- Emoji Skoru
- 138
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi mutluannemutlubebek12
-
Telefonu suratına yapıştırsin inkar ederse zaten böyleleri yapar yapar yapmadm diye yalvarirlarKadının attığı ekranları kendıme atar saklardım . Eşime sorardım inkar varsa kıcına bi don haydi yalla . Eşyalarını bile vermezdim .
Ben yerinde olsam, kanıt toplardım, herşey yolunda gibi devam ederdim, sinsice arkadan kanıt toplar, o tam herşey yolunda gibi zannederken onu patlatırdım. Biraz zor olacak belki ama oynamanız gerekecek!Bitti zaten artık geri dönüşü olmayacak ama nasıl bi yol izleyeceğimi bilmiyorum
Oda şiddet die darp raporu alır artık kocasıTelefonu suratına yapıştırsin inkar ederse zaten böyleleri yapar yapar yapmadm diye yalvarirlar
2 oğlumla yapayalnız kaldım, hiç öyle düşünmeyin, herşey zamanla yoluna girecek.Şimdi oğlum ve ben kaldık yapayalnız hayat çok zor olacak bizim için
Demi neyse yapmasin ama bu ilkde degildir sonda degildir alışmış o yalanlarla kandirmayaOda şiddet die darp raporu alır artık kocası
Abartılı bakmıyorum. Aslında yasa dışı müdahaleleri çok masum görüyor ve gösteriyorsunuz fark etmeden. Şu örnek verdiğiniz koruyup kollama olayıyla ilgili çoğu sümen altı edilse de basına yansımış onlarca olay da var mesela. Orantısız güç kullanımı vb içerikli.Cok abartili bakiyorsunuz Şermin ama sizin abarttiginiz gibi uslerde abartacaksa tabiki konu sahibi benim dedigimi yapmasin.
Konu sahibi M mutluannemutlubebek12 benim uyarım yasadisiymis, dikkate almayın lütfen.
Avukatla.Ne yapmalıyım nasıl bi yol izlemeliyim siz olsanız ne yapardınız ilk kiminle paylaşırdınız bunu?
Ne yapmalıyım nasıl bi yol izlemeliyim siz olsanız ne yapardınız ilk kiminle paylaşırdınız bunu?
Boşamayacaksan affedeceksen gözünü seveyim gözünü yum. Çünkü bu defa işi resmileştiriyorsunux tekrar tekrar yaşıyorsunuz.Arkadaşlar ben 2 gündür telegramla alakalı konu açıyorum bu akşamda konu açmıştım borsada para kaybetmesiyle alakalı. Eşimin telegramında bir tane kız gördüm ve bunu ınstagramda buldum kıza mesaj attım eşim kızı oyun üzerinden bulmuş ve ne yapıyorsun nasılsın ben askerim çok yalnızım gibi şeyler yazmış kız bana ekran görüntülerini attı. Ben şuan hiç iyi değilim nasıl bi yol izlemem gerekiyor bana yardımcı olun lütfen
Oyunla alakalı konuştum diyor şimdideYa kadın zaten karşıdaki kadına ulaşıp kocamın peşini bırak ş..lık dememiş ki. Kocasının inkar ettiği şeyi ondan öğrenebilmek için iletişim kurmuş. Bunu da mesleğini kullanarak vs yapmamış gayet normal bir sosyal medya kullanıcısı gibi yapmış. Ki sonraki yorumlarında konuştuğu kişinin kendisine abla diye hitap ettiğini söylediğine göre gayet sakince konuşup olayın aslını öğrenmiş.
Konu sahibi, bu lafı sevmiyorum incitici geliyor ama kocan leş. Eli şeyinde dolaşan ahlaksız bir insan. İşin borsa kısmını bilmiyorum o konuyu. Şimdi olmazsa uzun vadede maalesef ki sonu ayrılık. Aklı başında birisine benziyorsun zaten. İnşallah en doğru hamlelerle çocuğunu ve kendini en az hasarla bu kımıl zararlısından kurtarabilirsin. Allah yardımcın olsun.
Valla boşver delili boşan geç yıpranmana değmez. Bunu yapan fiildede aldatmıştır zaten. Fırsatı olsa da aldatır. Çok enteresan yaa bu aldatmayı çözemedim. Diyelim başkasına ilgi duydum boşan sonra ne bol yersen ye. Sanal bilmem ne aldatıyor sorsan eşiyle düzgün cinsel hayatı yoktur. Sanırsın çok aktif o da yok. Neyse anlamaya da gerek yok siz kendinizi kurtarın ne b.k yerse yesin. Delil bilmem ne diye yıpratmayın kendiniziEv filan yok iyiki de yok almamışım bu salakla ev filan. Ben rapor alıp memlekete gidip anneme durumu açıklamayı düşünüyorum
Sosyal medyadan fotoğrafları kaldırmış profil resmini,şifresini değiştirmiş çünkü onlar en önemli konu şuan. Bana da boşanacaksan boşan diyor ben kötü bi şey konuşmadım diyorSana ağlama demeyeceğim için çıkana kadar ağla cidden en iyi deşarj yöntemi o adamla bütün bağlarını kopar sen tam bittim dediğinde Allah yettim kulum diyor aldatılmış, çoçuğu dövülerek düşürülmüş boşanmış bir kadın olarak söylüyorum bunları it gibi pişman olacak kafandaki şüphelerle mutlu bir evliliğin olacağını düşünme kurmaya ve her yaptığı batmaya başlayacak bi süre sonra devam edersen
Gereksiz bi özgüveni var sizi manipüle etmeye çalışıyor olabilir yalnızım beyanı ortada yani bildiğimiz tabiri caizse kovalıyor ha aldatmış aldatmamış ne fark eder bekliyor biri düşsün oltaya diye ne çekeceksiniz ki zaten polissiniz şanslısınız da ayrı bi evde çok rahat yaşarsınız kimse askıntılık da edemez polissiniz bir çok boşanan kadın bu konuşan muzdaripken siz yaşamazsınız her şey düzelir inanın bana zaman her şeyin ilacıSosyal medyadan fotoğrafları kaldırmış profil resmini,şifresini değiştirmiş çünkü onlar en önemli konu şuan. Bana da boşanacaksan boşan diyor ben kötü bi şey konuşmadım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?