortaya çıkacak olan şahıs erkek de olsa aynı şeyi söylerdim. Karı ve koca arasına tabii girilmemeli ama böyle şeylerin gizli kalması ne kadar doğru? Aldatan bireylerin hayatlarına hiç bir şey olmamış gibi devam etmeleri ne kadar doğru ben bilemedim. Yine de ilginiz için sağolun.

Ha yani kadının canı adamın vicdanına kaldı.
Kimse aldattı diye öldürülmemeli, çok daha medeni ve olması gereken bir yol var o da boşanmak ama kadının eşi aldatıldığına inanmayabilir de, etrafımda aldatılan birçok kadın oldu ucundan kıyısından söylesek mi diye düşünürken bile aldatılan kadınlardan benim eşim yapmaz, diğer kadınlar evliliğimizi kıskanıyor, kocam yakışıklı kadınların gözü var iftira atıyorlar sözlerini bile duyduk, konudaki aldatılan adam da eşine iftira atıldığını düşünebilir, erkeklerin de aldatıldığına inanmayanı var.

Çok hakim değilim ben de mevzuya ama zina davası olmadığını, sadece zina sebebiyle boşanma davası olduğunu biliyorum. Tazminat çok duruma özel bir konu. Çalışmayan malı mülkü olmayan, geliri olmayan kadından nasıl tazminat alınacak mesela?

Kanıta dayalı aldatma, ihanet varsa; evlilik birliği içindeki kusurlu halleri sebebiyle eşinden kendi adına nafaka, tazminat almaması ve edinilen mallara katılımla ilgili kısıtlamalar sağlanabiliyormuş diye anlatıyor bazı avukatlar.

Herkesin yaşadığı kendinedir tabii. Ama ben karı koca arasına girilsin demedim ki teyzeciğim. Bu olayın ispatı da varsa gizli bir şekil de adama sunulsun dedim. Burda ki ortaya çıkacak olan şahıs erkek de olsa aynı şeyi söylerdim. Karı ve koca arasına tabii girilmemeli ama böyle şeylerin gizli kalması ne kadar doğru? Aldatan bireylerin hayatlarına hiç bir şey olmamış gibi devam etmeleri ne kadar doğru ben bilemedim. Yine de ilginiz için sağolun.
İyi de aldatılan inanmıyor, isterseniz elinizde çarşaf çarşaf belgelerle gidin iftira diyor, bir komşunun eşi aldatıyordu, başka bir komşu aldatan adamı başka bir kadınla sarmaş dolaş gezerken fotoğraflamış fotoğrafı aldatılan komşuya göstermiş, kadın inanmadı bizi kıskandıkları için kocama iftira atıyorlar dedi, ne zaman ki adam o gezdiği kadınla evlenmek için eşine boşanma davası açtı kadın o zaman aldatıldığına ikna oldu.

Siz bizim söylemek istediğimizi anlamiyorsunuz.
Amaç kadını mı korumak, yoksa karı koca arasına girmemek mi? Eğer kadını korumaksa, kadın böylesi hataları yapmadan önce kendi düşünmeliydi. Veyahutta, karı koca arasına girmemek ise, bunu kimlik belli etmeden yaparlarsa zaten girmemiş olurlar. Benim gözümde eden kişi cezasını çeker, kim olursa olsun. Hiç kimseye müsamaha yok. Adalet bunu gerektirir, özellikle böylesi konular da.

Kimse aldattı diye öldürülmemeli, çok daha medeni ve olması gereken bir yol var o da boşanmak ama kadının eşi aldatıldığına inanmayabilir de, etrafımda aldatılan birçok kadın oldu ucundan kıyısından söylesek mi diye düşünürken bile aldatılan kadınlardan benim eşim yapmaz, diğer kadınlar evliliğimizi kıskanıyor, kocam yakışıklı kadınların gözü var iftira atıyorlar sözlerini bile duyduk, konudaki aldatılan adam da eşine iftira atıldığını düşünebilir, erkeklerin de aldatıldığına inanmayanı var.
Kesinlikle katılıyorum.
Deminden beri bunu anlatmaya çalışıyoruz aldatan adamla aldatan kadın aynı bedeli ödemiyor diye. Erkekler büyük oranda affediliyor bile. Normalde t*hditi savunmam ama adama soylemektense kadının gözünü korkutmalari bile daha oluru olan birşey gibi geliyor.

Back