• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldattığını kocasına söylemelimiyiz.

Ben arkadaşlarımın ilişkisine karışmıyorum ya daha önce de söylemiştim şu an nişanlı olan bir arkadaşım şimdiden nişanlısının annesiyle sorun yaşıyor. Ayrılıp tekrar barıştı üstüne gitti nişanlandı. Bana göre hata yapıyor evlenince dahada sorun yaşayacak. Genç,meslek sahibi bir kadın ama şimdiden kaynana,gelin çekişmesine girdi. Ben hayırlı olsun diyip geçtim çünkü biliyorum uyarsam suçlu ben olurum. Beni kıskanıyor kafasına girip mutluluk pozlarına devam eder. Siz uyarsanız bile belki de evliliklerine devam edecekler, sizi suçlu bulacaklar. Burada bile şiddet gören kadınlara boşan diyoruz gelip aslında kocam iyidir edebiyatı yapıp evliliklerine devam ediyorlar. Boşa konuşan biz oluyoruz. Risk alırım diyorsanız buyurun söyleyin.

Milletin fikrini değiştirmeye çalışmıyorum karşılıklı tartışma var ve fikri mi beyan ediyorum.
Ayrıca gidecek olan sensin öyle öff demekle papağan demekle cool olmuyorsun. Sadece ergence tavırlarını gösteriyorsun.Kendini geliştirememiş ve fikrini ancak bu tarz kelimelerle ifade edebilecek kadar kelime dağarcığına sahip ancak kendini olduğundan üstün göstermeye çalışan birisi olduğunu gösteriyorsun. Beğenmiyorsan o senin sorunun. Ha gidecek varsa o sensin.

Güzel kardeşim, konuyu ilk sayfadan itibaren ağız tadıyla okumak istedim ama her sayfada milletin her yorumuna lapin balığı gibi atladığın için senin yorumlarından diğer görüşleri göremedim ve haliyle sinirlendim. aynen, kelime dağarcığım çok dardır, bu tespiti de 473727 yorum yapıp hülasa "pislik" diye bir kelime olmasa düşüncelerini ifade edebilecek kelimeler bulmaktan aciz kişi yapıyor.

Bende diyorum ki kimseyi savunmayalım. Ancak burada konu hemcinsimiz olunca farklı erkek olunca iki taraflı davranıyoruz. Benim karşı çıktığım nokta bu.Neden yapıyoruz bunu. Bu haksızlık değil mi
Hayır birçoğumuz karışmayın diyoruz erkek de olsa kadın da olsa! Hele bi de bizim gibi toplumlarda erkeğe eşinin aldattığını söylemek cinayete zemin hazırlamaktır. Zahmet olmazsa(!) google aramasına "sadakatsizlik cinayeti, aldatılma şüphesi ile cinayet" yazın ne kadar çok sayfa çıkacak karşınıza kendiniz görün.
Bazı yorumlarda da "eşi cinayete teşebbüs edecek biri olsaydı aldatmazdı" demişsiniz. İnsanların cinnet anında nasıl tepkiler vereceğini bazen insanın kendisi bile bilemez. Bu olaydan sonra kadının öldürüldüğüne dair haber alsanız üzülür müsünüz üzülmez misiniz?

oh çok şükür bunun doğrusunu yazanı bulduk. dilimizde tüy bitti. zannediyorlar ki direkt olarak zina "suç"u için bir dava var. oldu olacak recmedilsin bi de kusurlu olan.
çok sağ olun, var olun üşenmeden yazdınız.
Bende bunu diyorum zaten. Zinaya dayalı boşanma ceza dediğim bu.

Kadını uyarınca ne değişecek ki ? Kendine saygısı olan bir birey bence zaten bunu yapmaz. Karşıdaki kişi bu riski almış bu işi yapıyor . Yani ben aldatmadan dolayı bosansam aklıma karşıdaki kadın kim araştırmak gelmez.

Ben eşime hala çok aşığım sevgi değil mesela yikilirim herhalde . Tüm duygularım eşimle ilgili olur çünkü çok büyük kavgalar da ettik ama onunla geçti acı tatlı anlarım . Karşıdaki kocaya citlatinca ne olacak ki ? Orada mutlu bir evlilik olmadığı zaten açık . Normal bir insan eşini aldatır mı ? Yani ne bileyim aldatan insan zaten kendine edilebilecek en büyük hakareti etmiş neden bir seyler yapalım
Öyle bir gelirki aklınıza karşıdaki kadını ataştırmak. He kocanızı sevmiyorsanız kimle ne yaparsa yapsın deyip gelmeyebilir. Sınanmadığınız acılar üzerinden büyük laflar etmemenizi tavsiye ederim. Psikoloğum şöyle demişti. Aldatılmalarda genelde partner bir süre sonra unutulur ama partnerin aldattığı kişi uzun süre unutulmaz.

