Tatlım burası kadınlar tribünü, bilsek deriz di mi :)
kadınlar tribünü anladıkda
ule hiçmi yok erkek arkadaşınız abiniz babanız enişteniz bişeyiniz
sorunnnnnnnn

benim derdime aysu çare bulur... o hatunda iş var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım burası kadınlar tribünü, bilsek deriz di mi :)
wooow bebeimm size iyi fingirdeşmeler o zaman
Konu çook :) İstiyoruz ki topicde hem dert dinleyelim hemde muhabbet olsun burda ki gibi :) O yüzden uygun bi başlık olmalıı :)
ha bu arada gs maçı varmış pazar gunu son maçmıymış neymiş malum ben izmirdeyim diyorum bilet alayımda maça gitsin benim herif oda istanbulda burdan bilet alsam o ordan girebilirmi varmı bir bilgisi olan yoksada sorun bi zahmet heriflerinize....
Kızlar burası konuluktan çıkmış, topik olmuş resmen![]()
ha bu arada gs maçı varmış pazar gunu son maçmıymış neymiş malum ben izmirdeyim diyorum bilet alayımda maça gitsin benim herif oda istanbulda burdan bilet alsam o ordan girebilirmi varmı bir bilgisi olan yoksada sorun bi zahmet heriflerinize....
Hıı ben derdine çare bulmuştum ama demek ki aysu'dan istiyosun hımm peki tmm![]()
Kızlar burası konuluktan çıkmış, topik olmuş resmen![]()
Out off topic :)
cevap gelmeyince öyle dedim baaaaaaaaaaaa
yaaaaaaaaaaa![]()
Senin için taa bi odadan öteki odaya gittim ve eşim maç izliyo o sırada senin sorunu sordum düşün yani neleri göze aldım ben![]()
Aynen ya bizde burdan çıkmaya çalışıyoruz ama topic başlığına karar veremedik kaldık içerde![]()
Herkes bir şey söylesin çok oyu alan başlıkla açılış yapın olmaz mı ki?![]()
Bence kim dertliyse açsın hemencecik bir konu, konu konu yapalım, obur türlü amele pazarına dönmesinnAynen ya bizde burdan çıkmaya çalışıyoruz ama topic başlığına karar veremedik kaldık içerde![]()
Vayy öneriler süper hepsi çok hoş :))ayy durun ben size bir iki öneri sunayım :))
*her telden muhabbet ,erkeklere muhalefet
*dertlere deva,hastalara şifa,haydi kızlar buraya
*çaresiz değiliz çare biziz ,hepberaber hallederiz
*hepbirlikte elele ,sorunlar size güle güle
*işte geldik burdayız biz bu işte ustayız
*sorunlar dile geldi ,kadının fendi erkeği yendi
bana bugun gelen topic önerisi... değerlendirin bence iyi önerilerde bulunmuş... sanki anayasaya madde koycaksınız alla alla yaaa![]()
kıyamam
neyse sağsağlim gelmişsin
eee el cevapppp![]()
Vayy öneriler süper hepsi çok hoş :))
Şimdi canım sen burdan bileti alıcağın için maç zamanına kadar sevdiceğine bileti gönderebilirsen maça gidebilirmiş :) Hatta eşim artık bileti kim alıyosa onun adı yazıyo dedi önceden öle değilmiş ama şimdi GS vip mi olmuş ne öle bişiler dedi işte![]()
Bence kim dertliyse açsın hemencecik bir konu, konu konu yapalım, obur türlü amele pazarına dönmesinn