• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatmayan erkek var mıdır?

yahu neden illa baba evi koca evi?

neden illa bir erkeğin evi?

kadına akıl verirken bile herşeyi erkekler üzerinden tanımlarsak ohoooooooooooo
Yok yahu o amaçla söylemedim kötü bir evlilik ve maddi imkansızlığı varsa napsin çile mi çeksin dönecek bir yer olması lazım. Aile de önemli tabi. Mutlu bir ailem varken bunu söylemek kolay bana

Aslında bu durum o ilişkinin temelinin nasıl olduğuyla alakalı bence. Ve birbirine denk gelmekle, hayata bakışın aynı olmasıyla. Çünkü istekler vs farklıysa sevgi olsa dahi yollar ayrılabiliyor. Ama naif, güzel seven adamlar var. Aldatmayan, aldatmak akıllarına dahi gelmeyen. He onlara nasıl denk gelinir bilemiyorum :)
İsteklerim artık rasyonel bir karşılık bulamayacak gibi geliyor artık bana 😄 umarım denk gelinir.

Yok yahu o amaçla söylemedim kötü bir evlilik ve maddi imkansızlığı varsa napsin çile mi çeksin dönecek bir yer olması lazım. Aile de önemli tabi. Mutlu bir ailem varken bunu söylemek kolay bana
fakat işte herşey dille ilgili
nasıl bir dille ifade diyoruz, herşeyi erkekler üzerinden tanımlayıp da kadının bireyselliğine, düzgün ilişkilere destek veremeyiz ki.

tabii ki aile de önemli, bence dünyada az şey aile kadar önemli.
ama kadının tek başına saçma sapan şeylere katlandığı bir nikahlı birliktelik eş olmak değil, aile hiç değil, aileyi de yanlış tanımlıyoruz.

Başta yazdıklarınıza cevaben ;

Babam ,3 çocuğuna ve gençliğinde iki ailenin de karşı çıktığı ama kendisinin tabiri caizse Nuh deyip peygamber demedigi aşkla annemi delicesine sevmesine rağmen bundan tam 21 yıl önce annemi aldattı ve annem babamı boşadi.
Simdi ne mi oldu , babam karşımdaki koltukta 6 yıl önce beynine atan pıhtı sebebi ile felçli bir şekilde yatıyor.
Ben de 1 hafta kadar misafir , annemi aldattığı kadınla evlendi , hem de boşanmanın uzerinden 1.5 ay geçmişti sadece :) Gündüz hangi hikayeyi dinledim babamdan derseniz ; annemle evliyken kadınla bir şehire tatile gidiyor , ve annem izlerimi sürüp kadını yakalatiyor (kadin yabanci ve oturumu dolmus burada) , hemen polisler kadını sınır dışı ediyor. Tabi babam bugün bunu anlatırken cok bilincli anlatmadı, çocuk gibi çünkü suan kafasi cok yerinde değil, polis arabalarının sesini taklit ediyor bir cocuk gibi , sanırım o sesler hos geldi kulağına o an için o sebeple anlattı.
Babam hastalandiginda psikiyatristi ile görüşmüştüm, babamin esi ile haliyle hic muhattap olmamistim hastalanıncaya kadar babam. Eşi beni şikayet etmis psikiyatriste , dedim ki siz işin aslını biliyor musunuz?
Antalya olayını anlattim kendisine , bana ne dedi biliyor musunuz psikiyatrist?
Anneniz yanlış hamle yapmış, insanlar magdurun yanindadir her zaman , anneniz yakalatmis ve sınır dışı olmasına yani magdur olmasına sebep olmus ve o gune kadar bosanmaya yanasmayan babaniz da jet hızıyla annenizin boşanma teklifini kabul etmis , çünkü kendisince mağdur kişinin yanında olması gerekiyor babanızın.
Anneniz bu hareketi ile kendini güçlü karşı tarafı mağdur olarak göstermiş.

Demem o ki babam yaptıysa bunu anneme (esime cok güvenirim -ama-) ona ragmen herkes yapar.
Kadin akıllı olmalı, parayi elinde tutan gücü de elinde tutar bence. Kadın pek duygusal davranmamali , mantıkli hareket etmeli bence.
Yaşadıklarınız hiç kolay olmamıştır. Tüm hayatınızı etkileyen bir hamle yapmış babanız. Resmen Gülseren budayicioglu dizi konularını yaşayan birisiniz. Önemli olan ekonomik güç başka hiç bir şey değil sanırım. Her seçim bizim değil bazen başkaları hayatımızı mahvedebiliyor maalesef..

