Aldatılmanın en acı hali..

Eşimle boşanma noktasına gelecek olsam son derdim ailesinin ne düşüneceği olurdu. Sanki sizi ailesine oğlunuz böyle yaptı deyince ,mahcup olacaklar, eşinize kızacaklar "erkek" sonuçta o fotoğraflara rağmen sizi suçlarlar.

Kendi aile konunuz da aynı, ablaniz 10 yıl önce boşanabildiyse sizde gayet rahat boşanırdiniz. Babanıza korktugunuz gibi birşey olmazdı bu da bahane kusura bakmayın. Önceki konuda ki zorla birlikte olma kısmı sonra konuyu yumuşatmanız. Aydınlanmayı da dün gece yaşıyorsunuz. Eşiniz özür dilese yine devam edecektiniz muhtemelen.

Siz dalgamı geçiyorsunuz? Kafanızda kurduklarınızın hiçbiri doğru değil.Her mesajınız ay bu boşanmaz ayarında.Yazdıklarımı bile okumuyorsunuz.Konumdan çıkın başka kişilere saydırın

Ben niye bu konuyu daha önce okumuş gibi hissettim. Sanki aynı konu vardı daha önce ya biri beni aydınlatsın

Boşanacak olan, kendisine saygısı olan insan annesi dahi dışarıdan gelen sözlere kulak vermez. Körün istediği bir göz Allah verdi iki göz olmuş sizinki. Eski konularınızı açın okuyun, hatta bu konunuzda yazdıklarınızı okuyun, baban felç geçirir, babam 10 yıldır hala ablamın boşanmasını anlatıyor, annem sabret yuva kolay kurulmuyor dedi…bunlar bahane değil mi?
Ortada bir evlilik yok, varsa bile bu evlilikte siz yoksunuz, annenizin babanızın dediklerine göre sürdürmeye çalışıyorsunuz. Ben varım, ben bireyim düşüncesini sindirip kabullenmediğiniz sürece eşiniz, anneniz, babanız ve daha pek çok kişi tarafından bu şekilde kullanılacaksınız. Burada yazılanlardan sadece birazını alsanız bile şimdiye harekete geçerdiniz, siz hala haklılık peşindesiniz. Geçmiş olsun, sizin hayatınız değişmez, siz değişmek istemiyorsunuz.

Ben de öyle düşünüyorum. Hamile kalırsam düzelir mantığında olduğu çok aşikar.
Çocuğu doğurup sonra da “çocuk için katlanıyorum çocuk olmasaydı anında boşanırdım bir dakika durmazdım” diyeceğine adım gibi eminim
Hiç değişmiyor bu bahaneler. Bir de şey var " çocuğum babasına çok düşkün sürekli onu arıyor sakinleştiremiyorum"

Konuyu yumuşattığımı hiç hatırlamıyorum.Herşeyi olduğu gibi anlattım ben.Asıl o benim artık ona eyvallah etmeyeceğimi anladığı için bu kadar çirkinleşti....Tüm kozlarını oynamaya çalıştı.Bişey yaparsan bende herkese herşeyi anlatırım diyor? İkna kabiliyeti yüksek sıfır mimikle profesyonel yalan söylediğini çok sonra anladım.Ben ona sana güvenmiyorum.Uygun zamanda bu işi bitireceğim dediğim için bu konuşma oldu.Bide o konuştuğu kızlara ulaşıp onu rezil etmemden çekiniyor.Bu ihtimali duyunca; sen huysuzsun sen kötüsün.sen benim kötülüğümü istersin.Hiç bana hürmet göstermedin.Sana hiç güvenmiyorum.fetöcü gibi fotoları tutup sakladın...Benim özelimi ne hakla alırsın! diyecek kadar adileşti.Çünkü hepsini evlenmeden önce yaptığını iddia ediyordu.Taaki bi videosunda yüzünde maskeyi görene kadar

Siz dalgamı geçiyorsunuz? Kafanızda kurduklarınızın hiçbiri doğru değil.Her mesajınız ay bu boşanmaz ayarında.Yazdıklarımı bile okumuyorsunuz.Konumdan çıkın başka kişilere saydırın
Gayet haklı yazdığında, kendiniz bahaneleri sıralıyorsunuz sonra da siz dalga mı geçiyorsunuz, yazdıklarımı bile okumuyorsunuz, çıkın konumdan diyorsunuz. Siz kendi yazdıklarınızı okusanız zaten bu yorumu yapmazsınız. Keşke eşinizin, annenizin, babanızın karşısında da bu şekilde dursanız. O zaman buraya konu açmanıza gerek kalmazdı.

Sanirim sadece ic dokmeye geldiniz, kocanizin söylediklerini kafaya takmissiniz, yine ozur dilemesini beklediniz ama yapmadi ve uste cikti. Adam arsiz siz kabullenen taraf olunca bu yasananlar gayet normal.

Babanizin hastaligi, kayinvalidenizin tansiyonu icin bu evliligi sürdürmeye devam edemezsiniz. Oncelikle ne olursa olsun is bulun. Isterseniz 5.universiteyi okuyun bazi mesleklerde iş olanagi kisitli, buna bel baglamayin, girin bir markete calisin. Herkes memur olacak diye bir kural yok.

