How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Aldatılmanın en acı hali..

Bana diyorki sen benim kötü halimi görmemişsin daha.Kötü yüzümü görürsün...Bende herkese herşeyi anlatcam diyor.

Herşeyden kastı, görümcemi sevmediğimi biliyor.Zaten ailemi sevmiyordu...zaten sizi sevmiyordu diye ailesine kötüleyecek.
Sonra cinsellikten dem vurup zaten anlaşamıyorduk bi hayatımız yoktu.kavga edince kapıları çarpıyordu diye iyice beni kötüleyecek.... Bugün ilk defa haklı olduğum halde ondan korktum.
Çünkü o imajı çizilmesin diye herşeyi yapar.!
Neden ailesini bu kadar onemsiyorsunuz?
deliller icin onlara n diyeceginizi dusunuyorsunuz, aldatan ve evlilik birligine ihanet eden o ama siz sanki kendiniz sucluymus gibi savunma hazırlıgindasiniz
Önce bu kafadan cikin

Siz bu adamla evlisiniz, bosanirsaniz da ondan boşanacaksiniz,

Bana kızacaksınız muhtemelen, “başınıza gelmeden konuşmak kolay, neler yaşadığımı nerden biliyorsunuz” diyeceksiniz, hatta bu noktadan sonra “kınadığınız şeyi yaşayın, kadının düşmanı kadın” da temennileri de gelir ama dayanamayıp soracağım, babanızın 10 senedir yaşadığı ablanızın boşanması ile ilgili acısı ne olabilir Allah aşkına? 10 sene ya? Evlat kaybı, ebeveyn kaybı, kardeş kaybı dışında 10 sene süren acı normal bir şey değil. Hele ki “10 sene önce kızım boşandı” acısı hiç normal değil. Babanızın 10 senedir abartarak yaşadığı bir olay için siz daha kaç yılınızı heba edeceksiniz? Siz “aman babam ağlıyor, aman felç olacak dediler” diye düşünürken sizi kim düşünüyor? Siz yarın bi gün üzüntüden felç geçirince “canım kızım ya, ben üzülmiim diye felç oldu, ne kadar da vefalı, ne kadar Mert kadın” mı diyecek babanız ya da elalem?
Kader deyip geçecek babası, garılık zor yav Allah'tan erkeg doğmuşuk diye geçirecek içinden, sonra büyük kızının boşanmasının bilmem kaçıncı seneyi devriyesini anacak göz yaşları içinde ajajjd sinirim bozuldu yav.

Babanıza geçmiş olsun.

Konunuzun babanızla olan kısmını pek anlayamadım. Siz boşanmak isteyince neden hiddetlenip bayılıyor. Bir rahatsızlığı varsa tedavi görmüyor mu? Böyle olmaz. O kabullenemiyor diye herkesin hayatı mahvolamaz yani. Ablanızın boşanmasını on senedir kabullenememesi de anormal. Ablanız bu on senede boşandığı için mutsuz olduğunu mu yansıttı. Yani bence anne babalar çocuğunu boşandıktan sonra mutlu görürlerse böyle duygulara girmezler.

Ayrıca hala eşinizin ona buna ne diyeceğini düşünüyorsunuz. Yani boşanmaya niyetli iseniz bunların bir önemi yok ki. Kime ne mazeret uydururursa uydursun. Aldatmış mı aldatmış. Hatalı, bitti.
Ona buna ne dediğinden ziyade benim ailemi arayıp işte çok huyduzdu sizin kızınız çekilmezdi...evde bağırıp kapıları çarpıyordu diye bir sürü şey anlatacak.Ben ailem üzülmesin derken o işi çirkinleştirecek.Ve benim ailemde öyleki benim dediğime değil onun dediğine inanırlar.Çünkü kendini iyi pazarlayan iyi konuşan ikna eden biri.Yani ne aileme güveniyorum ne ona...Ne olursa olsun artık kendi aileminde ne düşündüğü umrumda değil.Beni zorlayacaklar biliyorum ama ben böyle bi adama daha fazla katlanmayacağım

