Herkese merhaba 16 yillik evli iki cocuk annesiyim Esimin maddi manevi siddetine yillarca bosanamadigim ve cocuklar küçük olduğu icin katlandim.Evlendigimizden beri bir harclik istedim diye duymadigim yasamadigim hakaret,saygisizlik,aileme küfür kalmadi cok kötü bir insan ne yazik ki ama disarida bambaska insanlara karsi iyi rolü yapiyor.Evin ihtiyacini bahane edip kavga ederdi,haftasonlari hic esimle cocuklarimla vakit gecireyimdemezdi tek basina gezer gelirdi ve senelerce beni yataktan kovdu cinsellik olmamsi icin ve benden ondan on yaş büyük yas olarak ve ben gören hep cok hoş olduğumu söylemistir yani hep ilgisiz,sevgisiz abuk sabuk şeyleri bahane edip kavga cikardi hic huzur vermedi.Ve birgün yani bundan 5 yil önce eve kizkardesinin ona verdigi telefonu getirdi tesadufen kizim 9 yaşındaydi o zaman fotoğraflara bakarken bir kadinla cekilmis fotoğrafi anne bu kadin kim diye bana getiyip sordu ve ben de fotoğraflara bakinca gördüm ki aldatilmidim yillarca ne yazik ki bana yillarca hayati zehir etmesinin sebebi aldatilmammis ki zaten emindim sadece kanitlayamiyordum neyse evde aldatmasindan dolayı kavga vs oldu ama ben yine sustum.Aradan 3 yil gecmisti telefonu hep sifreliydi neyse ben bir şekilde sifresini öğrendim.Okuduklarim gördüklerim korkuctu meger beni senelerce önüne gelenle aldatmis öyle ki kizkardesi o kadinlardan evli olan biriyle onun görüsmesine yardimci oluyor ayni zamanda bekarken sevgilisi olan evli bir köylüsü benim evde olmadigim zamanlarda hep evime yatagima kadar defalarca girmis,Calistigi yerden yine evli bir kadinla sevgili olmus vs vs yani hep aldatmis görseniz kendidi de kel kilolu sözde bir adam aldattigi kadinlar da yaslari benden on yaş büyük olanlar vs neyse ben bunlari gördükten sonra ailesine aileme durumu anlattim ailem senelerce siddet,aldatma olan evliligimi bitirmemi istemediler.Ben de o arada is aradim buldum çalışıyorum ama ondan bosanamadim bir ev alip bosanmayi cok istiyorum.Bir müteatlik sirketinde ön muhasebeye bakiyorum ama çalıştığım sirketin sahibinin bana ilgisi olduğunu hissediyorum hep ölçülü davrandigim halde.Bu durum beni rahatsız ediyor işten ayrilsam mi diye düşünüyorum ama isim rahat ve eve yakin sayilir.Ne yapsam kizlar Çünkü cok maddi manevi siddet dolu ilgisiz sevgisiz saygisiz biriyle aldatma dolu bir evliligin icinde olup bosanamamak vs cok zor bu kadar kirildigim zamanlarda calismam bana iyi geldi.Sizce isten cikmali miyim?