Aldatma

Merhaba belki delice bir fikir ancak. Neden acikca sormuyorsunuz. Arkadaslar lutfen uzerinize almayin ancak yok delil topla yok git bas cezalandir bunlar cirkin seyler insanlik gururuna yakismayan seyler bence. Durustluk acik olmak cirkinin karsisinda bile degerlerinden taviz vermemek en dogrusu. Kimi arkadaslar inkar eder diyor dogru inkar edebilir ancak sizin durumdan haber oldugunuzu anlar. Ondan sonrasi iliskinizin ne kadar saglam olduguna bagli (Eger tabi gercekten aldatiyorsa) ya yakalandigini anlayip iliskiyi sonlandirir yada sizi yok sayip devam eder ki hic bir kisi boyle bir durumu kaldiramaz iliskiniz biter.Ha sunuda soyleyeyim bunu okuyan diger yorumcular belki basimdan gecmedi bilmiyorum oyuzden boyle bir yorum yazdim diye dusune bilir. Ancak oyle degil. Bence guven Sevgi ve saygi uzerine kurulmayan bir iliski kum kalesi gibidir ilk dalgada yerle bir olur. O yuzden siz acik ve durust olun ki eger ( umarim olmaz) aynadakiyle basbasa kaldiginizda ben bu aynadakini seviyorum diyebilin.

Merhaba belki delice bir fikir ancak. Neden acikca sormuyorsunuz. Arkadaslar lutfen uzerinize almayin ancak yok delil topla yok git bas cezalandir bunlar cirkin seyler insanlik gururuna yakismayan seyler bence. Durustluk acik olmak cirkinin karsisinda bile degerlerinden taviz vermemek en dogrusu. Kimi arkadaslar inkar eder diyor dogru inkar edebilir ancak sizin durumdan haber oldugunuzu anlar. Ondan sonrasi iliskinizin ne kadar saglam olduguna bagli (Eger tabi gercekten aldatiyorsa) ya yakalandigini anlayip iliskiyi sonlandirir yada sizi yok sayip devam eder ki hic bir kisi boyle bir durumu kaldiramaz iliskiniz biter.Ha sunuda soyleyeyim bunu okuyan diger yorumcular belki basimdan gecmedi bilmiyorum oyuzden boyle bir yorum yazdim diye dusune bilir. Ancak oyle degil. Bence guven Sevgi ve saygi uzerine kurulmayan bir iliski kum kalesi gibidir ilk dalgada yerle bir olur. O yuzden siz acik ve durust olun ki eger ( umarim olmaz) aynadakiyle basbasa kaldiginizda ben bu aynadakini seviyorum diyebilin.
Teşekkür ederim

Konu sahibine bir sürü çözüm sunuluyor ama eyleme geçmiyor. Kendi kendinizi yiyin bitirin o zaman bizim yapacağımız bir şey yok.
Açıklama yapıyorum zaten farkındaysanız. Gidebilecegim bir şey olsa giderdim diyorum. Yada başkası gece yarısı başkası neden benım eşimi beklesin. Kdın gece gelecek diyorum. Önceki mesajları bir oluyun. Böyle boştan ahkem kesmeyin

eşinizle gün içinde nasıl konuştunuz bugün?
kadın saat kaçta sizin şehirde olacak?
kadın geldiği şehirde mi yaşıyor yoksa sizinle aynı şehirde mi?yani dönecek mi yoksa hep orda mı o yüzden soruyorum.
kirli sepetini, çöp kutusunu mutlaka kontrol edin dönünce

eşinizle gün içinde nasıl konuştunuz bugün?
kadın saat kaçta sizin şehirde olacak?
kadın geldiği şehirde mi yaşıyor yoksa sizinle aynı şehirde mi?yani dönecek mi yoksa hep orda mı o yüzden soruyorum.
kirli sepetini, çöp kutusunu mutlaka kontrol edin dönünce
Aşırı iyiydi. Sürekli bemi aradı.yok başka şehirde yaşıyor.hemen dönüp dönmeyecegşni bilmiyorum ki. Hepsini kontrol edecem.

Kadinin muhtemel gelecegi saatte gecte olsa bir bahane bularak esinizi bir arayin bence yoklayin. Sizi gecistirecek mi yoksa panik olacakmi siz aradiniz diye. Saglam bir sebebiniz olsun ama, mesela geceyse gelecegi saat o zmn cok kotu kabus gordum sesini duymam gerekiyordu deyip onun sizinle konusmasini saglayin. Bakalim kisa kisa konusup kapatmak mi istiyecek yoksa uzun uzun sizinle konusmaya razi mi ? Yukarida da yazildigi gibi eve gidince iyice didik didik arayin delil toplamak icin. Gercekten evinize gidip esinizi yoklamak icin kimse yokmu ? Gerekirse birileri sabah erken saatlerde kargo niyetiyle bi gitsin baksin ?

Bence 3. Kişileri asla karıştırmayın sonra canı sıkılan siz olursunuz insanoğlu çiğ süt emmiş. Hemen sağlam bir avukat bulup onunla iletişime geçin, boşanma davalarında köklü biri olması mantıklı adımlar attıran biri olması önemli, o size neler yapmanız gerektiğini söyler, kendinizi yiyip bitirmeyin lütfen, bakın annenizde rahatsızmış siz de bir daha dünyaya gelmeyeceksiniz bugünlerinizi uçkur delisi biri için heba etmeyin güzel kardeşim Allah selamete çıkarsın 🌸

Aynen ama nasıl. Apartmanın güvenlik kamerasına bakabilirmiyiö acaba onuda bilemiyorum
Tanıdığın samimi olduğun birisi yok mu gitsin uzaktan baksın hatta sen kadının geldiği gün eve yolla birisini eşinin tanımadığı tek senin tanıdığın birisini çalsın kapıyı yanlış geldim ayağına

Back
X