Hiçbi zaman boşanamam diye bahane üretmedim.Gerçekler farklı yaşananlar insanı beklemeye itebiliyor.Keyfimden ay boşanmıyim diyerek beklemedim ben!! Defalarca kez bitirdim ailemden uzaktayım her defasında annem beni durdurdu.E kızım biraz sabret e kızım bi yuva öyle kolaymı kurulur e biz zamanında neler yaşadık....babaya ne diceksin?.. aldattı dersen işler çığrından çıkar.Beni hep durdurdular.Şuan ilk öğrendiğimde çekip gitmediğime binlerce kez pişmanım........O zaman bu adam en azından pişmandı.Bana kullanacağı bi kozu yoktu.Şimdi utanmadan benden ayrı yatıyordu diye bunu mahkemeye sunacak.aileside eee kadınlık yapamadıysan olacağı bu diyecek tinyette! Eserleri oğulları işte.Ha bunlar umrumda olduğundan yazmıyorum.Süreci bana çok zor hale getirecek sadece bunu biliyorum
Siz aileleri ne zannediyorsunuz?ogluşum aldat her kadınla birlikte ol diye diye mi büyütüyoruz.
Yapmayın Allah aşkına kötü olan eşiniz ailesine çamur atmayın.
Ayrı yatıyor diyecekmiş ,kameraya mı alıyor nasıl ispatlayacak?ciddi soruyorum nasıl ispatlayacak?

Eşin seni aldattı, sen ona rağmen ondan hamile kaldın, eşinden habersiz gittin kürtaj oldun veya olacaksın, sırf ona kızdığın için bir cana kıymayı göze aldığın kişiyle aynı evde kalmaya devam edip, burada ailesi onun gerçek yüzünü görsün istiyorum diye konu mu açıyorsun? Sen önce bir psikologa git, sonra tekrar konuşalım.

Son düzenleme:
Hayır tabiki... babam ablamın boşanmasını bi travma olarak gördüğü için ben bundan korkuyorum.Ve gerçekten felç geçirme riski var.Doktor benim yanımda bizzat söyledi bunu.Öyle herşeye üzülmicen stres yapmıcan diyerek.Babamda çıkarken kızım annen beni çok üzüyor ondan ben böyle oldum diyor...Sinirlenince bi anda düşünüyor.bilinç kaybı yaşıyor.Bunu yaşayınca ben acımı gömdüm içime.
Ama bu geceki konuşmadan sonra korkunç bi durumdayım.İlk defa bu kadar pervasızlaştı....Eskiden ben seni asla aldatmadım.asla cinsel anlamda aldatmadım diyordu.Şimdiyse herşeyi göze almış arsız bi adam var
Babaniz bu durumdaysa bir hekimin kontrolunde ve ilaci da vardir, yoksa bile olmali, hayatinizi onun sinirlerine göre yaşamak zorunda degilsiniz.

Ona buna ne dediğinden ziyade benim ailemi arayıp işte çok huyduzdu sizin kızınız çekilmezdi...evde bağırıp kapıları çarpıyordu diye bir sürü şey anlatacak.Ben ailem üzülmesin derken o işi çirkinleştirecek.Ve benim ailemde öyleki benim dediğime değil onun dediğine inanırlar.Çünkü kendini iyi pazarlayan iyi konuşan ikna eden biri.Yani ne aileme güveniyorum ne ona...Ne olursa olsun artık kendi aileminde ne düşündüğü umrumda değil.Beni zorlayacaklar biliyorum ama ben böyle bi adama daha fazla katlanmayacağım
Sizin aileniz sizi tanımıyor mu? fiziksel ve psikolojik şiddet görürken tek üzüldükleri evliliğinizin bitmesi mi? Damatlarına inanacaklarsa onları da çıkarın hayatınızdan. Bir de elalem ne der kafasından çıkın.

Geçen yıl eşimin beni aldattığını aynı anda biçok kızla konuştuğunu öğrendim.Hemen ailesine gidip konuşup herşeyi bitirecektim.Beni zorla yolda önümü kesip durdurup özür dilemeler.yalvarmalar sonucu bi süre gözlemleyeyim dedimki bir ay sonra yine davranışları değişti.yine şüpheli hareketler..
O arada çok hasta ve yaşlı bi babam var.boşandığımı duyunca kaldıramaz diye bekliyorum..Ablam bundan 10 yıl önce boşandı halâ ilk günki gibi adam acısını yaşıyor.Ona tekrar aynı üzüntüyü yaşatmamak adına sabrettim.Aylar geçti bigün evde bıraktığı flashına baktım ve gördümki beni yine aldatıyormuş.arşiv yapmış konuştuğu kızların çıplak fotolarını saklıyor.Hayatımın en zor gecesiydi......Sabaha kadar ağlayıp sabah annemi arayıp sonrada onun ailesine anlatıp çekip gitmeyi planlıyorum.Sabah annemi aradım moralsiz bi ses..kızım baban trafik kazası geçirdi..işte ailevi bi duruma üzülmüş sinirlenmiş.göz felci geçirmiş.araba kullanırkende kalabalığın ortasına dalmış az kalsın bi kadın ezilecekmişte kurtulmuş...Doktora gitmişler babama denge kaybın var her an felç geçirebilirsin vs deniyor....Ben orda derdimi unutup susuyorum......susuyorum.......yazarken çok acı ama susmak zorunda hissediyorum.O arada eş dediğim insanla yüzleşiyorum.Herşeyi inkar ediyor.onlar evlenmeden önceydi diyor.Halbuki bi kadınla videosunda maske var yüzünde yani ben evliyken defalarca aldatılmışım.Sonrası berbat bi hayat..bazen umut bazen çaresizlik.aile baskısı...anneme ablamlara ayrılmak istediğimi tam detay vermeden sadece kızlarla msjlaşıyor diyerek özetliyorum.Onlarda ya aldatmamıştır belki sadece konuşmuştur diye teselli ediyor.Bak boşanırsan herşey senin için daha kötü olur....seni seven baba bile başına kalkar abilerin demekki sen eviliği beceremedin der.Sanmaki arkanda dururlar diye beni uyarıyorlar.Hele biraz sabret belki düzelir....

