Aldatılmanın en acı hali..

….Çok sonra anladımki meğer o ara zaten kadınlara gidiyormuş.İhtiyacını gördüğü içinde gelip sarılarak vicdan yapıyordu heralde bana.Nerden baksanız rezil bi durumun içindeymişim…
Eşiniz fiziksel olarak da aldatmış yani? Ben sadece fotoğraf gönderme, telefonda görüşme vs. sanmıştım.

Yani evlatlarının hastalık kapacağından endişelenmeyerek hala damadı dinleyebilecek aile üzülmeyi hak ediyordur, üzgünüm.

Lütfen siz de kontrollerinizi aksatmayın. Hiç bir şey sağlığınızdan önemli değil.

Aynen babam anlattığınız gibi.Üstüne bide bişey olsa tüm aile beni suçlayacak felaket olacak

Siz dalgamı geçiyorsunuz? Kafanızda kurduklarınızın hiçbiri doğru değil.Her mesajınız ay bu boşanmaz ayarında.Yazdıklarımı bile okumuyorsunuz.Konumdan çıkın başka kişilere saydırın
"Anne dalga mı geçiyorsun, adam beni aldatıyor mutlu değilim dayan diyorsun, beni dinlemiyorsun bile." diyebilirmissiniz demek ki. Demek istememişsiniz.

Koca lazım bana diyemiyorlar da..
Ay benim kuzenim demişti Ben kocasız yapamam, bundan sonra bulacağımın da garantisi yok en azından bildiğim herifle evli kalırım deyip devam etmişti evliliğine. Dürüstlüğünden dolayı tebrik ettik kendisini

Yooo adam sizin boşanmayacağınızı anladığı için çirkinleşti, bi rahatlık geldi çünkü, zaten ne var ne yok dökmüş içindekileri, saklamamış da. Ağa oğlum paşa oğlum diye büyütülen birini karısını aldattı diye rezil edemezsiniz, ona püüü rezil demezler, size kadınlık yapamadın derler, bak bu da sizin lafınız. Kızlar dediğiniz sokakta tonla, rezil etseniz ne etmeseniz ne, Ayşe Fatma gider, Asuman Neslihan gelir, siz de zaten bu yüzden boşanmıyorsunuz, siz baba evine gidip babayla, akraba komşu ile cebelleşirken adam bekar hayatına son hız akacak tabi.

"Anne dalga mı geçiyorsun, adam beni aldatıyor mutlu değilim dayan diyorsun, beni dinlemiyorsun bile." diyebilirmissiniz demek ki. Demek istememişsiniz.
Dedim defalarca kez dedim......kadın benle küstü.gurbette olmama rağmen haftalarca aramadı.aman ağzımızın tadı kaçmasın modunda davrandı.Ben ilk öğrendiğimde ayrılmayarak hayatımın en büyük hatasını yaptım.

Dürüst insanlara bayılıyorum, bana böyle geldiler de itiraz mı ettim?

Şimdi neden ayrılmıyorsunuz ? Ya da ayrılmak için neyi bekliyorsunuz ? Ya da ayrılmak için hangi adımları atıyorsunuz ?

Biri felç geçirebilir diğerinin tansiyonu yükselir diye bu çileyi çekmek akıl kârı mı? Anlamıyorum ben bunu. Mantıklı açıklama deyip duruyorsunuz ALDATILIYORUMdan daha mantıklı açıklama mı olur. Kendinizi bu kadar değersiz görürseniz sırtınıza da basarlar manipüle de ederler suçlu da çıkarırlar. Kocanız bir noktada haklı, cesur değilsiniz ki adım atamıyorsunuz. O da bunu biliyor ve tepe tepe kullanıyor. Bizim diyeceğimiz her şey boş size

Ay pıslık ya
Bude seni sucluyor.
Terbiyesiz adam.
Defolsun hıc cekme kahrını .

Siz burda daha önce konu açmış mıydınız? Konu acayip tanıdık geliyor. Sanki bire bir böyle bir olay okudum.
Baştan aşağı hatalar var. İlk aldatmada ayrılacaktınız. Hadi ayrılmadınız ikinciyi gördünüz ayrılmayacaksanız söylemeyecektiniz veya peşine düşmeyecektiniz. Adam yüzsüzlüğü ele almış çünkü ne yaparsa yapsın karısı boşanmıyor. Adam artık gözünüze soka soka sizi aldatır.
En kötü ihtimal ikinciyi yakalayınca ailenizin durumu düzelene kadar bildiğinizi saklayıp birikim yapıp sonrasında ayrılmaktı.
Boşanmayacaksanız daha fazla deşmeyin bir şeyleri. Mutlu rolü yapıp, gözünüzü kulağınızı kapayıp evliliğinizi sürdürün madem.

