Aldatılmışım. Sanal alemde.

Abooo polis bile aldatiliyorsa kim bilir bu askerle evli oldugum icin ben kac kere boynuzu yedim ruhum duymadi🫢
Bir kere bile falso vermedi kari kiz olayina rastlamadim korkak adamdir borsayi bilmez borctan korkar ama cimridir.en buyuk terketme sebebim buydu. Şimdi siz boyle diyimce ben tirstim bu adam gercekten askermi kiza mi oyle demis
Asker eşim

Bu konuna üzüldüm ne yalan söyleyeyim. Önceki konuda tamamen batmamış hani bir şekilde toparlarsınız diye düşünmüştüm. Ama adam aranıyor yahu insanın içi almaz işte bu durumu.
Evladın artık okula gidecek yaşa gelmiş mesleğin de çok güzel.
Çocuğun ilerde annem aldatılmış paramızı da kaybetmiş babam ama benim için bir arada durmuşlar ne iyi anne demeyecek. Hele ki nesil bu şekilde giderse suçlanacaksın.
Yukarıda anne baba ayrı çocukların psikolojinden bahseden biri vardı. Kadın ne yapsın aldatılmayı nasıl sineye çekecek ? Hadi para kazanılır yerine koyulur kadının gururu kırıldı.

Sakın böyle bir şey yapma. Görevi kötüye kullanma suçuna girer mesleğinden olursun.
Bu hikaye size ne hatırlattı? Konu sahibi sakın kadın veya kadınlara ulaşıp özellikle olta niyetinde bir şey yazmayın. Bakın aynısı başıma geldi. Ben olayı Mahkemeye taşıdım. Aldatılan kadın, beni kocasının iş pişirdiği kadın sanıp, olta şeklinde mesaj attı.

İdari yönden başlarına gelmeyen kalmadı. Bu arada ben de polis eşiyim, konuya dahil olanlar zincirleme şekilde polis. Şu an adli kısımda konu.

Eğer gerçekten bu durumu tespit ettiyseniz haklıyken, haksız duruma düşmeyin. Kapı kapı kadın aramayın, bütün suç eşinizde. Elinizde delil varsa ve gerçekten boşanacaksanız karşı tarafa sıçramadan bunu yapın.

Şimdi herkes boşan demiş ama bir tane de evladın var hazmetmek kolay değil fakat inan evladını babasından ayrı büyütmek de kolay değil Anne baba ayrı olan çocukların çoğunluğunun psikolejik sorunları oluyor şimdi diyeceksinizki güven olmayan sürekli aile huzursuzluğu olan bir evde büyümesi dahamı iyi ben kim nederse desin çocukların Anne baba ayrı büyümesinin onların beyinlerinde daha çok travma bıraktığını düşünüyorum yakın çevremden gördüklerim tanıdıklarım hepsi bu yönde ahir zamandayız pislikler almış başını gidiyor herkesin yaptığı kendi sorunu kendi vebali tabi bu çok fazla olduysa ve gerçekten bu evlilikte kendi sağlığınızıda kaybedeceğinizi düşünüyorsanız ona göre karar verirsiniz
Konu farklı olsaydı aldatan kişi kadın olsaydı ve konuyu koca kişisi acsaydi ona da bu dediklerinizi söyler miydiniz merak ediyorum.

Kızın numarasından kim olduğuna ulasabılırsiniz polismişsiniz 🤣 aile birliğini bozmaktan hakkınızda şikayet var diyip çağırın İfadesini alın .kocanızla olan bağını birbir anlatır arada para yemişsiniz bu adamı dolandırmıssınız falan die de sallayın 🙂 dökülür belki

Kendınızde şikayetcı olun kendısınden aile birlik düzenini bozmaktan.
Bu görevi kötüye kullanma ve mesleğini kendi çıkarına alet etme yalnız. Böyle bir davranışta bulunursa kendisinin de meslekte artık yeri yok demektir.