“Babaya ne diceksin ne anne yaw, masumlar apartmanında mıyız hayırdır” deyip sıraladığınız 7384959 bahaneye son verip, aldatılmışken ve kanıtlarınız varken “kadınlık yapmadın diyebilü ((“ diye korktuğunuz saçmalığını bırakıp, acilen boşanmazsanız, bütün gününüzü bahane bulmaya daha çok harcayacaksınız. Bunlar sadece komik, kusura bakmayın. Boşanmak isteseniz boşanırsınız. Ama sadece adam yalvarıp yakarsın istiyorsunuz, sizi mutlu eden bu. Önceki mesajlarınızda da “eskiden pişmandı yalvarıyordu” diye belirtiyorsunuz. Hayatınızı mahvediyorsunuz farkında değilsiniz.

Siz çatır çatır aldatılırken, yüzsüz bir pislik tarafından onurunuz kırılırken, eviniz yuvanız dediğiniz yer dünyadaki cehenneminiz olmuşken ayılıp bayılmayan babanız boşanmak isteyince bayılıyor. Hımmm. Canı cehenneme öyle babanın.

Bu hayata bir de çocuğu ortak etmeye çalışıyor

Yine yalvarsın, ayaklarına kapansın, mum olsun istiyor. Adam da nasıl olsa her yaptığımı dediğimi kabul ediyor diyerek sınırlarını genişletiyor. Adamın yalvarmaması derdi.

Gebeliginiz sagliksizmis, kurtajdan sonra doktorunuzla gorusun uygun zamanda size spiral taksin. Evliliginizin devam edecegi asikar, bari cocuk dahil etmeyin. Adamin duzelecegini dusunuyorsaniz asla duzelmez. Hamilelik zaten sıkıntılı bir süreç. Bulanti, kusma, kabizlik, nefes alamama, basur, bobrek buyumesi, idrar yolu enfeksiyonu daha aklima gelmeyen birsuru sey var, seç beğen al. Siz bunlarla cebellesirken yine aldatilacaksiniz bu adam bir anda duzelip basinizi oksamayacak.

İş bulup öyle ayrılmakta ağrıma gidiyor artık.Bu evde onunla daha fazla zaman geçirmek istemiyorum.Önceleri ablamda iş bul öyle ayrıl demişti bana ama bu onu bekleyeceğim bi durum değil.İş çoktan çığrından çıktı.Bu adam tehlikeli bi adam.İşine gelmeyince herşeyi yapacak biri.Ağzı iyi laf yapan ikna kabiliyeti yüksek bi insan.Dışarda insanlar aa ne güvenilir falan der.Ben sınırı çoktan aştım.Başkalarının sözünü dinleyerek boşu boşuna olmayacağını bile bile beklediğim için bin pişmanım.................

Is bulmak zor degil ki. Cevrenizde market yok mu? Basarili bir lisans ogrencisiyim, mezun olduktan 3 ay sonra dereceyle yuksek lisansa girdim, bir ara canim cok sıkıldığı için BIM e basvurdum. Universite okuyacagim diye diretmeyin yani. Kariyer nette penti gratis koton karaca birsuru is ilani var. Birisi muhakkak geri donus yapar

Babanıza geçmiş olsun.

Konunuzun babanızla olan kısmını pek anlayamadım. Siz boşanmak isteyince neden hiddetlenip bayılıyor. Bir rahatsızlığı varsa tedavi görmüyor mu? Böyle olmaz. O kabullenemiyor diye herkesin hayatı mahvolamaz yani. Ablanızın boşanmasını on senedir kabullenememesi de anormal. Ablanız bu on senede boşandığı için mutsuz olduğunu mu yansıttı. Yani bence anne babalar çocuğunu boşandıktan sonra mutlu görürlerse böyle duygulara girmezler.

Ayrıca hala eşinizin ona buna ne diyeceğini düşünüyorsunuz. Yani boşanmaya niyetli iseniz bunların bir önemi yok ki. Kime ne mazeret uydururursa uydursun. Aldatmış mı aldatmış. Hatalı, bitti.

İlk aldatıldığınızı öğrenmeden önce kadınlık yapmıyor muydunuz? Ben kocanızı bir yerde haklı buldum, sizin cesaretiniz yok, adam da sonuna kadar kullanır bunu artık, vurmuş zaten iyice arsızlığa, eve getirir burnunuzun dibinde yapar yakında.

Çok çirkef bir adam. Biran önce kurtulun.
Benim annem de sizin babanız gibi. En ufak bir olumsuzlukta yataklara düşer, sinir krizi geçirir, yillarcada başımıza kakar. Sorsan çocuklarının iyiliğini düşünüyor, ama o kadar büyük kötülük yapiyorki aslında. Ben artık kendimi anneme göre ayarlamayı bıraktım. Sizde bırakın. Adamın size yaptıklarını anlatın, böyle bir adamla yaşamak istemiyorum kararım kesin diyin. Adamın ailesini de boş verin hiç uğraşmayın. Allah yardımcıniz olsun. Biran önce rahatlarsıniz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…