Yükselenini biliyor musun?Valla bende öle biliyodum ama aşırı bi sahiplenme,paylaşamama durumu var eşimde tabi biraz körelttim ben uzun uğraşlar sonucu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yükselenini biliyor musun?Valla bende öle biliyodum ama aşırı bi sahiplenme,paylaşamama durumu var eşimde tabi biraz körelttim ben uzun uğraşlar sonucu![]()
hergece burdasın ama adam demiyormu birgünde benimle uyu diye :)))
Yükselenini biliyor musun?
Yok yeaa bi yerden oğlak çıkması lazım :)olay astrolojiye döndü yarında fal açarız artık :)
ya şimdi onu sölicektim adam beni boşarsa bi topic de ben açarım artık![]()
Bacımm işsizim ya napıyım sıkılıyorum eşime sarıyorum o da beni buraya attı kaçtı :) Arada bi geliyo da gönderiyorum hemen diyo bana çektirdiklerin yetmedi daha kimleri ayartıyosun diye![]()
Yükselenini biliyor musun?
olay astrolojiye döndü yarında fal açarız artık :)
bir boşanmamız eksikti :))) takılırız hep beraber :))
Yok yeaa bi yerden oğlak çıkması lazım :)
Aynen öle vallahiYükselenine bakmadım hiç yarın doğum saatini öğrenirim kayınvalidemden bakıp yazarım canım :)
Bekar bekar ...
bir boşanmamız eksikti :))) takılırız hep beraber :))
Bekar bekar ...
Valla hepimizde ayrı ayrı dert var bi o eksik kalsın yahuu :))
Oğlak ın baş belasıyım çünkü :) evet para para paraoğlak ay burcudur belki... kovaya oğlak zor biraz... belki madamım haritasında oğlak vardır öyle bir birleşim olmuş olabilir sen nie takıldın oğlaya hırs delisi onlar para manyaaaaaa :)))
mesela ben akrebim tüm cevrem yengeç diyorum nerden cekiyorum diye öğrendim ay burcum yengeçmiş :))
Oğlak ın baş belasıyım çünkü :) evet para para para
Ben koç um hee yalnış anlaşılmasın ....
Aynen öyle canımm umarım sizin içinde bu ayrılık hayırlı olur. Dediğin gibi o dönem kaybedicek bişeyinde olmuyo zaten adamda seviyo sa ki ben bundan emin olmasam belki bu kadar kolay ayrılamazdım, çektirmezdim biliyodum barışıcağımızı ama ona hiç belli etmedim huzurumuz için bu gerekliydi çünkü :) hı gerçi değişmese barışmazdım orası kesin ama beni kaybetmeyi göze alamıcağını biliyodum desem daha doğru olur herhalde :)
Bi telefon açmıyosun diye ta İstanbuldan gelen biriyle ne oldu da bu duruma geldiniz merak ettim açıkcası?
oğlak ay burcudur belki... kovaya oğlak zor biraz... belki madamım haritasında oğlak vardır öyle bir birleşim olmuş olabilir sen nie takıldın oğlaya hırs delisi onlar para manyaaaaaa :)))
mesela ben akrebim tüm cevrem yengeç diyorum nerden cekiyorum diye öğrendim ay burcum yengeçmiş :))
valla 1990 a kadar olan doğum saatlerine inancım yok :))) hatırlamıyor coğu sallıyor bir saat ben hastane arşivinden öğrenmiştim
a.s hosgeldin hayırdır ????
Hayata farklı bakş açıları olan farklı kişilersiniz Bir Koç olarak bu kadar planlı bir ilişkiye dayanamayıp isyan ettiğin olmuyomu ???
sen bebiş yap... cocuk büyütelim hep birlikte![]()