• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmışım. Sanal alemde.

Aile birligini bozmak derken zinayı kastediyorsaniz uzun yillar once suc olmaktan cikti. Herhangi bir yaptirimi yok. Ayrica aile birliğinden eşler sorumludur, 3.kisiler değil, o kismi hic desmeyin.

Siz M mutluannemutlubebek12 elinizdeki delillerle ki sizin izniniz olmadan borsa oynamasi (dogruysa) bunu batirmasi ve bekarim diyerek yalan söylemesi vs bunlar hem manen hem maddi olarak aldatmaya girer.

Esinizin komutanlarina ulasabiliyorsaniz, samimiyet var ise onlardan yardim isteyin, ben bosanmak istiyorum bu adami zapt eder misiniz diye, hem de haklarinizi almanıza yardimci olurlar diye dusunuyorum.

Ama yasadisi hicbir sey yapmayın, elinizde imkan var ise mesaj yoluyla hem maddi batigı hem de aldatmayi konusturun delil olsun.

Şimdi oğlum ve ben kaldık yapayalnız hayat çok zor olacak bizim için
Peki şu an sürekli aldattı aldatacak,para batirdi batiracak duygu düşüncesi çok mu kolay.Ve maalesef devam ettiğin müddetçe hep bu kaygıyla yaşayacaksın.İnan bana kocasız yaşamak bir ömür boyu kaygıyla ve sürekli aldatılarak yalanla yaşamaktan daha kolaydır.Huylu huyundan vazgeçmez.Aaaa ben hata ettim çocuğumu eşimi kaybedemem bir daha bu işlere tövbe edip, güllük gülistanlık yaşama devam etme ancak dizi ve filmlerde oluyor maalesef.
Boşanmak istemiyordun madem o zaman bildiğini bile belli etmeyecektin.Simdi evliliğiniz tümden laçkalaşıp adam daha rahat hareket edecek yada daha gizli yapmaya dikkat edecek .

Aile birligini bozmak derken zinayı kastediyorsaniz uzun yillar once suc olmaktan cikti. Herhangi bir yaptirimi yok. Ayrica aile birliğinden eşler sorumludur, 3.kisiler değil, o kismi hic desmeyin.

Siz M mutluannemutlubebek12 elinizdeki delillerle ki sizin izniniz olmadan borsa oynamasi (dogruysa) bunu batirmasi ve bekarim diyerek yalan söylemesi vs bunlar hem manen hem maddi olarak aldatmaya girer.

Esinizin komutanlarina ulasabiliyorsaniz, samimiyet var ise onlardan yardim isteyin, ben bosanmak istiyorum bu adami zapt eder misiniz diye, hem de haklarinizi almanıza yardimci olurlar diye dusunuyorum.

Ama yasadisi hicbir sey yapmayın, elinizde imkan var ise mesaj yoluyla hem maddi batigı hem de aldatmayi konusturun delil olsun.
Evet evet öyle bısey yaşanmıştı bende ondan yola çıkarak söylemıstım . Yıllar önce bı tanıdığımız açmıştı dava sikayetcı olmuştu şimdi kalktıgını bilmiyordum mesela bu meselenın teşekkürler . Bildiğim şeyin yanlış olduğunu düzgünce saldırmadan anlattığınız ıcın .

Altta yasa dışı bir şey yapmayın derken üstteki öneriniz de yasa dışı yalnız.

Ayrıca eşlerin birbirinin izni olmadan yatırım araçlarını kullanması da yasak değil. Zaten bu yönde bir düzenleme de yapılamaz.

Hanımefendi yanlış yönlendirmeyi lütfen. İşini adli olarak yapar o ayrı ama konu sahibi kolluk ve kendi başını yakar. Aldatan biri eş için bir de mesleği riske girer bunun yaptırımı var.
Direkt meslekten atarlar. Riski falan geç, cidden atarlar. Senin olayına benziyor ama kadını ifade için çağırmak, ağzından laf almak çok bambaşka bir olay. Hem ceza alır hem meslekten atılır.

Altta yasa dışı bir şey yapmayın derken üstteki öneriniz de yasa dışı yalnız.

Ayrıca eşlerin birbirinin izni olmadan yatırım araçlarını kullanması da yasak değil. Zaten bu yönde bir düzenleme de yapılamaz.
Hangisi yasadisi? Destek istemesi mi?(boldlamissin sonradan gordum) manevi destegi kastettim ben, donup adami isinden ettirsin demedim. Askerlerin icinde buyudum, boyle bosanma durumlarinda komutanlarin asker eşlerini koruduguna, haklarini almasi icin yardimci olduguna cok sahidim. Kastettigim sey bir baba gibi konusup adami duzgun davranmaya yonlendirmek.

Borsa oynamasi ve batirmasi suc olmayabilir ama guven zedeleme var burada cunku eş bilgisi dahilinde degil?