Ayrıca otel kayıtlarında kadının adının geçtiği ne malum. Ben (yine ben diye örnekliyorum aldatma meyilli olduğum sanılacak 😂) eşimi aldatacak olsam gerizekalı değilsem ortada kanıt bırakmam. Otele gidiyorsam kayıt yaptırmam, mesela otopark katından direkt odaya çıkarım. Ya da otel değil günlük kiralık daire kiralatırım adama adım geçmez, sonradan gider takılırım. Erkek aldatılırsa yakalanma ihtimali çok yüksektir ancak kadının aldattığı durumlarda bu ihtimal oldukça düşüyor. Çünkü biz daha detaycı, ayrıntılara daha çok dikkat eden yapıdayız.
Evet kesinlikle kadınlar daha detaycı, ayrıca kadınlar daha kurnazlar bence.
Geçen gün bir topikte galiba yine aldatma içerikliydi, bir istatistik paylaştım, Türkiye’deki aldatmalar üzerine yapılmış bu istatistiğe göre erkeklerin %58’iydi sanırım yüzde elli ama küsuratı hatırlamıyorum :)) kadınların da yüzde %42’si aldatıyormuş, şöyle bir şey yazıyordu o istatistikte, kadınlarda bu oran daha yüksek ama kadınlar cinsellik yaşanmayan ilişkilerini aldatmadan saymıyor, yani istatiklere bakınca kadınlarda da aldatma oranı yüksek ama çoğu yakalanmıyor, sitede ve çevremizde genelde erkekleri yakalıyoruz :)))

Benim arkadaş çevremde bile aldatan 10 arkadaşım olduysa bunların 5’i kadın 5’i erkekse, erkeklerin hepsi yakalandı, kadınlardan sadece 1 tanesi yakalandı, o da kocası tarafından değil birlikte olduğu adamın karısı kendi yatağında yakalayınca ortaya çıktı, aslında adamın aldatması ortaya çıkarıldı ama kadın da dolaylı yakalanmış oldu.

Karışmayın, arkadaşınızı da doldurmayın. Aldatılan insan anlar, bugün olmazsa yarın anlar. Kocası belki biliyor bilmezden geliyor, belki bilse iş büyüyecek cinayet çıkacak biri hapse biri mezara gitse mutlu mu olacaksınız.
Arkadaşınız önüne bakıyorsa niye o kadını aklına sokup huzursuz ediyorsunuz ki. Gerçekten ortalık karıştırıcı bir tip gibi görünüyorsunuz.
Yazdıklarımdan bunu mu çıkardınız. Ortalık karıştırmak gibi bi niyetim yok. Aklına sokmuyorum arkadaşımın. Onun zaten aklında. Buradan aldığım fikirlerle belki arkadaşıma boşver söyleme diyeceğim.

Güzel kardeşim, konuyu ilk sayfadan itibaren ağız tadıyla okumak istedim ama her sayfada milletin her yorumuna lapin balığı gibi atladığın için senin yorumlarından diğer görüşleri göremedim ve haliyle sinirlendim. aynen, kelime dağarcığım çok dardır, bu tespiti de 473727 yorum yapıp hülasa "pislik" diye bir kelime olmasa düşüncelerini ifade edebilecek kelimeler bulmaktan aciz kişi yapıyor.
Ben insana demedim davranışına pislikçe bir davranış dedim keşke bunu anlayabilseydin.
Ayrıca burada tartışmaya girdiğimiz insanlarla dahi birbirimize öfff bi git veya papağan gibi tekrarlıyorsun ifadelerini kullanmadık. Ancak ne yazık ki siz birebir fikir tartışmamız olmamasına rağmen direk konuya bu şekilde giriş yaptınız. Ve hala lapin balığı tarzı ifadeleri kullanarak sizin için yazdığım şeyi destekliyorsunuz. Yani o tarz kelimeler olmadan kendinizi ifade edemiyorsunuz.
Bu durumda aciz kim acaba sorgulanmalısınız bence.

Ortalıkta kadın cinayetleri bu kadar normal bir şekilde işlenirken, kesinlikle bu topa girmezdim bence susun oturun eğer aldatılan koca da bu katil grubuna katılırsa vicdanınız ömür boyu susmaz. (Ayrıca aldatmayı asla hoş görmüyorum herkes boşanıp istediği b*ku yiyebilir)

Kimsenin işine burnumu sokmam açıkçası, arkadaşınızın kişisel meselesi bu, ona ne doğru geliyorsa onu yapsın. Ama aldatılan ben olursam açıkçası öyle aman kadına ne olacak şimdi diye vicdan yapacak bir insan olmadığımı biliyorum. Gemileri öyle bir yakarım ki, hem beni aldatan eşimi hem de aldattığı kadını çok rahat harcarım.

