- Emoji Skoru
- 30
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi mutluannemutlubebek12
-
Yani haklısınız daha kaç kanıt gerekir ki..
Ama elimdeki kanıt yeterli olmaz hiçbir şey yok elimdeÇirkinleşmeyin boşverin . Tekrar aldatılmak sizi daha çok acıtır yürürse
Öbür türlü karşıya güvenemezsinizAma elimdeki kanıt yeterli olmaz hiçbir şey yok elimde
Tanıdığım biri yapacak ki bunuÖbür türlü karşıya güvenemezsiniz
bi önceki gönderide maillerede ulaştınız giden para için .Yani haklısınız daha kaç kanıt gerekir ki..
Bu bi suç mu bilmiyorum değilsede napacaksınız adam yürümezse yürüyene kadar beklicek misinizTanıdığım biri yapacak ki bunu
bi önceki gönderide maillerede ulaştınız giden para için .
Bu bi suç mu bilmiyorum değilsede napacaksınız adam yürümezse yürüyene kadar beklicek misiniz
Banka şifresını biliyorsanız harcama ve giden EFT lere bakın
Aldatmak suç evetbi önceki gönderide maillerede ulaştınız giden para için .
Bu bi suç mu bilmiyorum değilsede napacaksınız adam yürümezse yürüyene kadar beklicek misiniz
Banka şifresını biliyorsanız harcama ve giden EFT lere bakın
Hayır sizin kocanızı tanıdık biriyle oltaya getirip belgeleri mahkemeye sunmak suc mu ? Özel hayatı ihlalden arkadaşınızdan şikayetcı olmasın sonra die bilmiyorum işte bu ayrıntılarıAldatmak suç evet
Sakin kalmak çok zor olabilir ama mümkünse eşinize konuyu açmadan ve herhangi bir hamle yapmadan önce alanında iyi bı avukata danışmanizi öneririm. Hem haklarınızı öğrenir hem de nasıl bir yol izleyeceginizi belirlersiniz bu şekilde.Ama elimdeki kanıt yeterli olmaz hiçbir şey yok elimde
Böyle yapmak en mantıklısı.Sakin kalmak çok zor olabilir ama mümkünse eşinize konuyu açmadan ve herhangi bir hamle yapmadan önce alanında iyi bı avukata danışmanizi öneririm. Hem haklarınızı öğrenir hem de nasıl bir yol izleyeceginizi belirlersiniz bu şekilde.
Sadece para değil adamlığını da kaybetmiş.para kaybettiğini söyledi
Abooo polis bile aldatiliyorsa kim bilir bu askerle evli oldugum icin ben kac kere boynuzu yedim ruhum duymadiPolis memuruyum ben.
Yahu ne zor olacak mis gibi meslegin var ne kadar guzel binlerce kadinin isteyipten giremedigi meslek. Her mulakattan gecmissin okulunu okumussun ne kadar guzel yaaa. Al cocugunu git adam hem salak borsayi bilmeden baliklama atlamis. Hem kaybettigi para kucuk bir meblag degil. Hem aldatma girişiminde bulunmus. Hem salak sacma seyler yapiyor. Asker adamin ne isi olur illegal islerle. Su meslegi nasil ayaklar altina aldilar son senelerde yanarim ona yanarim yaŞimdi oğlum ve ben kaldık yapayalnız hayat çok zor olacak bizim için
Siz psikoleji alanında uzman birisine benziyorsunuzŞimdi herkes boşan demiş ama bir tane de evladın var hazmetmek kolay değil fakat inan evladını babasından ayrı büyütmek de kolay değil Anne baba ayrı olan çocukların çoğunluğunun psikolejik sorunları oluyor şimdi diyeceksinizki güven olmayan sürekli aile huzursuzluğu olan bir evde büyümesi dahamı iyi ben kim nederse desin çocukların Anne baba ayrı büyümesinin onların beyinlerinde daha çok travma bıraktığını düşünüyorum yakın çevremden gördüklerim tanıdıklarım hepsi bu yönde ahir zamandayız pislikler almış başını gidiyor herkesin yaptığı kendi sorunu kendi vebali tabi bu çok fazla olduysa ve gerçekten bu evlilikte kendi sağlığınızıda kaybedeceğinizi düşünüyorsanız ona göre karar verirsiniz
Yok değilim sadece kendi çevremde yaşananlar gôrdüklerim ve düşüncelerimSiz psikoleji alanında uzman birisine benziyorsunuz
Sakın böyle bir şey yapma. Görevi kötüye kullanma suçuna girer mesleğinden olursun.numarası yok ki ınstagram üzerinden yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?