Valla sen belanı aramışsın biraz 😂 abartma lütfen bu da normal değil ki. yaparsa yapar zaten
Merak ettim 5 senelik evlilik. 15-16 yaş 1.5 sene sevgili olduk ayrıldık barıştık 19 yaşımdan beri beraberlik neredeyse 10 sene. Üstelik sürekli iş seyahetine gidiyor. Adım atacak mı diye şeytan dürttü. Bu kadar senede 1 kere yapayım ne var 🤣

Başlık biraz şey oldu değiştirmedim de magazin başlığı gibi sjjfg
bende çok bilmiyorum sürecini ama. sinirlerim zıpladı kimse bunu haketmiyor. Erkeklerin etik değerleri ahlaki degerleri çökmüş durumda. özellikle bu boşanma sürecinde nafaka için falan. Hayatta hiç bir karar bu kadar önemli değil sanırım insan hayatinda.
ya erkekler şöyle böyle evet ama bizim ulkenin kadınlarının gözünü de evlilik bürümüş. yakin arkadasim görücü usulü (erkegin annesi görmüş) biriyle tanisti. yuzukleri secmeye bile erkek annesi geldi su kac para bu kac para en ucuzunu secti. her seyin para hesabını yaptilar . kizin hukmunun hiçbir önemi yoktu, annenin dedikleri oldu. en basindan cimri ve anneci es oldugu belliydi. hatta ben de yakin arkadasi olarak gördüm uyardim. ustelik adamin ailesi fukara kizin ailesi ortalama üstü mal mulk sahibi. kizin egitimi adamdan iyi. ama arkadasim sirf baslangicta görüştü diye ayrilmadi. hoslandi bir de. göz göre gore evlendi. yillardir maddi manevi sömürülüyor, kaynanasi kzii hastalik sahibi yapti. kocasiyla es gibi degiller. buna rağmen hamile kaldi, adam bebegin degil bjr gun altini degistirmek, uyutmak bir gun biberon vermemistir. hala cimri hala anneci.
bu kiz evlendigi ilk aydan beri kocasindan yakinir. e simdi koca suclu, kadin degil mi?
bir baska arkadasim. bu da okumus etmis bir kiz. 4 yillik uzak mesafe sevgilisi her ay birkac cuma bir sebepten kizi kiskirtiyor, kiz oltaya gelip bagirinca engellliyor, pazartesi sabahı aaçıyor- senin yüzünden diyor. o haftasonu ne b.klar yedi kimsenin haberi yok. cani sıkılıyor engelliyor. iki guzel soz söylüyor barisiyor. "beni birak nefret ediyorum senden" diyor, bir sure sonra "sen benim canimsin bilet alacagim yanina gelecegim" diyor barışıyor. arkadasim hala diyor ki "4 yilimi harcadim ona kolay mi ayrilmak" . "ama diyorum adam ilk yilinda da boyleydi. o zaman da bir yilimi harcadim diyordun. yol yakinken birak, bu tren yanlis yone gidiyor" diyorum. Hala kendi bildiği gibi yasiyor. adam onla zaten evlenmez, öyle bir dusuncesi plani yok ama evlenseler bile yine bir cuma kavga cikarcaak evi terkedecek - aldatacak.
bu sefer arkadasim diyecek ki "tum erkekler aldatiyor mu, erkekler neden böyle"
aslinda erkekler boyle degil . sen boylesini sectin, goz gore gore aldin.
o yüzden bence kadinlar cok dikkat etmeli - gerektiginde ayrilmayi bilmeli. yoksa daha coook mutsuz olurlar

Herkese selamm öncelikle 🌸. Neden kadınlara hayat bu kadar zor? Güvenmek neden bu kadar zor. Evlenince neden yuva yıkılmasın çabasını güden taraf sadece kadın oluyor?

Bir süredir Instagram'da sayfama bir kız kardeş düşüyor ve eski eşi kendine şiddet uygulamış hem psikolojik hem fiziksel. En son seviye iki kızına da şiddet uygulamış sanırım adı Hatice belki görmüşsünüzdür. Ve ayrılma kararı almış bardağı taşıran son damla misali. ama adam kadına eziyet etmeye devam ediyor. Kız arkasından dönenler hakkında video cevaplar veriyor sesi titriyor. Ortak yaşadıkları evden çıkmamış sanırım. Maddi gücü de yetersiz muhtemelen.
Neden ya bir erkek iki tane dünya tatlısı çocuğu varken mutlu olacak bir çok şeyi varken hayatı zehir eder 3 kişiye birden travma bırakma lüksüne sahip. Neden böyle varlıklar evlenip sonra zulmediyor.

