• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmışım. Sanal alemde.

Bitti zaten artık geri dönüşü olmayacak ama nasıl bi yol izleyeceğimi bilmiyorum
Ben yerinde olsam, kanıt toplardım, herşey yolunda gibi devam ederdim, sinsice arkadan kanıt toplar, o tam herşey yolunda gibi zannederken onu patlatırdım. Biraz zor olacak belki ama oynamanız gerekecek!

Cok abartili bakiyorsunuz Şermin ama sizin abarttiginiz gibi uslerde abartacaksa tabiki konu sahibi benim dedigimi yapmasin.

Konu sahibi M mutluannemutlubebek12 benim uyarım yasadisiymis, dikkate almayın lütfen.
Abartılı bakmıyorum. Aslında yasa dışı müdahaleleri çok masum görüyor ve gösteriyorsunuz fark etmeden. Şu örnek verdiğiniz koruyup kollama olayıyla ilgili çoğu sümen altı edilse de basına yansımış onlarca olay da var mesela. Orantısız güç kullanımı vb içerikli.

Ya tahmin etmiştim. Telegramda gizli saklı takılan adamların çoğu böyle. Yakalamıştım bende eski sevgilimi demiştim ya size. O da herkese askerim şöyle böyle demişti. Hepsi aynı demek ki. Kızın evli olduğundan haberi yoksa onun suçu yok. Onun dışında mis gibi memursunuz maşallah hemen bir dava açın yolunuza bakın sizi kaybettiğine yansın dangalak.

Ne yapmalıyım nasıl bi yol izlemeliyim siz olsanız ne yapardınız ilk kiminle paylaşırdınız bunu?

Avukatla tabi ki. Belli ki parayi yedirmis, bir de borsa yalani ortaya atmis. Ekran goruntulerini caktirmadan topla durmadan avukata git.

Arkadaşlar ben 2 gündür telegramla alakalı konu açıyorum bu akşamda konu açmıştım borsada para kaybetmesiyle alakalı. Eşimin telegramında bir tane kız gördüm ve bunu ınstagramda buldum kıza mesaj attım eşim kızı oyun üzerinden bulmuş ve ne yapıyorsun nasılsın ben askerim çok yalnızım gibi şeyler yazmış kız bana ekran görüntülerini attı. Ben şuan hiç iyi değilim nasıl bi yol izlemem gerekiyor bana yardımcı olun lütfen
Boşamayacaksan affedeceksen gözünü seveyim gözünü yum. Çünkü bu defa işi resmileştiriyorsunux tekrar tekrar yaşıyorsunuz.
Ha ama diyorsan ki yok bu iş bitti. O zaman hemen nir avukatla görüşmeye başla

güzel bir meslegin olmasina cok sevindim. Madem bosanacaksin adama bir sey belli etme ki dikkat etmesin. sinsi sinsi kanıtlar ara, gizli gizli telefon karistir. buldugun her kanıtı mutlaka kaydet ve guvenilir bir yerde sakla - mesela mail at actigin yeni hesaba
çünkü kkda bir kadin vardi her sey telefondaydi eşi telefonunu kırmıştı, kanıtsiz kalmisti. sen google fotoya falan kaydedersin ama olaylar belli olunca bir sekilde acar siler falan. hic risk alma.
ha bir de davani mutlaka kaniti aldigim tarihten 6 ay beklemeden ac.
cunku soyle bir durum var;
Türk Medeni Kanunu'na göre aldatma (zina) nedeniyle açılan boşanma davasında, aldatmayı öğrendikten sonra 6 ay içinde dava açılması gerekir. Ancak bu olayın üzerinden 5 yıl geçtiyse, zina sebebiyle boşanma davası açılamaz (TMK 161. madde).
Eğer aldatma delili (mesajlar, fotoğraflar, tanık beyanları vb.) 5 yıldan eskiyse, mahkeme bunu dikkate almayabilir. Ancak 6 aylık sürede dava açılmadıysa, aldatma sebebiyle boşanma hakkı da düşer. Fakat genel “evlilik birliğinin temelden sarsılması” sebebiyle (TMK 166) boşanma davası açılabilir.

yani elini sıkı tut. bir de guzel bir bosanma avukatiyla calis. insallah donuna kadar alirsin

madem boşanacaksınız boşanma davası için bir süre daha sessiz kalıp toplayabildiğiniz kadar kanıt toplayın. ben yerinizde olsaydım öyle yapardım :(

İyi avukat ve finish zaten sarılma vs uzun süreli duydusal mesajlar vs olmadan elinizde kanıt sayilirmi bilemem avukata danışın .Ayrıca sakin detektif tutmaya kalkmayın ben uyarayım bende yeni öğrendim bunu yapan bir kadın boşanma davasında haksız çıkmış ve tazminat ödemiş yani yapacaksanizda o delilleri nasıl elde ettiğiniz konusunda kalkıp dedektif tuttum demeyin suçmuş

Ya kadın zaten karşıdaki kadına ulaşıp kocamın peşini bırak ş..lık dememiş ki. Kocasının inkar ettiği şeyi ondan öğrenebilmek için iletişim kurmuş. Bunu da mesleğini kullanarak vs yapmamış gayet normal bir sosyal medya kullanıcısı gibi yapmış. Ki sonraki yorumlarında konuştuğu kişinin kendisine abla diye hitap ettiğini söylediğine göre gayet sakince konuşup olayın aslını öğrenmiş.

