• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmışım. Sanal alemde.

Yok değmez zaten bi şey yapacağımdan değil Allahından bulsun ben babasızım geçen yıl babamı kaybettim beni biraz sevse sahip çıkardı korurdu emaneti gibi bakardı ama yok yalanmış onun aşkı sevdası.
Kızın numarasından kim olduğuna ulasabılırsiniz polismişsiniz 🤣 aile birliğini bozmaktan hakkınızda şikayet var diyip çağırın İfadesini alın .kocanızla olan bağını birbir anlatır arada para yemişsiniz bu adamı dolandırmıssınız falan die de sallayın 🙂 dökülür belki

Kendınızde şikayetcı olun kendısınden aile birlik düzenini bozmaktan.

Kızın numarasından kim olduğuna ulasabılırsiniz polismişsiniz 🤣 aile birliğini bozmaktan hakkınızda şikayet var diyip çağırın İfadesini alın .kocanızla olan bağını birbir anlatır arada para yemişsiniz bu adamı dolandırmıssınız falan die de sallayın 🙂 dökülür belki

Kendınızde şikayetcı olun kendısınden aile birlik düzenini bozmaktan.
numarası yok ki ınstagram üzerinden yazdım

numarası yok ki ınstagram üzerinden yazdım
Adı soyadı IP adresi falan ulasabılırseniz die . Ben telegram sandım . Siz haklarınızı daha iyi bilirsiniz ama anlaşmalı boşanmayın eğer elinde maddi gücü olan biriyse delillerinizle tazminat davanızı açın maddi manevi .

Çalışıyorsunuz ihtiyacınız olmayabilir ama beraber kazandığınızda böyle çarçur etmesi zaten bu evlılıge yapılan büyük saygısızlıklardan biri .ev falan varsa şerh koydurun acımayın evladınızın hakkını söke söke alın . Kendınız ıcın değil çocuğunuz ıcın

Adı soyadı IP adresi falan ulasabılırseniz die . Ben telegram sandım . Siz haklarınızı daha iyi bilirsiniz ama anlaşmalı boşanmayın eğer elinde maddi gücü olan biriyse delillerinizle tazminat davanızı açın maddi manevi .

Çalışıyorsunuz ihtiyacınız olmayabilir ama beraber kazandığınızda böyle çarçur etmesi zaten bu evlılıge yapılan büyük saygısızlıklardan biri .
Evet o bizim rızkımızı yedirmiş borsada kaybettiğine filan da inanmıyorum artık

ev falan varsa şerh koydurun acımayın evladınızın hakkını söke söke alın . Kendınız ıcın değil çocuğunuz ıcın
Ev filan yok iyiki de yok almamışım bu salakla ev filan. Ben rapor alıp memlekete gidip anneme durumu açıklamayı düşünüyorum

Oyy bu çok iyi çünkü çoğu aile evine giden çevre baskısı yüzünden korkuyor boşanmaktan
Yok öyle bi şey yapmaz annem zaten babam yok başımda kardeşim de hep yanımda. Ya me diyeceğim o kız bana şimdi dedi ki abla ssn bu oyundan birini ayarla buna yürüsün dedi sizce mantıklı mı

Yok öyle bi şey yapmaz annem zaten babam yok başımda kardeşim de hep yanımda. Ya me diyeceğim o kız bana şimdi dedi ki abla ssn bu oyundan birini ayarla buna yürüsün dedi sizce mantıklı mı
Çirkinleşmeyin boşverin . Tekrar aldatılmak sizi daha çok acıtır yürürse

Back