Neden erkekler boşanırken çocuklarından da boşanıyor! Üç kuruş nafaka vermemek için 40 takla atacak kadar onursuz olabiliyor günün sonunda. Tüm sorumluluk neden anneye kalıyor maddi manevi. Ülkemizde kadınların ne kadarı maddi olarak o kadar yükselebiliyor ki, keşke yükselse de karsilayabilse çocuğun bakımını. Ha yine çocuğu tek yapmadı ya adam neden nafakayı kadına verdiğini zannediyor.

Gel de evlen böyle bir ortamda, gel de birine güven çocuk sahibi ol. Birisi "guvenmeseydin" diyip yolda bırakacak diye düşünmek zorundayım ben çünkü "kadınım". Evlenmek çok büyük risk gözümde. Kadın mağdur oluyor çünkü sadece.

Kızın derdinden bana afakanlar bastı bunu yaşayan binlerce insan var. Bu konuda içimi dökmek istedim. Kullanıcı adı " htice y y " baştan sona izlemedim ama bir kadının ses tonu dan bile duygusu geçiyor. Üzgünüm sadece...
Kocam %99 aldatmaz , bir gün bosanirsak ceketini bile bırakıp gider. cebine giren paradan sigara parasını keser olduğu gibi çocuğuna yollar. Babalıktan da istifa etmez. Bir gün ölürsem çocuğum için gözüm arkada kalmaz babası benim kadar iyi bakar. Evlenirken böyle bir adam seçtim yanilabilirdim ama çok şükür yanıltmadı.

Diğer olasılık; olur da boşandık kocam da kötü çıktı bir kuruş da vermedi cebimde de beş kuruş yok. Mesela benim gidecek bir anne baba evim yok vefat ettiler. Kardeşler ,herkes evli. bir versin üç versin dörtte herkes kendi evine çocuğuna yetişmek zorunda ama ben sıfırdan ayağa kalkabilecek kadar güçlü yetiştim. Basım ne zaman sıkışsa;" sen anne babanın ölümünü atlatmissin insansın bu dert seni yikmaz " diyip yoluma bakarım. Asıl mesleğim öğretmenlik geri dönebilirsem dönerim, donemezsem de Merdiven siler ayakkabı boyar çocuğumu aç birakmam.zorlanir miyim çok zorlanirim başarır miyim evet. O yüzden kadınlar olarak önce kendimize güvenmek zorundayız.

İsteklerim artık rasyonel bir karşılık bulamayacak gibi geliyor artık bana 😄 umarım denk gelinir.
Hiç öyle gelmesin, bu gözlerim ne imkansızlıklar gördü aşk, mutluluk oldu. Ne kolay denk gelmeler gördü sonu hüsran. En önemli konu kişinin kendini sevip, değer vermesi. O zaman sevgi o kişiyi kuşatıyor. Ama sözle değil kalple olacak.

Biz eşitliği isterken bazı alanlarda ne yazık ki erkekleri şımarttık. Belki linç yerim ama erkekleri prenses yaptık. Bizim değerimizi bilezik belirlemez dedik aman masrafa girmesin dedik aman dedik yaman dedik erkeklerin günümüzde yükü azaldı. Yükleri azaldığı için de gözleri dışarı daha kolay kayıyor. Nasılsa kendi ayaklarımızın üstündeyiz güçlüyüz hem çalışıyoruz hem çocuk bakıyoruz düşünsenize. Ben erkeklerin sorumluluğu azaldığı için böyle oldu diye düşünüyorum.
Beyinlerimiz zaten farklı çalışıyor asla bizim gibi ayrıntılı düşünemiyor ölçemiyorlar.
Dediğiniz gibi evlenmeyi bize öyle bir işlemişler ki evlenmezsek hemcinsimiz bizi dışlıyor laf ediyor herkesin düğünü birbiriyle yarışıyor kına geceleri nişanlar hepsi biraz yarış gibi oldu.
Baba evi diyorsunuz da baba evinde kaç kadın rahat edebiliyor. Boşandı mı bak gördün mü bir kocayı bile idare edemedi oluyor. En ufak şeyde namussuzluk yapıyormuşuz gibi davranılmıyor mu? Dul olmakla ilgili tabirler bile hep kadınlar üzerine. Kadınlar için hayat zor gerçekten.

