• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmışım. Sanal alemde.

Ama elimdeki kanıt yeterli olmaz hiçbir şey yok elimde
Sakin kalmak çok zor olabilir ama mümkünse eşinize konuyu açmadan ve herhangi bir hamle yapmadan önce alanında iyi bı avukata danışmanizi öneririm. Hem haklarınızı öğrenir hem de nasıl bir yol izleyeceginizi belirlersiniz bu şekilde.

Sakin kalmak çok zor olabilir ama mümkünse eşinize konuyu açmadan ve herhangi bir hamle yapmadan önce alanında iyi bı avukata danışmanizi öneririm. Hem haklarınızı öğrenir hem de nasıl bir yol izleyeceginizi belirlersiniz bu şekilde.
Böyle yapmak en mantıklısı.

polis olduğunu söylüyorsun çok güzel bir mesleğin var saygı duyulması bir meslek ben olsam direk boşardım o adamı ama tabi kendin bilirsin sonuçta boşanmak da öyle kolay değildir belki de senin için

Şimdi herkes boşan demiş ama bir tane de evladın var hazmetmek kolay değil fakat inan evladını babasından ayrı büyütmek de kolay değil Anne baba ayrı olan çocukların çoğunluğunun psikolejik sorunları oluyor şimdi diyeceksinizki güven olmayan sürekli aile huzursuzluğu olan bir evde büyümesi dahamı iyi ben kim nederse desin çocukların Anne baba ayrı büyümesinin onların beyinlerinde daha çok travma bıraktığını düşünüyorum yakın çevremden gördüklerim tanıdıklarım hepsi bu yönde ahir zamandayız pislikler almış başını gidiyor herkesin yaptığı kendi sorunu kendi vebali tabi bu çok fazla olduysa ve gerçekten bu evlilikte kendi sağlığınızıda kaybedeceğinizi düşünüyorsanız ona göre karar verirsiniz

Polis memuruyum ben.
Abooo polis bile aldatiliyorsa kim bilir bu askerle evli oldugum icin ben kac kere boynuzu yedim ruhum duymadi🫢
Bir kere bile falso vermedi kari kiz olayina rastlamadim korkak adamdir borsayi bilmez borctan korkar ama cimridir.en buyuk terketme sebebim buydu. Şimdi siz boyle diyimce ben tirstim bu adam gercekten askermi kiza mi oyle demis

Şimdi oğlum ve ben kaldık yapayalnız hayat çok zor olacak bizim için
Yahu ne zor olacak mis gibi meslegin var ne kadar guzel binlerce kadinin isteyipten giremedigi meslek. Her mulakattan gecmissin okulunu okumussun ne kadar guzel yaaa. Al cocugunu git adam hem salak borsayi bilmeden baliklama atlamis. Hem kaybettigi para kucuk bir meblag degil. Hem aldatma girişiminde bulunmus. Hem salak sacma seyler yapiyor. Asker adamin ne isi olur illegal islerle. Su meslegi nasil ayaklar altina aldilar son senelerde yanarim ona yanarim ya

Şimdi herkes boşan demiş ama bir tane de evladın var hazmetmek kolay değil fakat inan evladını babasından ayrı büyütmek de kolay değil Anne baba ayrı olan çocukların çoğunluğunun psikolejik sorunları oluyor şimdi diyeceksinizki güven olmayan sürekli aile huzursuzluğu olan bir evde büyümesi dahamı iyi ben kim nederse desin çocukların Anne baba ayrı büyümesinin onların beyinlerinde daha çok travma bıraktığını düşünüyorum yakın çevremden gördüklerim tanıdıklarım hepsi bu yönde ahir zamandayız pislikler almış başını gidiyor herkesin yaptığı kendi sorunu kendi vebali tabi bu çok fazla olduysa ve gerçekten bu evlilikte kendi sağlığınızıda kaybedeceğinizi düşünüyorsanız ona göre karar verirsiniz
Siz psikoleji alanında uzman birisine benziyorsunuz

Bana kalırsa eşinin ailesini çağır yada yanlarına gidin. Böyle böyle bi durum var. Neyse açıkça hemen sizin önünüzde her şeyi soyleyecek. Daha sonra başka şekilde öğrendiğim her ayrıntı kendisi aleyhine dönecek de. Ailesi de bi baskı unsuru olsun. Kendi ailene söylemeden önce bence onlar bilsin. Arkanı sağlam tut.

Şu an gerçekte tam olarak ne old öğrenmek lazım. Ne yapılacağı sonraki konu bence.

Avukata danışmak en mantıklısı, avukat araştırın.
Ayrıca aldatılma işini renk vermeyin ki devam etmekten çekinmesin, deliliniz, haklı gerekçeniz olması faydalı olabilir.
Bahsettiğiniz borsa işi biraz can sıkıcı, normalde ilişkinizdeki problemleri gidermenizi tavsiye ederdim ama buna yorum yapamıyorum.
Çocuk sahibi bir kadın olarak boşanma sonrası süreç zor olabiliyor, hem sizin açınızdan hem çocuk açısından zor bir şey.

Back