Geldiğim noktada herşeyi inkar eden bu adam bana bu gece ne dedi biliyormusunuz...
Sen fetöcü gibisin.benim özelimi alıp saklayamazsın ( kadınlarla fotolarını sakladım diye)
Düşman gibisin sen düşman.(Zamanında aldattığını öğrendiğimde eve çiçek gönderip özür dileyen adam bu)
Aslında seni o zaman mahkemeye verecektim diyor bana...Anlamadım dedim? Hem beni aldatmışsın hemde mahkemeyemi verecektin..evet diyor şantajdan tehditten..(çünkü tartıştığımızda ben ona yaptıklarını herkese söylicem.beni nişanlıyken bile aldatmışsın sen diyordum)

Konuşma ilerleyince ilk kez içindekileri dökülüp ehh yeter be zaten biz senle anlaşmıyorduk.sen şöyle huysuz birisin.senin huyunu kimse çekmez demeye başladı...
Aldatmayı asla bi hata olarak görmediğinide anladım..Ben ilk aldattığını öğrendiğimde yatağımı ayırmıştım.Sonra aramız biraz düzelince tekrar beraber uyuduk.2. Defa aldattığını öğrendiğimde ise tamamen yatağımı ayırdım.Hayatımın şokunu yaşarken kan ağlarken o benden kadınlık beklemiş !!
En sonunda duyabileceğim en iğrenç sözü duydum.Yeter be aldattın aldattın.Ee 3 ayda 6 ayda bir olursa bende aldatırım.Sen dost tutmadığıma şükret!!! Ulan keşke dost tutsaymışım dedi bana..

Bu kadar aşağılık olabileceğini düşünmemiştim.Şuan tepkisiz bi acı içinde bunları yazıyorum.Olaki ben yaptıklarını ailesine söylersem, bunları koz olarak kullanıp biz baştan anlaşamıyorduk...o yüzden aldattım diyecek biriymiş... ( ailesi ise el bebek gül bebek büyütmüş sen erkeksin herşey yaşarsın demiş.oğluşum diye sevilen.annesine ve ablasına bağımlı bi tip.Öyleki ilk evlendiğimde görümcem ayyyy siz çok farklısınız ya! Mesela sen şiir seversin x sevmez..sen daha ciddisin x daha şakacı gibi herkesin içinde sürekli benle eşimin ne alaka olduğunu vurgulardı.Hatta benle görüşüyorken kardeşine başka kızlar bulmuşta olmamış...Bu adamsa ailesi ne derse onu kopyalayan biri)
Şimdi söylesenize nereye sığdırayım bu yükü.......Nasıl bi canavarla evlenmişim ben yıllarımı heba etmişim...
O üzülür bu yıkılır diye bu hayat yaşanır mı?
Baban aldatılıyor olmana mı daha çok üzülür, bu adamdan kurtulduğuna mı? Nasıl kafalardasınız anlamadım.

İlk aldatıldığınızı öğrenmeden önce kadınlık yapmıyor muydunuz? Ben kocanızı bir yerde haklı buldum, sizin cesaretiniz yok, adam da sonuna kadar kullanır bunu artık, vurmuş zaten iyice arsızlığa, eve getirir burnunuzun dibinde yapar yakında.
İlk öğrenmeden önce ailesi yüzünden bide onun evdeki baskısı yüzünden sorunlar yaşıyorduk.mesela görümcem bi lafmı dedi hakkımda.hemen ondan etkilenip gelip bana aynısını derdi..ailesine haftada 4-5 gün değilde 2-3 gün gittim diye psikolojik baskı kurdular üstümde.Eski zamanın gelinliğini beklediler bi nevi.