Başta yazdıklarınıza cevaben ;

Babam ,3 çocuğuna ve gençliğinde iki ailenin de karşı çıktığı ama kendisinin tabiri caizse Nuh deyip peygamber demedigi aşkla annemi delicesine sevmesine rağmen bundan tam 21 yıl önce annemi aldattı ve annem babamı boşadi.
Simdi ne mi oldu , babam karşımdaki koltukta 6 yıl önce beynine atan pıhtı sebebi ile felçli bir şekilde yatıyor.
Ben de 1 hafta kadar misafir , annemi aldattığı kadınla evlendi , hem de boşanmanın uzerinden 1.5 ay geçmişti sadece :) Gündüz hangi hikayeyi dinledim babamdan derseniz ; annemle evliyken kadınla bir şehire tatile gidiyor , ve annem izlerimi sürüp kadını yakalatiyor (kadin yabanci ve oturumu dolmus burada) , hemen polisler kadını sınır dışı ediyor. Tabi babam bugün bunu anlatırken cok bilincli anlatmadı, çocuk gibi çünkü suan kafasi cok yerinde değil, polis arabalarının sesini taklit ediyor bir cocuk gibi , sanırım o sesler hos geldi kulağına o an için o sebeple anlattı.
Babam hastalandiginda psikiyatristi ile görüşmüştüm, babamin esi ile haliyle hic muhattap olmamistim hastalanıncaya kadar babam. Eşi beni şikayet etmis psikiyatriste , dedim ki siz işin aslını biliyor musunuz?
Antalya olayını anlattim kendisine , bana ne dedi biliyor musunuz psikiyatrist?
Anneniz yanlış hamle yapmış, insanlar magdurun yanindadir her zaman , anneniz yakalatmis ve sınır dışı olmasına yani magdur olmasına sebep olmus ve o gune kadar bosanmaya yanasmayan babaniz da jet hızıyla annenizin boşanma teklifini kabul etmis , çünkü kendisince mağdur kişinin yanında olması gerekiyor babanızın.
Anneniz bu hareketi ile kendini güçlü karşı tarafı mağdur olarak göstermiş.

Demem o ki babam yaptıysa bunu anneme (esime cok güvenirim -ama-) ona ragmen herkes yapar.
Kadin akıllı olmalı, parayi elinde tutan gücü de elinde tutar bence. Kadın pek duygusal davranmamali , mantıkli hareket etmeli bence.

Annenizin güçlü olmayı tercih etmesi ancak boşanmak istemediği durumda yanlış hamle olurdu bence.
Psikiyatr yine babanızın açısından bakmaya devam ediyor.
Belki de anneniz mağdur taraf olarak huzursuz bir evliliğe devam etmeyi hiç istemedi.
Babanızı anneniz boşadığına göre kasıtlı bir hamle var burada.
'Erkektir yapar' düşüncesi kadını hep alttan alarak evliliği kurtarması ve erkeği kazanması gerektiği pozisyonuna sokuyor.
Doğru anladıysam, Psikiyatr'da bunu pekiştirmiş. Çünkü dediği şey şuna çıkıyor; "Anneniz mağduriyeti devam ettirmeye razı olsaydı evliliği bitmeyecekti."