1.si ben hamile kalmadım!!! 2. Si ailesi bilsin diye bu konuyu açmadım.Umarım siz bigün psikologluk duruma düşmezsiniz.
Tamam sen hamile kalmadın, ailesi oğullarının ne mal olduğunu öğrenmelerini de istemiyorsun, aşağıdaki konuları da ben açtım. Psikologluk duruma düşmek, bu nasıl bir tabir demeye bile gerek duymuyorum. Allah dermansız dert vermesin, psikolojik destek almakta da sıkıntı yok.

Babanız bu kadar sinirli öfke kontrol sorunu var madem psikiyatriste gitti mi peki? İlaç kullanıyor mu? Eğer hayırsa ben sinirliyim şöyle böyle diye çevresinde ki insanlara hayatı dar eden biri için kendi hayatınızı lütfen yakmayın. Bekledikçe zorlaşacak ileride çok pişman olacaksınız. Babanız sadece kendini düşünerek bencillik ediyor o zaman sizde bencil olun biraz.
Adam bir kere aldatıp da bin pişman olmamış ( ki bunun da affı yok bende) defalarca aldatıp üstüne pişkinlik yapıyor. Bu hayata ne kadar daha katlanabilirsiniz bunu kendinize sorun.

o kadar üzüldüm ki size
bazı insanlar gerçekten saf kötülük
bazı insanların hayatımıza girip mahvedip çıkabilecek hakkı kendilerine görmeleri beni çok üzüyor, kimse böyle bir güce sahip olmamalı.
geri kalan hayatınızın da yaşayan bir ölü olarak geçmesini istemiyorsanız doğru olan tek bir şey var sizde biliyorsunuz belik cesaretiniz yok ama yapmazsanız sizi attığı o mezardan hiç kalkamayacaksınız. geri kalan hayatınızı bir ölü olarak mı yaşamak istersiniz, lütfen kendinizi düşünün. size buradan kocaaaman sarılıyorum, umarım atlatırsınız.

Bir kere dersiniz anneniz umursamadıysa bir daha demez eşyanızı toplar gidersiniz ana baba evine. Ne yapacaklar eve mi almayacaklar? Felaket olup ne olacak, depremler mi olacak, dünya mı batacak. Senin zaten hayatın kaymış. Buna üzülüp hasta olacaklarsa da bir zahmet olsunlar. Sokaktaki hayvan değil onların evladısınız. Anneniz, babanız, siz dahil sadece düzenimiz bozulmasın, rahatımız bozulmasın derdindesiniz.

Bugün boşanma davasını açıyorsunuz o zaman. Hayırlı olur böylesi.

Bugün boşanma davasını açıyorsunuz o zaman. Hayırlı olur böylesi.
Açmayacak, bebeğini babasız mı doğursun, annesinin babasının kalbine iner. Bebek doğduktan sonra da babasız mı büyütsün bebeğini, annesinin babasının kalbine iner sonra.
Sadece kocası pişman olsun, ona mum olsun istiyor, başka hiçbişey yapmayacak. Yapacak olan burada laf yetiştirip haklılık ispatına girmez.

Ben anlamıyorum size ne iftirası atacak? Elinizde boy boy fotolar varmış zaten zorda kalırsanız açar gösterirsiniz herkese. Daha da inanmıyorlarsa işlerine gelmediği içindir üstelemenize gerek yok ki. Kayınvalidenizin tansiyon hastası olması ne alaka mesela? Onu eşiniz düşünsün kendi annesini o düşünmüyorsa siz ne yapabilirsiniz? Ayrıca çoğu yaşlı tansiyon hastasıdır zaten öyle hık diyince ölmezler. Biraz bu hastalık işlerini kendinize paravan yapmışsınız. Ayrılmak isteyen ayrılıyor kimseyi dinlemiyor. Madem öyle eşinize göz yumacaksınız bu adam değişmez kendi ağzıyla söylemiş zaten. Neyin inadını yaşıyorsunuz bu kadar. Bırakın kendi haline siz de evde kafanıza göre takılın başka bir tavsiye verilemiyor şu durumda.

Yok yok boşanacakmış, öyle diyor da biz anlamıyoruz. Hemen bugün boşanma davası açar çünkü artık bir saniye bile evli kalmak istemiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…