O dönem bişeye tartışsak hemen küser ben konuşmayana kadar konuşmazdı.Bana hiç eyvallahı yoktu.Ben şüpheleniyordum bunda bişey var telefonunu istesem rahatsız olur.benim özelim demeler...o ilk 1 yıl şüpheyle geçti.ve küsüncede aramızda cinsellik olmuyordu haliyle.Bazen aramız iyi olmasına rağmen sarılır uyur cinsellik olmazdı.bende meraklı görünmemek adına bişey demezdim.Çok sonra anladımki meğer o ara zaten kadınlara gidiyormuş.İhtiyacını gördüğü içinde gelip sarılarak vicdan yapıyordu heralde bana.Nerden baksanız rezil bi durumun içindeymişim.Bunları size yazıyorum ama emin olun onun bu kozunu ciddiye aldığımdan değil.Sadece çok can sıkıcı bi durum...Bi adamın bu kadar arsızlaştığını görmek istemezdim.Biliyorumki karakteri bu..o çok eşliliği normal gören biriymiş aslında.Ailesindende erkek herşeyi yapar hakkıdır fikrini almış.ona güveniyor.

Eşin seni aldattı, sen ona rağmen ondan hamile kaldın, eşinden habersiz gittin kürtaj oldun veya olacaksın, sırf ona kızdığın için bir cana kıymayı göze aldığın kişiyle aynı evde kalmaya devam edip, burada ailesi onun gerçek yüzünü görsün istiyorum diye konu mu açıyorsun? Sen önce bir psikologa git, sonra tekrar konuşalım.
1.si ben hamile kalmadım!!! 2. Si ailesi bilsin diye bu konuyu açmadım.Umarım siz bigün psikologluk duruma düşmezsiniz.

Ana baba gibi arkanızda durmayacaklarsa, arayan eşinize karşı sizi korumayacaklarsa bırakın üzülsünler. Bakın eşinizin ailesi ne büyük hatalarına rağmen yine de çocuklarının arkasındalar.

ailem üzülmesin babam yıllarca masal anlatır gibi anlatmasın eşiniz bilmem ne olmasın siz neredesiniz bu hikayede?
düzenli olarak aladatılmışsınız bir rivayete göre adam size tecavüz etmiş siz hala ık mık ediyorsunuz sizin kendinize saygınız gururunuz sevginiz?
hala hamilemisiniz cevap vermediniz?
ne düşünüyorsunuz bebekle ilgili?

Hiçbi zaman boşanamam diye bahane üretmedim.Gerçekler farklı yaşananlar insanı beklemeye itebiliyor.Keyfimden ay boşanmıyim diyerek beklemedim ben!! Defalarca kez bitirdim ailemden uzaktayım her defasında annem beni durdurdu.E kızım biraz sabret e kızım bi yuva öyle kolaymı kurulur e biz zamanında neler yaşadık....babaya ne diceksin?.. aldattı dersen işler çığrından çıkar.Beni hep durdurdular.Şuan ilk öğrendiğimde çekip gitmediğime binlerce kez pişmanım........O zaman bu adam en azından pişmandı.Bana kullanacağı bi kozu yoktu.Şimdi utanmadan benden ayrı yatıyordu diye bunu mahkemeye sunacak.aileside eee kadınlık yapamadıysan olacağı bu diyecek tinyette! Eserleri oğulları işte.Ha bunlar umrumda olduğundan yazmıyorum.Süreci bana çok zor hale getirecek sadece bunu biliyorum
Defalarca anlatılıp boşanmadıysanız bahanedir her şey kusura bakmayın. Annem onu dedi, ablam bunu dedi. Kendi aklımızı da kullanabiliyoruz normal hayatta.

Ana baba gibi arkanızda durmayacaklarsa, arayan eşinize karşı sizi korumayacaklarsa bırakın üzülsünler. Bakın eşinizin ailesi ne büyük hatalarına rağmen yine de çocuklarının arkasındalar.
Evet benim annem ben çocukken bile bi arkadaşımla tartışsam haklı olsam bile gelip herkesin içinde beni azarlardı.suçlu hissettirirdi.Kavga ettiğim arkadaşın annesi gelip çocuğu adına benden özür dilerdi ama annem asla benim yanımda olmazdı.O yüzden ailemide iyi tanıyorum.Sende şöyle yapmasaydın böyle olmazdı diyecek insanlar.

Hanımefendi hala öyle oldu, böyle oldu, görümcem şunu dedi, o bunu dedi, ben alttan aldım küserdi muhabbetindesiniz. Bu yazdıklarınızdan bile çıkarımınız yok. Çanak tutmuşsunuz, herkese her hakkı vermişsiniz, şimdi de bahaneler ve haklılık ispatı savaşıma girmişsiniz. Hamileyim, babamın kalbine iner babasız çocuk büyüteceğim diye babamın kalbine iner modundasınız. Verdiğiniz tavizlerle geldiğiniz noktayı hazırlayan sizsiniz.

Back