Son düzenleme:
ya erkekler şöyle böyle evet ama bizim ulkenin kadınlarının gözünü de evlilik bürümüş. yakin arkadasim görücü usulü (erkegin annesi görmüş) biriyle tanisti. yuzukleri secmeye bile erkek annesi geldi su kac para bu kac para en ucuzunu secti. her seyin para hesabını yaptilar . kizin hukmunun hiçbir önemi yoktu, annenin dedikleri oldu. en basindan cimri ve anneci es oldugu belliydi. hatta ben de yakin arkadasi olarak gördüm uyardim. ustelik adamin ailesi fukara kizin ailesi ortalama üstü mal mulk sahibi. kizin egitimi adamdan iyi. ama arkadasim sirf baslangicta görüştü diye ayrilmadi. hoslandi bir de. göz göre gore evlendi. yillardir maddi manevi sömürülüyor, kaynanasi kzii hastalik sahibi yapti. kocasiyla es gibi degiller. buna rağmen hamile kaldi, adam bebegin degil bjr gun altini degistirmek, uyutmak bir gun biberon vermemistir. hala cimri hala anneci.
bu kiz evlendigi ilk aydan beri kocasindan yakinir. e simdi koca suclu, kadin degil mi?
bir baska arkadasim. bu da okumus etmis bir kiz. 4 yillik uzak mesafe sevgilisi her ay birkac cuma bir sebepten kizi kiskirtiyor, kiz oltaya gelip bagirinca engellliyor, pazartesi sabahı aaçıyor- senin yüzünden diyor. o haftasonu ne b.klar yedi kimsenin haberi yok. cani sıkılıyor engelliyor. iki guzel soz söylüyor barisiyor. "beni birak nefret ediyorum senden" diyor, bir sure sonra "sen benim canimsin bilet alacagim yanina gelecegim" diyor barışıyor. arkadasim hala diyor ki "4 yilimi harcadim ona kolay mi ayrilmak" . "ama diyorum adam ilk yilinda da boyleydi. o zaman da bir yilimi harcadim diyordun. yol yakinken birak, bu tren yanlis yone gidiyor" diyorum. Hala kendi bildiği gibi yasiyor. adam onla zaten evlenmez, öyle bir dusuncesi plani yok ama evlenseler bile yine bir cuma kavga cikarcaak evi terkedecek - aldatacak.
bu sefer arkadasim diyecek ki "tum erkekler aldatiyor mu, erkekler neden böyle"
aslinda erkekler boyle degil . sen boylesini sectin, goz gore gore aldin.
o yüzden bence kadinlar cok dikkat etmeli - gerektiginde ayrilmayi bilmeli. yoksa daha coook mutsuz olurlar
Çok haklısın aman kocanin iyisi bulunmaz diyip ayrılmayan çok kadın var. Sağlıksız ilişki gördüğüm zaman sakız etmeden kaçan biri olarak benim hiç anlayamadığım kadın hareketleri bunlar. Nasıl bir sevilmemişlik travması var ki bu hayata okeyler. 4 seneni vermemissin ki 4 senen bok gibi geçti farkında mısın desen de anlamıyor.
Herkesin farkındalık seviyesi farklı. Benim dönüp baktığımda bundan olmaz dediğim kimseyle hakikaten olmazdı öyle bı çıkarım ki hayatından tekrar daha neyini konuşacağım değil mi olmazları olduramam kafasindayim. Yemlemeyi yemem jajdjf

Valla bilmiyorum bazı terapistler diyor ki aldatmayan erkek yok bazısı da diyor her erkek eline imkanngeçse aldatır ya o imkan geçmiyor ha da korkusundan yapmıyor gerçekten istemediğinden değil diyor evliyim ama aldatılırsam direk bitiririm siye düşünüyorum bir çok kadın da böyle maalesef 🥹 her türlü zorluğa maddiyatsızlık kıskançlık kavga bagırtı hepsine susuyor ama iş aldatmaya gelince çoğu bitiriyor bize bu dünya da (kadınlara) kim eziyet ediyorsa karşılığını alsın
Allahaskina hangi terapist diyor bunu

Aldatmak karakterle ilgilidir ben neden sevgilim varken başka erkeklere bakmıyorsam aklımdan geçmiyorsa aynı şekilde benim gibi olan erkekler var.Aldatan kesim de çok.

Bana göre bir kadını beğenmek onu alıcı gözle süzmekte aldatmadır.Maalesef eşi veya sevgilisi dilinden düşmediği halde başka kadınlara dibi düşen erkek çok.

Annenizin güçlü olmayı tercih etmesi ancak boşanmak istemediği durumda yanlış hamle olurdu bence.
Psikiyatr yine babanızın açısından bakmaya devam ediyor.
Belki de anneniz mağdur taraf olarak huzursuz bir evliliğe devam etmeyi hiç istemedi.
Anneniz babanızı boşadığına göre kasıtlı bir hamle var burada.
'Erkektir yapar' düşüncesi kadını hep alttan alarak evliliği kurtarması ve erkeği kazanması gerektiği pozisyonuna sokuyor.
Doğru anladıysam, Psikiyatr'da bunu pekiştirmiş. Çünkü dediği şey şuna çıkıyor; "Anneniz mağduriyeti devam ettirmeye razı olsaydı evliliği bitmeyecekti."