Konu sahibi, bu lafı sevmiyorum incitici geliyor ama kocan leş. Eli şeyinde dolaşan ahlaksız bir insan. İşin borsa kısmını bilmiyorum o konuyu. Şimdi olmazsa uzun vadede maalesef ki sonu ayrılık. Aklı başında birisine benziyorsun zaten. İnşallah en doğru hamlelerle çocuğunu ve kendini en az hasarla bu kımıl zararlısından kurtarabilirsin. Allah yardımcın olsun.

Ya kadın zaten karşıdaki kadına ulaşıp kocamın peşini bırak ş..lık dememiş ki. Kocasının inkar ettiği şeyi ondan öğrenebilmek için iletişim kurmuş. Bunu da mesleğini kullanarak vs yapmamış gayet normal bir sosyal medya kullanıcısı gibi yapmış. Ki sonraki yorumlarında konuştuğu kişinin kendisine abla diye hitap ettiğini söylediğine göre gayet sakince konuşup olayın aslını öğrenmiş.

Konu sahibi, bu lafı sevmiyorum incitici geliyor ama kocan leş. Eli şeyinde dolaşan ahlaksız bir insan. İşin borsa kısmını bilmiyorum o konuyu. Şimdi olmazsa uzun vadede maalesef ki sonu ayrılık. Aklı başında birisine benziyorsun zaten. İnşallah en doğru hamlelerle çocuğunu ve kendini en az hasarla bu kımıl zararlısından kurtarabilirsin. Allah yardımcın olsun.
Oyunla alakalı konuştum diyor şimdide

Ev filan yok iyiki de yok almamışım bu salakla ev filan. Ben rapor alıp memlekete gidip anneme durumu açıklamayı düşünüyorum
Valla boşver delili boşan geç yıpranmana değmez. Bunu yapan fiildede aldatmıştır zaten. Fırsatı olsa da aldatır. Çok enteresan yaa bu aldatmayı çözemedim. Diyelim başkasına ilgi duydum boşan sonra ne bol yersen ye. Sanal bilmem ne aldatıyor sorsan eşiyle düzgün cinsel hayatı yoktur. Sanırsın çok aktif o da yok. Neyse anlamaya da gerek yok siz kendinizi kurtarın ne b.k yerse yesin. Delil bilmem ne diye yıpratmayın kendinizi

Sana ağlama demeyeceğim için çıkana kadar ağla cidden en iyi deşarj yöntemi o adamla bütün bağlarını kopar sen tam bittim dediğinde Allah yettim kulum diyor aldatılmış, çoçuğu dövülerek düşürülmüş boşanmış bir kadın olarak söylüyorum bunları it gibi pişman olacak kafandaki şüphelerle mutlu bir evliliğin olacağını düşünme kurmaya ve her yaptığı batmaya başlayacak bi süre sonra devam edersen
Sosyal medyadan fotoğrafları kaldırmış profil resmini,şifresini değiştirmiş çünkü onlar en önemli konu şuan. Bana da boşanacaksan boşan diyor ben kötü bi şey konuşmadım diyor

Boşanmak dünyanın sonu değil. Anladığım kadarıyla hem aldatmış hem kumar borcu var. Boşanmaya da razıysa boşan. Yaşadığın il iyi bir il mi? Lojmana başvursan ailen de gelip destek olsa halledersin. Eşin de mi polis.

Sosyal medyadan fotoğrafları kaldırmış profil resmini,şifresini değiştirmiş çünkü onlar en önemli konu şuan. Bana da boşanacaksan boşan diyor ben kötü bi şey konuşmadım diyor
Gereksiz bi özgüveni var sizi manipüle etmeye çalışıyor olabilir yalnızım beyanı ortada yani bildiğimiz tabiri caizse kovalıyor ha aldatmış aldatmamış ne fark eder bekliyor biri düşsün oltaya diye ne çekeceksiniz ki zaten polissiniz şanslısınız da ayrı bi evde çok rahat yaşarsınız kimse askıntılık da edemez polissiniz bir çok boşanan kadın bu konuşan muzdaripken siz yaşamazsınız her şey düzelir inanın bana zaman her şeyin ilacı

Back