• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatmayan erkek var mıdır?

Allahaskina hangi terapist diyor bunu
Fatih Civelekoğlu aşkım kapışmak adil yıldırım tabi hepsi direk böyle söylemiyor ama ortak dil şu ( su an ulaşılmazlık ortadan kalktığı için her şey çok ulaşılabilir olduğu için ( sosyal medya uyaran çok diyorlar bu yüzden erkekler aldatmasa bile aldatmayı aklından geçiriyor diyorlar hatta adil yıldırım şu an tek bir görüldü ile erkek bunu düşünür diyor nur hanımla olan programında)

Fatih Civelekoğlu aşkım kapışmak adil yıldırım tabi hepsi direk böyle söylemiyor ama ortak dil şu ( su an ulaşılmazlık ortadan kalktığı için her şey çok ulaşılabilir olduğu için ( sosyal medya uyaran çok diyorlar bu yüzden erkekler aldatmasa bile aldatmayı aklından geçiriyor diyorlar hatta adil yıldırım şu an tek bir görüldü ile erkek bunu düşünür diyor nur hanımla olan programında)
Bunlarin hangisi terapist
Adil Yildirim hakkinda yorum dahi yapmiyorum

Paloma_ Paloma_
Allah razı olsun
Babamın beynine pıhtı attığını annemin yanindayken öğrendim ve annem oturup ağladı. Hatta babam yogun bakima girerken, annemin babama dinletmem icin attığı ses kaydı hala ben de kayıtlıdır.
21 yıllık sevgi ile yapılan evlilik ve 3 çocuk , ne kadar aldatmis olursa olsun bazen sizdeki sevgi bitmiyormus demek ki

Son düzenleme:
Başlığa cevap veriyorum . Elhamdülillah hala çok güzel adam gibi adamlar var çok güzel eş çok güzel baba çok iyi evlat . Rabbım sayılarını artırsın . Çok tatliş hayat enerjisi yüksek kadınlarımızı yüceltenlerden Rabbim razı olsun
Bu mesaj bile içimi ısıttı 🙏 bize de dua edin

Bir teyze var tam hatırlamıyorum internette vardır gencecik yeni evliyken kocası iki elini de kesmiş kadının hemde yok bir sebepten. Teyze 80 yaşlarında var düşünebiliyor musun koca bir ömür. Çok üzülmüştüm. Yaşlılar da az çekmemiş doğru.. her dönemde vardı.

Maalesef o teyze gibi binlerce kadın vardı eskiden.
Görev yaptığım sürede yaşlı bir kadının yüzünün bir tarafı yanmıştı. Ona nasıl yandığını sormuştuk. Kadın, kocasını tenceredeki sıcak yemeği onun üstüne boşalattığını söylemişti. Babası onu o halde tekrar kocasına geri gönderdiğini söylemişti.6 yıl önce rahmetli oldu kendisi.

Siyaset ve kamu okumus.
Hanfendi bir kişi ismi saymadım 😃 diğer iki kişi psikolog 3 kişi saymışım 2 si psikolog ve biri de bu işi alaylı olarak yapıyor ve bir sürü danışmanı var siz hala bir kişi üzerinden haklılık kurmaya çalışıyorsunuz ama maalesef :)

Hanfendi bir kişi ismi saymadım 😃 diğer iki kişi psikolog 3 kişi saymışım 2 si psikolog ve biri de bu işi alaylı olarak yapıyor ve bir sürü danışmanı var siz hala bir kişi üzerinden haklılık kurmaya çalışıyorsunuz ama maalesef :)
Kızlar kavga etmeyin 😂 gerek yok

Hanfendi bir kişi ismi saymadım 😃 diğer iki kişi psikolog 3 kişi saymışım 2 si psikolog ve biri de bu işi alaylı olarak yapıyor ve bir sürü danışmanı var siz hala bir kişi üzerinden haklılık kurmaya çalışıyorsunuz ama maalese
Anladim psikoloji okudularsa ve sizin yazdiginiz sacmaligi herhangi bir kaynakta soykedilerse hemen inanmaliyim onlara

Maalesef o teyze gibi binlerce kadın vardı eskiden.
Görev yaptığım sürede yaşlı bir kadının yüzünün bir tarafı yanmıştı. Ona nasıl yandığını sormuştuk. Kadın, kocasını tenceredeki sıcak yemeği onun üstüne boşalattığını söylemişti. Babası onu o halde tekrar kocasına geri gönderdiğini söylemişti.6 yıl önce rahmetli oldu kendisi.
Ahh canim 🥺🥺Nur icinde yatsın yattığı yerde huzurludur eminim. Ne çileler.. Genel olarak erkeklerdeki bu psikopatlik kadın düşmanlığı araştırılsın lütfen bı sebebi olmalı dimi.. seytanlasmis ruhlar..

Kavga edilmedik bir durum yok canım ben bilir kişi olarak kabul edilen kişilerim ortak söylediklerini söyledim başında da yazdığım gibi böyle bi düşünce var ama bana yapılsa 5 dakika durmam dedim hepsi bu :)
Salla o bilirkisileri
Benim babam annemi aldatmadi, me korkudan ne de eline firsat gecmedigi icin. Sadikti. Yani curudu bu arguman.

Anladim psikoloji okudularsa ve sizin yazdiginiz sacmaligi herhangi bir kaynakta soykedilerse hemen inanmaliyim onlara
Siz neye inanmak istiyorsanız ona inanın bu benim ilgi odağımda inanın değil ben bilir kişilerin ortak görüşürünü belirttim ister inanın ister inanmayın konu sahibesi siz bile değilken siz yorumuma cevap verme gereksiniminde bulundunuz madem inanmamaya bu kadar meyiliniz vardı mesleklerini sormadan da inanmaya bilirdiniz yada cevap vermeden :) iyi geceler diliyorum size :))

Kavga edilmedik bir durum yok canım ben bilir kişi olarak kabul edilen kişilerim ortak söylediklerini söyledim başında da yazdığım gibi böyle bi düşünce var ama bana yapılsa 5 dakika durmam dedim hepsi bu :)
Psikologsa bu kadar avam konuşmalara girmemeleri gerekiyor ya onlarda popüler kültürün kölesi olmuş ilişki danışmanlığı falan adı altında herkes bişey atıyor ortaya ajsjdj

Salla o bilirkisileri
Benim babam annemi aldatmadi, me korkudan ne de eline firsat gecmedigi icin. Sadikti. Yani curudu bu arguman.
Benim babam da annemi aldatmadı zaten hesap aldatır demiyor aldatmayı aklından geçirir diyor bilemiyorum görüş bu kimsenin de kocasına yüz de yüz güvenmemesi taraftarıyım bu benim düşüncem yoksa benim babam da aldatmadı ama aldatılan bir sürü kadın varken körü körüne kimse güvenmemeli

Back