Bu kadar çıkmaza girdiğim bi dönem daha hatırlamıyorum. Eşimden şüphe duyuyordum dün yazmıştım daha buraya telegramda çok aktif oluyordu borsa grupları vs. takip ettiği şeyler vardı. Ben aldattığından şüphe ederken adam borsada 600.000 tl para kaybetmiş 2-3 ay önce hemde sattığımız arabanın parası sonunda itiraf etti.Sen ağır ithamlarda bulunduğun için itiraf etmek zorunda kaldım yoksa para yükselene kadar söylemeyecektim sana dedi. Ben kendi başına kararlar almasına mı üzüleyim yoksa bu kadar para kaybetmesine mi ben neye üzüleceğimi şaşırdım ağzıma gelen ne varsa söyledim arkadaşlar. Keşke seninle evlenmeseydim sen karından habersiz ne işlere girmişsin insan yerine bile koymamışsın beni yazıklar olsun dedim. Ben çalışıyorum kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum 3 yaşında da bi oğlum var şuan o kadar gözümden düştü ki eşim kendimde çok kötüyüm üzgünüm yerde miyim gökte mi belli değil. Siz bu durumda ne yapardınız?

Ben aldattığından şüphe ederken adam borsada 600.000 tl para kaybetmiş 2-3 ay önce hemde sattığımız arabanın parası sonunda itiraf etti.Sen ağır ithamlarda bulunduğun için itiraf etmek zorunda kaldım yoksa para yükselene kadar söylemeyecektim sana dedi.

Evet o bizim rızkımızı yedirmiş borsada kaybettiğine filan da inanmıyorum artık
Adam size parayı kaybettim dememiş yalnız, para yükselene kadar söylemeyeceğim dediğine göre borsa yatırımı duruyor.

Bu görevi kötüye kullanma ve mesleğini kendi çıkarına alet etme yalnız. Böyle bir davranışta bulunursa kendisinin de meslekte artık yeri yok demektir.
Kendıside şikayetcı olunca olmuyor mu aile birlik ve düzenini bozmaktan . Sonuçta karşıda evliliğine zarar veren bi kadın var .

Birisi şikayet etti tazminata aldı kocasının sevgılısını aile birlik düzenimi bozdu benım ve çocuğumun maneviyatıyla oynadı die

Çok değişik, mantıksız akıl veriliyor. Benim gibi sert kayaya toslayıp hem idari, hem adli ceza aldıracaklar. Kolluk şikayet ne demek? Başına ne gelir? haberleri yok.

Konu sahibi sakın ha! Bir de kolluksun idari yönden başın çok ağrır. Sen, toplumun huzuru ve sukunetinden sorumlusun, temel ceza hukukunun bilincindesin. Göreceğin muamelede bunlar ilave ediliyor, normal vatandaş gibi değerlendirilirmiyorsun.

Kadını doğru tespit etsen bile uzak dur. Mesleğinin selameti açısından.

Kendıside şikayetcı olunca olmuyor mu aile birlik ve düzenini bozmaktan . Sonuçta karşıda evliliğine zarar veren bi kadın var .

Birisi şikayet etti tazminata aldı kocasının sevgılısını aile birlik düzenimi bozdu benım ve çocuğumun maneviyatıyla oynadı die
Sapla samanı karıştırıyorsunuz şu an. Siz şu an konu sahibine mesleğini kullanarak, ulaşmaya hakkı olmayan bilgilere ulaşmasını öneriyorsunuz. Ve hatta bir adım daha ileri giderek, karşı tarafı yalan beyanla kendi işyerine çağırmasını söylüyorsunuz.

Yasalara aykırı davranıp, sonra da yasal haklarını almasını söylüyorsunuz.

O bahsettiğiniz şikayetle bu olay arasında bir benzerlikte yok.

Hanımefendi yanlış yönlendirmeyi lütfen. İşini adli olarak yapar o ayrı ama konu sahibi kolluk ve kendi başını yakar. Aldatan biri eş için bir de mesleği riske girer bunun yaptırımı var.

Sapla samanı karıştırıyorsunuz şu an. Siz şu an konu sahibine mesleğini kullanarak, ulaşmaya hakkı olmayan bilgilere ulaşmasını öneriyorsunuz. Ve hatta bir adım daha ileri giderek, karşı tarafı yalan beyanla kendi işyerine çağırmasını söylüyorsunuz.

Yasalara aykırı davranıp, sonra da yasal haklarını almasını söylüyorsunuz.

O bahsettiğiniz şikayetle bu olay arasında bir benzerlikte yok.
Şikayetcı olucak kendısı de karşı taraftan aile birliğini bozdu die bu durumda ortada bi şikayet oluşmuyor mu çağırılması ıcın bi sebeb var kendı almayabılır başka memur arkadaş alır . Polislerde sikayetcı olur yalan beyan yapın demedim ki başta da söyledim meslegınıze zeval gelmesin . Eğer bu bir suç değilse kendınız şikayetcı olun die . Para yok ortada bu arada para gitmiş

Hanımefendi yanlış yönlendirmeyi lütfen. İşini adli olarak yapar o ayrı ama konu sahibi kolluk ve kendi başını yakar. Aldatan biri eş için bir de mesleği riske girer bunun yaptırımı var.

