- Emoji Skoru
- 30
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi mutluannemutlubebek12
-
Keşke her şey meslekle de bitse.. 3 yaşında bi oğlum varNe güzel bir mesleğin var. Maddi bağımsızlığının olması mükemmel. Umarım ayrılır hayatına bakarsın
Kızın numarasından kim olduğuna ulasabılırsiniz polismişsinizYok değmez zaten bi şey yapacağımdan değil Allahından bulsun ben babasızım geçen yıl babamı kaybettim beni biraz sevse sahip çıkardı korurdu emaneti gibi bakardı ama yok yalanmış onun aşkı sevdası.
direk boşanma davası aç eşinde kabul ederse anlaşmalı boşanın süreç uzamaz en azındanBitti zaten artık geri dönüşü olmayacak ama nasıl bi yol izleyeceğimi bilmiyorum
Sen çok şanslısın oğlun ve sağlam bi karakterin var . Boşver olan ona olur öyle düşünme asıl o çok rezil olacakŞimdi oğlum ve ben kaldık yapayalnız hayat çok zor olacak bizim için
numarası yok ki ınstagram üzerinden yazdımKızın numarasından kim olduğuna ulasabılırsiniz polismişsinizaile birliğini bozmaktan hakkınızda şikayet var diyip çağırın İfadesini alın .kocanızla olan bağını birbir anlatır arada para yemişsiniz bu adamı dolandırmıssınız falan die de sallayın dökülür belki
Kendınızde şikayetcı olun kendısınden aile birlik düzenini bozmaktan.
Yani böyle biri ile beraber olmaktansa yanlızlık daha iyiŞimdi oğlum ve ben kaldık yapayalnız hayat çok zor olacak bizim için
Sizce bu durumda kabul eder midirek boşanma davası aç eşinde kabul ederse anlaşmalı boşanın süreç uzamaz en azından
Çekişmeli bile olsa en azından o adamla aynı evde yaşamayın kendinize farklı bi düzen kurunSizce bu durumda kabul eder mi
Adı soyadı IP adresi falan ulasabılırseniz die . Ben telegram sandım . Siz haklarınızı daha iyi bilirsiniz ama anlaşmalı boşanmayın eğer elinde maddi gücü olan biriyse delillerinizle tazminat davanızı açın maddi manevi .numarası yok ki ınstagram üzerinden yazdım
İnkar edecek her şeyi buna eminim hep yaptığı gibi birde bu sadece benim gördüğüm yakaladığım daha başka neler var acabaÇekişmeli bile olsa en azından o adamla aynı evde yaşamayın kendinize farklı bi düzen kurun
Evet o bizim rızkımızı yedirmiş borsada kaybettiğine filan da inanmıyorum artıkAdı soyadı IP adresi falan ulasabılırseniz die . Ben telegram sandım . Siz haklarınızı daha iyi bilirsiniz ama anlaşmalı boşanmayın eğer elinde maddi gücü olan biriyse delillerinizle tazminat davanızı açın maddi manevi .
Çalışıyorsunuz ihtiyacınız olmayabilir ama beraber kazandığınızda böyle çarçur etmesi zaten bu evlılıge yapılan büyük saygısızlıklardan biri .
ev falan varsa şerh koydurun acımayın evladınızın hakkını söke söke alın . Kendınız ıcın değil çocuğunuz ıcınEvet o bizim rızkımızı yedirmiş borsada kaybettiğine filan da inanmıyorum artık
Ev filan yok iyiki de yok almamışım bu salakla ev filan. Ben rapor alıp memlekete gidip anneme durumu açıklamayı düşünüyorumev falan varsa şerh koydurun acımayın evladınızın hakkını söke söke alın . Kendınız ıcın değil çocuğunuz ıcın
Ailenizi de bu konuda tembihleyin çevreden en ufak soruya cevap vermeyin . Benım hakkımda yalnızca ben konuşurum dieEv filan yok iyiki de yok almamışım bu salakla ev filan. Ben rapor alıp memlekete gidip anneme durumu açıklamayı düşünüyorum
Çevremizden kimse bi şey konuşmaz herkes arkamda dururAilenizi de bu konuda tembihleyin çevreden en ufak soruya cevap vermeyin . Benım hakkımda yalnızca ben konuşurum die
Oyy bu çok iyi çünkü çoğu aile evine giden çevre baskısı yüzünden korkuyor boşanmaktanÇevremizden kimse bi şey konuşmaz herkes arkamda durur
Yok öyle bi şey yapmaz annem zaten babam yok başımda kardeşim de hep yanımda. Ya me diyeceğim o kız bana şimdi dedi ki abla ssn bu oyundan birini ayarla buna yürüsün dedi sizce mantıklı mıOyy bu çok iyi çünkü çoğu aile evine giden çevre baskısı yüzünden korkuyor boşanmaktan
Çirkinleşmeyin boşverin . Tekrar aldatılmak sizi daha çok acıtır yürürseYok öyle bi şey yapmaz annem zaten babam yok başımda kardeşim de hep yanımda. Ya me diyeceğim o kız bana şimdi dedi ki abla ssn bu oyundan birini ayarla buna yürüsün dedi sizce mantıklı mı
Yani haklısınız daha kaç kanıt gerekir ki..Çirkinleşmeyin boşverin . Tekrar aldatılmak sizi daha çok acıtır yürürse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?