Aldatma

Delil kanıt elde edebildiniz mi peki? Boşanmaktan çok tazminat ödemek yakar bunların canını. Sakın Allahından bulsun falan demeyin, kanun size neyi hak veriyorsa söke söke alın.
Evet hepsi var zaten en başta bilet var. Bende başka şejihirdeyim. Kadının her bilgiside vardı bnde. İnkar edemedi öyle bir yakalandıki
 
Konu sahibi arkadaşım, neler oldu açık açık yazabilir misin, inan çok uzun zamandır biz de seninle endişelendik, üzüldük, çözüm üretmeye calıştık.
Telefonda mı sordun, nasıl öğrendin, neler dedi?
Kusura bakmayın anca yazabiliyorum.2 gün sonra gittm evime. Tabi ben yüzüne karşı sadece ismini söyledim. Doğal olarak şaşırdı hemen inkar etmeler başladı.sonra sen nerden öğ endin dedi. İyce köşeye sıkıştı. Ben onun telefonundan o saatte uyanık oldugunuda çıkardım herşey açık açık belli dedim.emin olmak için dedim apartman kameralarına bakacam derken tabi iyice tutuştu ve ittaf etmek zorunda kaldı. Erkeklern klasik lafı bir kerelikti. Ama ben affetmedim kızlar. Bunun devamıda gelirdi.ailem allahtan arkamda. Herşeyi öğrendikten sonra aradım ve salı günü bir avukatla görüşüp bütün herşeyi verdim artık avukatımda herşey. Herkese çok teşekkür ederim.
 
İşte kimseye güvenemiyorum. Bilet var. Kadının numarası var. Başka birşey yok. Eve gelip gelmedigini bilemiyecem diye korkuyorum
Bilet varsa arama kayıtları da vardır. Olası bir boşanma davasında telin HTS kayıtlarını istersiniz
 
Back
X