Annem evliliğini baslarda yıkmak istemedi , babami cok seviyordu , sevgisi uğruna kabul etmekten yanaydi , babamda istedi ki sen evimde ol , cocuklarimin basinda ol ama benim de dışarda bir hayatim olsun.
Annem bu teklifi kabul etmedi , yoksa babam kadından tamamen ayrilsaydi annem evliliğini surdurmekten yanaydi.
Babam bu uğurda, annemle çalışıp kazanıp aldıkları evi anneme bes kurus vermeden sattı ve bizi mağdur etti. Psikiyatrin baktığı açı su oldu , anneniz bu hamlesiyle kendini magdurluktan (maddi manevi açıdan) çıkardı, suan magdur ve ne pahasına olursa olsun yanında maddi manevi olunmasi gereken kişi babanız için diğer kadin oldu.

Son düzenleme:
Kocam %99 aldatmaz , bir gün bosanirsak ceketini bile bırakıp gider. cebine giren paradan sigara parasını keser olduğu gibi çocuğuna yollar. Babalıktan da istifa etmez. Bir gün ölürsem çocuğum için gözüm arkada kalmaz babası benim kadar iyi bakar. Evlenirken böyle bir adam seçtim yanilabilirdim ama çok şükür yanıltmadı.

Diğer olasılık; olur da boşandık kocam da kötü çıktı bir kuruş da vermedi cebimde de beş kuruş yok. Mesela benim gidecek bir anne baba evim yok vefat ettiler. Kardeşler ,herkes evli. bir versin üç versin dörtte herkes kendi evine çocuğuna yetişmek zorunda ama ben sıfırdan ayağa kalkabilecek kadar güçlü yetiştim. Basım ne zaman sıkışsa;" sen anne babanın ölümünü atlatmissin insansın bu dert seni yikmaz " diyip yoluma bakarım. Asıl mesleğim öğretmenlik geri dönebilirsem dönerim, donemezsem de Merdiven siler ayakkabı boyar çocuğumu aç birakmam.zorlanir miyim çok zorlanirim başarır miyim evet. O yüzden kadınlar olarak önce kendimize güvenmek zorundayız.
Ne mutlu böyle düşündüren bir eşinizin olması.🍀 Normali de bu zaten babaliktan istifa edemez kimse ama duyuyorum bu tarz nafaka olaylarını cinlerim tepeme çıkıyor sjdjjf Çocuk müşterek değil gibi neysee. Güçlü olmak lazım bu hayatta.. basınız sağolsun..

Biz eşitliği isterken bazı alanlarda ne yazık ki erkekleri şımarttık. Belki linç yerim ama erkekleri prenses yaptık

Erkekleri şımartığımızı düşünmüyorum. Erkekler her zaman sorumluluk almıyordu. şimdi sosyal medya sayesinde bazılarını ne mal olduğunu görüyoruz sadece.
Kısa bir süre huzur evinde de görev yaptım. Orada yaşlı kadınların eski erkekler hakkında anlattıkları korkunçtu.

Son düzenleme:
Allahaskina hangi terapist diyor bunu
Sanırım güç gösterisi yapmış olması tetikleyici olmuş demek istemiş olabilir mi erkek karşısında güçlü kadın istemez mağdur kadın derken aslında güçsüz kadın demek istiyor bence. Yani aldatılma mağduriyeti değil esas olan kadının güçlü bir hamle yapmış olması. Diğer kadın olayı acitasyon yapıp, adamı kendine çekmiştir. Erkekler güçlü kadın istemez aslında işin özeti HepmigencizHepmiguzel HepmigencizHepmiguzel

Erkekleri şımartığımızı düşünmüyorum. Erkekler her zaman sorumluluk almıyordu. şimdi sosyal medya sayesinde bazılarını ne mal olduğunu görüyoruz sadece.
Kısa bir süre huzur evinde de görev yaptım. Orada yaşlı kadılarında eski erkekler hakkında anlattıkları korkunçtu.
Bir teyze var ismi Ayşe Gökkaya internette var bakabilirsiniz. gencecik yeni evliyken kocası iki elini de kesmiş kadının hemde yok bir sebepten. Teyze 80 yaşlarında var düşünebiliyor musun koca bir ömür. Çok üzülmüştüm. Yaşlılar da az çekmemiş doğru.. her dönemde vardı.

Back