Bir arada çocuk doğar doğmaz dna yapılsın diye talepler vardı, ve kadınlar yine siz kadınları öldürtmeye mi çalışıyorsunuz, öyle olursa kaç kadın ölür haberiniz var mı? diyorlardı, bu mevzu da ona dönmüş doğrusu. Ama dediğim gibi siz karışmayın arkadaşınız kendi karar versin. sizin mevzunuz değil olay.

Evet kesinlikle kadınlar daha detaycı, ayrıca kadınlar daha kurnazlar bence.
Geçen gün bir topikte galiba yine aldatma içerikliydi, bir istatistik paylaştım, Türkiye’deki aldatmalar üzerine yapılmış bu istatistiğe göre erkeklerin %58’iydi sanırım yüzde elli ama küsuratı hatırlamıyorum :)) kadınların da yüzde %42’si aldatıyormuş, şöyle bir şey yazıyordu o istatistikte, kadınlarda bu oran daha yüksek ama kadınlar cinsellik yaşanmayan ilişkilerini aldatmadan saymıyor, yani istatiklere bakınca kadınlarda da aldatma oranı yüksek ama çoğu yakalanmıyor, sitede ve çevremizde genelde erkekleri yakalıyoruz :)))

Benim arkadaş çevremde bile aldatan 10 arkadaşım olduysa bunların 5’i kadın 5’i erkekse, erkeklerin hepsi yakalandı, kadınlardan sadece 1 tanesi yakalandı, o da kocası tarafından değil birlikte olduğu adamın karısı kendi yatağında yakalayınca ortaya çıktı, aslında adamın aldatması ortaya çıkarıldı ama kadın da dolaylı yakalanmış oldu.
İstatistiki bir kanıtım yok ama ben kadınların erkeklerden daha fazla aldattığını düşünüyorum hatta gözlemliyorum. Sadece yapımız gereği biz kendimizi daha iyi kamufle ediyoruz ve içinde yaşadığımız şartlardan dolayı kendimizi korumayı, adımlarımızı sağlam atmayı daha iyi beceriyoruz. Sadece aldatma değil mevzu, yalan söyleyen kadın da kolay kolay yakalanmaz mesela, erkek pat diye yakalanır. Kafalar farklı çalışıyor.

Yazdıklarımdan bunu mu çıkardınız. Ortalık karıştırmak gibi bi niyetim yok. Aklına sokmuyorum arkadaşımın. Onun zaten aklında. Buradan aldığım fikirlerle belki arkadaşıma boşver söyleme diyeceğim.
Peki bir şey soracağım, arkadaşınızın eski eşi barışma girişiminde bulundu mu ya da arkadaşınız küçük çocukları da olduğu için tekrar bir araya gelmeyi düşünüyor mu?

Böyle bir şey varsa arkadaşınıza söyle demeniz riskli bence, bazı aldatma sonrası boşanmalarda eski eşler yeniden bir araya gelebiliyor, KK’da da tanık olduklarım var o yüzden ben şahsen arkadaşlarıma da güvenmem böyle durumlarda.

Ben insana demedim davranışına pisliklerin bir davranış dedim keşke bunu anlayabilseydin.
Ayrıca burada tartışmaya girdiğimiz insanlarla dahi birbirimize öfff bi git veya papağan gibi tekrarlıyorsun ifadelerini kullanmadık. Ancak ne yazık ki siz birebir fikir tartışmamız olmamasına rağmen direk konuya bu şekilde giriş yaptınız. Ve hala lakin balığı tarzı ifadeleri kullanarak sizin için yazdığım şeyi destekliyorsunuz. Yani o tarz kelimeler olmadan kendinizi ifade edemiyorsunuz.

Tamam lapin olmasın da lepistes olsun.
Şaka bir yana ben kendimi ifade etmekte pek mahirimdir de size bu kadarını göstermeyi uygun buldum 🥴 nedenini kendinizde arayın.

Tamam lapin olmasın da lepistes olsun.
Şaka bir yana ben kendimi ifade etmekte pek mahirimdir de size bu kadarını göstermeyi uygun buldum 🥴 nedenini kendinizde arayın.
Otomatik düzeltmeyle oluşan harf hatasını göstererek mi kendinizi avutuyorsunuz.
Bence bunu bir düşünün. Hatta nedenini de arayabilirsiniz.
Ayrıca gösterdiğiniz kadarı değil zaten gösterebileceğiniz bu kadar. İyi akşamlar.