He böyle olduğunu bilmiyorum . Ama kocasından ve karşı taraftan sıkayetcı olma hakkı var tazmınat davasına kadar acabılır karşıdaki kadına da aile birlik duzenımı bozdu die bunu biliyorum
Burda şahit olduğumuz bi konu oldu evli olan kadın kocasının aldattığı kadından sikayetcı olup tazmınat davası açtı duzenımızı bozdu çocuğumun ve benım piskolojik sorunlar yaşamama sebeb oldu die .

Yanlış anlaşılmış galiba ben meslegınızı kullanın da bunu işleme alın demedım sizde kendı hakkınızı kullanıp karşı taraftan sikayetcı olun ki karşı tarafta gelsın ifadesini versin eşinizle olan ilişkisi hakkında bilginiz olur ..

Polissenız suç olup olmadıgını bılırsıniz ona göre adım atarsınız mesela

Ben dedim die nie kadın meslegıne zeval versin ayrıca konu sahıbıde numarası yok ki dedi yani olsaydı demekki böyle bi hakkı vardı gibi anladım

Meslegınıze zeval getırecek hiç bi harekette bulunmayın . Allah ından bulsun .

Mesajları kesin ekran alın tazminat davası açın maddi manevi . Karşıdaki bayanın ve eşinizin telegramı olduğuna daire numaralara mesajlara girip çıkıp vıdeo çekin .

He böyle olduğunu bilmiyorum . Ama kocasından ve karşı taraftan sıkayetcı olma hakkı var tazmınat davasına kadar acabılır karşıdaki kadına da aile birlik duzenımı bozdu die bunu biliyorum
Burda şahit olduğumuz bi konu oldu evli olan kadın kocasının aldattığı kadından sikayetcı olup tazmınat davası açtı duzenımızı bozdu çocuğumun ve benım piskolojik sorunlar yaşamama sebeb oldu die .

O işin adli boyutu gider şikayetini yapar uygunsa zaten dava açılır ama kolluk şahsi işi için mesleğini kullanamaz, böyle bir hakkı yok. Kullanırsa büyük sıkıntı yaşar.

Şikayetcı olucak kendısı de karşı taraftan aile birliğini bozdu die bu durumda ortada bi şikayet oluşmuyor mu çağırılması ıcın bi sebeb var kendı almayabılır başka memur arkadaş alır . Polislerde sikayetcı olur yalan beyan yapın demedim ki başta da söyledim meslegınıze zeval gelmesin . Eğer bu bir suç değilse kendınız şikayetcı olun die . Para yok ortada bu arada para gitmiş
Görevini kötüye kullananlar yüzünden hiçbir mesleğin saygınlığı ve güvenilirliği kalmadı farkındaysanız. Siz de hala ısrarla arkadaşlarıyla organize bir şekilde görevini kötüye kullanmasını öneriyorsunuz.

Lütfen yazdıklarınızı okuyun da ne tavsiye ediyorsunuz, bir bakın.

Görevini kötüye kullananlar yüzünden hiçbir mesleğin saygınlığı ve güvenilirliği kalmadı farkındaysanız. Siz de hala ısrarla arkadaşlarıyla organize bir şekilde görevini kötüye kullanmasını öneriyorsunuz.

Lütfen yazdıklarınızı okuyun da ne tavsiye ediyorsunuz, bir bakın.
kendısı bilir ben atla diyince ateşe atlamaz herhalde sonuçta meslegının gereklerını bilir. İyi günler

Yanlış anlaşılmış galiba ben meslegınızı kullanın da bunu işleme alın demedım sizde kendı hakkınızı kullanıp karşı taraftan sikayetcı olun ki karşı tarafta gelsın ifadesini versin eşinizle olan ilişkisi hakkında bilginiz olur ..

Polissenız suç olup olmadıgını bılırsıniz ona göre adım atarsınız mesela

Ben dedim die nie kadın meslegıne zeval versin ayrıca konu sahıbıde numarası yok ki dedi yani olsaydı demekki böyle bi hakkı vardı gibi anladım
Ne ifadesi verecek karşı taraf ? Nerde ne okuyorsunuz ve nasıl yorumluyorsunuz acaba ?

Back
X