Bir insanın iş yerindeki üstüne giderek özel yaşamına dair bilgi aktarmak ve karşı tarafın mevkiini kullanarak astına yaptırımda bulunmasını istemek yasal mı ?
Mesaji duzenledim.

Ozel hayatsa bu kisininde ozel hayati, yaptirimda bulunsun demedim, haklarini alabilmesi icin destek istemesini kastettim. Sonucta adam silahli biri, bosanmamak icin konu sahibinin canina kastedebilir.

Konu sahibi zor durumda kalirsa bir baba gibi komutanla konusup kendisine manen destek verilmesini talep edebilir, ustte mesajimi duzenledigim kisimda da yazdim askerlerin icinde buyudum, aile gibi olurlar ve birbirlerini korurlar, asker eslerini de zor durumda birakmazlar. Adami isinden kovduracak bir öneri degildi benimki.

Sanirim gerginiz benden onceki mesajlardan oturu, yanlis yorumladigini dusunuyorum.

Mesaji duzenledim.

Ozel hayatsa bu kisininde ozel hayati, yaptirimda bulunsun demedim, haklarini alabilmesi icin destek istemesini kastettim. Sonucta adam silahli biri, bosanmamak icin konu sahibinin canina kastedebilir.

Konu sahibi zor durumda kalirsa bir baba gibi komutanla konusup kendisine manen destek verilmesini talep edebilir, ustte mesajimi duzenledigim kisimda da yazdim askerlerin icinde buyudum, aile gibi olurlar ve birbirlerini korurlar, asker eslerini de zor durumda birakmazlar. Adami isinden kovduracak bir öneri degildi benimki.

Sanirim gerginiz benden onceki mesajlardan oturu, yanlis yorumladigini dusunuyorum.
Konu sahibi de silahlı biri. Vakti zamanında lojman ortamında büyümüş ve aile gibi bir ortamınız olduğunu düşünüyor olabilirsiniz.

Ancak arka plandaki gerçekler öyle olmuyor genelde. Komutanlar astlarını nasıl uyarıyordu sizce ?

Her koşulda birbiriyle ilişkisi olan tarafların, özel yaşamlarına dair bilgileri karşı tarafın iş yerine aktarması hem özel hayatın gizliliğini ihlal hem de itibar zedeleme ve mesleğine zarar vermeye girer. Bu da suç.

Mesaji duzenledim.

Kollukarda gerçekten bu şekilde özellikle kadını mağdur etmezler. Olay komutan, emniyet müdürü vs. İntikal edince önce bunu güzel bir sıkıştırırlar.

Prosedüre uymayan bir şeyse bile kılıf uydurur veya öyle uygun gördüm diyerek kadını korumak adına sürgün, ceza artık hangisi uygunsa bunu yapıyorlar.

Eşime intikal eden bir durumda (çok feci dayak, kadın şikayetçi olmadığı için) önce sürdü sonra ikimizin numarasını kadına verip, bir daha böyle bir durum olursa bize direkt ulaşacaksın dedi. Tayin oldular eşim orayıda bilgilendirdi yani kadına bir daha dokunamadı.

Kolluk kuvvetlerinin en güzel yanı bu, Kadın gerçekten mağdursa adamın nefesini kesiyorlar ☺️

Kollukarda gerçekten bu şekilde özellikle kadını mağdur etmezler. Olay komutan, emniyet müdürü vs. İntikal edince önce bunu güzel bir sıkıştırırlar.

Prosedüre uymayan bir şeyse bile kılıf uydurur veya öyle uygun gördüm diyerek kadını korumak adına sürgün, ceza artık hangisi uygunsa bunu yapıyorlar.

Eşime intikal eden bir durumda (çok feci dayak, kadın şikayetçi olmadığı için) önce sürdü sonra ikimizin numarasını kadına verip, bir daha böyle bir durum olursa bize direkt ulaşacaksın dedi. Tayin oldular eşim orayıda bilgilendirdi yani kadına bir daha dokunamadı.

Kolluk kuvvetlerinin en güzel yanı bu, Kadın gerçekten mağdursa adamın nefesini kesiyorlar ☺️
Burda da yasayı kendine göre şekillendirme ve kullanma var. Bu örneğiniz de güzel bir örnek değil ki.

Kolluk kuvvetlerinde yer almaması gereken bir insanı başka bir yerde konumlandırmışlar özet olarak. Bu da şu anlama gelmiş aslında. "Git başka bir yerde, başka insanlara zarar ver".

Bu hikaye size ne hatırlattı? Konu sahibi sakın kadın veya kadınlara ulaşıp özellikle olta niyetinde bir şey yazmayın. Bakın aynısı başıma geldi. Ben olayı Mahkemeye taşıdım. Aldatılan kadın, beni kocasının iş pişirdiği kadın sanıp, olta şeklinde mesaj attı.