İstatistiki bir kanıtım yok ama ben kadınların erkeklerden daha fazla aldattığını düşünüyorum hatta gözlemliyorum. Sadece yapımız gereği biz kendimizi daha iyi kamufle ediyoruz ve içinde yaşadığımız şartlardan dolayı kendimizi korumayı, adımlarımızı sağlam atmayı daha iyi beceriyoruz. Sadece aldatma değil mevzu, yalan söyleyen kadın da kolay kolay yakalanmaz mesela, erkek pat diye yakalanır. Kafalar farklı çalışıyor.
Yorumumu buldum, mesaja aldatma raporu linkini de koymuştum: Eşlerden yalnız birinin Instagram kullanması

Kadın karda yürür izini belli etmez erkeğin boynuna bir pankart asmadığı kalıyor kaşının gözünün oynamasından bile yakalanıyorlar, aldatmayı karakter yoksunluğu olarak görüyorum, aldatan tüm arkadaşlarımı da kadın erkek demeden hayatımdan çıkardım ama mesela çevremde yakalanan erkek arkadaşların çoğunluğu kendi evinde aldatırken yakalandı, kadın aldatınca kendi evinde birlikte olmuyor, otel keza ilk bakılacak yer hesap ekstresidir otel harcaması kabak gibi çıkar.

Otomatik düzeltmeyle oluşan harf hatasını göstererek mi kendinizi avutuyorsunuz.
Bence bunu bir düşünün. Hatta nedenini de arayabilirsiniz.
Ayrıca gösterdiğiniz kadarı değil zaten gösterebileceğiniz bu kadar. İyi akşamlar.

Ben harf hatasıyla falan dalga geçmedim. Kendimi niye avutayım? Karşınızda yetersiz kalmış da kendimi avutuyor gibi mi görünüyorum? Ne acı bir tablo, ama sizin adınıza. Çünkü okuduğunuzu bile anlamıyorsunuz.

Ve hala lapin balığı tarzı ifadeleri kullanarak sizin için yazdığım şeyi destekliyorsunuz. Yani o tarz kelimeler olmadan kendinizi ifade edemiyorsunuz.

Böyle dediğiniz için tamam başka balık adı vereyim dedim, ortada harf hatasıyla dalga geçmek falan yok. Öff kime ne anlatıyorum, ilk sayfadan beri herkese atlayan kişiyi kendime sardırdım pöfff :işsiz:

Bu durumda aciz kim acaba sorgulanmalısınız bence.

Hala sizsiniz. İyi geceler.

Hanımlar merhaba. Kafamı kurcalayan bi konu var sizlere danışmak istedim. Benim bi arkadaşım var iş arkadaşım. Çok severim kendisini. Kendisi çok iyi bi insan. Yakın zamanda eşinden boşandı. O dönemde doğum izninde olduğu için fazla görüşemedik ve boşandıktan sonra öğrendik. Zaten çok hızlı gelişip boşanmış. Boşanmasının sebebi ihanet. Eşi arkadaşımı aldattı. İkisininde ikinci evliliği. Bu evliliğindende bi çocuğu oldu daha çok küçük. Şimdi geleyim asıl soruma. Adamın arkadaşımı aldattığı kadın evli. Onunda bi çocuğu var. Ama arkadaşım kadının eşine söylememiş bu durumu. Elinde bi sürü kanıt var. Otel kayıtlar vs. Ben biraz keşke söyleseydin falan dedim. Oda emin olamadı bi yanı söylemek istiyor bi yanı cesaret edemiyor gibi. Bende fazla baskı yapamadım bir şey olurda vicdan azabı çekerim diye. Kendimde eşimden ihanet sebebi ile boşandım belki o yüzden arkadaşım bu kadar üzgünken o kadının hiç bir şey olmamış gibi gününü gün etmesine çok sinir oldum. siz olsanız napardınız. Hangisi doğru emin olamıyorum. Kadının eşini fotoğraftan gördüm çok temiz yüzlü iyi bir insana benziyor. Belki kadını affedebilir. Başına iş mi alır söylerse. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Çok yakın arkadaşınız da olsa başkalarının kişisel konularına bu kadar müdahil olmamanızı öneririm. Diyelim ki bir kadın cinayetine sebep oldunuz ki örneklerini her gün görüyoruz? Her ihtimali düşünmek lazım. Siz asla söylemesi konusunda fikir bile vermeyin bence.hassas konular bunlar.

Back