- Konu Sahibi nesliii600
Merhaba belki delice bir fikir ancak. Neden acikca sormuyorsunuz. Arkadaslar lutfen uzerinize almayin ancak yok delil topla yok git bas cezalandir bunlar cirkin seyler insanlik gururuna yakismayan seyler bence. Durustluk acik olmak cirkinin karsisinda bile degerlerinden taviz vermemek en dogrusu. Kimi arkadaslar inkar eder diyor dogru inkar edebilir ancak sizin durumdan haber oldugunuzu anlar. Ondan sonrasi iliskinizin ne kadar saglam olduguna bagli (Eger tabi gercekten aldatiyorsa) ya yakalandigini anlayip iliskiyi sonlandirir yada sizi yok sayip devam eder ki hic bir kisi boyle bir durumu kaldiramaz iliskiniz biter.Ha sunuda soyleyeyim bunu okuyan diger yorumcular belki basimdan gecmedi bilmiyorum oyuzden boyle bir yorum yazdim diye dusune bilir. Ancak oyle degil. Bence guven Sevgi ve saygi uzerine kurulmayan bir iliski kum kalesi gibidir ilk dalgada yerle bir olur. O yuzden siz acik ve durust olun ki eger ( umarim olmaz) aynadakiyle basbasa kaldiginizda ben bu aynadakini seviyorum diyebilin.