İdari yönden başlarına gelmeyen kalmadı. Bu arada ben de polis eşiyim, konuya dahil olanlar zincirleme şekilde polis. Şu an adli kısımda konu.

Eğer gerçekten bu durumu tespit ettiyseniz haklıyken, haksız duruma düşmeyin. Kapı kapı kadın aramayın, bütün suç eşinizde. Elinizde delil varsa ve gerçekten boşanacaksanız karşı tarafa sıçramadan bunu yapın.
Aaa siz gecenin bir yarısı eşinin aldattığı bir kadının telefon aramasına uyanan ve manyakça konuşup yanlış anlaşılma olup sizi denemek maksadıyla iletişim kurmuştu bu kadın o mu kim diye. Eşiniz gece yarısı Allah korusun o mesajları görseydi suçunuz yokken bir şey olabilirdi. Çok sinirlenmistim o konuda

Burda da yasayı kendine göre şekillendirme ve kullanma var. Bu örneğiniz de güzel bir örnek değil ki.

Kolluk kuvvetlerinde yer almaması gereken bir insanı başka bir yerde konumlandırmışlar özet olarak. Bu da şu anlama gelmiş aslında. "Git başka bir yerde, başka insanlara zarar ver".
Başka insana zarar verince meslekte kalmıyor zaten. Ama kadın şikayetçi değilse ve sığınmışsa bu şekilde. Özel hayata absürt bir durum yoksa müdahale edemiyorlar yani şu şekilde polisle, polis olursa daha başka, polisle, normal vatandaş olursa daha başka. Disiplin cezasını alıyor fakat aldattı diye meslekten atılan duymadım ben.

Kolluk kuvvetlerince özellikle kadını muhafaza edilir. Böyle bir durumda bazen yasa bile yeterli gelmeyip cezasız kalırlarken, kolluğun mağduru korumak adına yaptığı usulsüzlük bile olsa doğru. Doğru veya yanlış sonuçta mağdura kol kanat geriliyor ve mağdurun menfaatine yaptırım oluyor. Keşke yasalarda bu şekilde korusa.

Konu sahibi de silahlı biri. Vakti zamanında lojman ortamında büyümüş ve aile gibi bir ortamınız olduğunu düşünüyor olabilirsiniz.

Ancak arka plandaki gerçekler öyle olmuyor genelde. Komutanlar astlarını nasıl uyarıyordu sizce ?

Her koşulda birbiriyle ilişkisi olan tarafların, özel yaşamlarına dair bilgileri karşı tarafın iş yerine aktarması hem özel hayatın gizliliğini ihlal hem de itibar zedeleme ve mesleğine zarar vermeye girer. Bu da suç.
Cok abartili bakiyorsunuz Şermin ama sizin abarttiginiz gibi uslerde abartacaksa tabiki konu sahibi benim dedigimi yapmasin.

Konu sahibi M mutluannemutlubebek12 benim uyarım yasadisiymis, dikkate almayın lütfen.

Aaa siz gecenin bir yarısı eşinin aldattığı bir kadının telefon aramasına uyanan ve manyakça konuşup yanlış anlaşılma olup sizi denemek maksadıyla iletişim kurmuştu bu kadın o mu kim diye. Eşiniz gece yarısı Allah korusun o mesajları görseydi suçunuz yokken bir şey olabilirdi. Çok sinirlenmistim o konuda
Evet konu çok benziyor o yüzden başını yakma dedim

Sana ağlama demeyeceğim için çıkana kadar ağla cidden en iyi deşarj yöntemi o adamla bütün bağlarını kopar sen tam bittim dediğinde Allah yettim kulum diyor aldatılmış, çoçuğu dövülerek düşürülmüş boşanmış bir kadın olarak söylüyorum bunları it gibi pişman olacak kafandaki şüphelerle mutlu bir evliliğin olacağını düşünme kurmaya ve her yaptığı batmaya başlayacak bi süre sonra devam edersen

Arkadaşlar ben 2 gündür telegramla alakalı konu açıyorum bu akşamda konu açmıştım borsada para kaybetmesiyle alakalı. Eşimin telegramında bir tane kız gördüm ve bunu ınstagramda buldum kıza mesaj attım eşim kızı oyun üzerinden bulmuş ve ne yapıyorsun nasılsın ben askerim çok yalnızım gibi şeyler yazmış kız bana ekran görüntülerini attı. Ben şuan hiç iyi değilim nasıl bi yol izlemem gerekiyor bana yardımcı olun lütfen
Agzina s..... Yani kendini farkli biri göstererek kızı tavlamaya çalışıyor salk beni aldatmalara kalkisiyrsn kim bilir dha neler var de bosanicam de bosanmak istemiyrsn bile gözünü korkut büyük bir şekilde

Back