Aldatılmanın en acı hali..

Neden ailesini bu kadar onemsiyorsunuz?
deliller icin onlara n diyeceginizi dusunuyorsunuz, aldatan ve evlilik birligine ihanet eden o ama siz sanki kendiniz sucluymus gibi savunma hazırlıgindasiniz
Önce bu kafadan cikin

Siz bu adamla evlisiniz, bosanirsaniz da ondan boşanacaksiniz,

Kader deyip geçecek babası, garılık zor yav Allah'tan erkeg doğmuşuk diye geçirecek içinden, sonra büyük kızının boşanmasının bilmem kaçıncı seneyi devriyesini anacak göz yaşları içinde ajajjd sinirim bozuldu yav.

Ona buna ne dediğinden ziyade benim ailemi arayıp işte çok huyduzdu sizin kızınız çekilmezdi...evde bağırıp kapıları çarpıyordu diye bir sürü şey anlatacak.Ben ailem üzülmesin derken o işi çirkinleştirecek.Ve benim ailemde öyleki benim dediğime değil onun dediğine inanırlar.Çünkü kendini iyi pazarlayan iyi konuşan ikna eden biri.Yani ne aileme güveniyorum ne ona...Ne olursa olsun artık kendi aileminde ne düşündüğü umrumda değil.Beni zorlayacaklar biliyorum ama ben böyle bi adama daha fazla katlanmayacağım

Siz aileleri ne zannediyorsunuz?ogluşum aldat her kadınla birlikte ol diye diye mi büyütüyoruz.
Yapmayın Allah aşkına kötü olan eşiniz ailesine çamur atmayın.
Ayrı yatıyor diyecekmiş ,kameraya mı alıyor nasıl ispatlayacak?ciddi soruyorum nasıl ispatlayacak?

Eşin seni aldattı, sen ona rağmen ondan hamile kaldın, eşinden habersiz gittin kürtaj oldun veya olacaksın, sırf ona kızdığın için bir cana kıymayı göze aldığın kişiyle aynı evde kalmaya devam edip, burada ailesi onun gerçek yüzünü görsün istiyorum diye konu mu açıyorsun? Sen önce bir psikologa git, sonra tekrar konuşalım.

Son düzenleme:
Babaniz bu durumdaysa bir hekimin kontrolunde ve ilaci da vardir, yoksa bile olmali, hayatinizi onun sinirlerine göre yaşamak zorunda degilsiniz.

Sizin aileniz sizi tanımıyor mu? fiziksel ve psikolojik şiddet görürken tek üzüldükleri evliliğinizin bitmesi mi? Damatlarına inanacaklarsa onları da çıkarın hayatınızdan. Bir de elalem ne der kafasından çıkın.

O üzülür bu yıkılır diye bu hayat yaşanır mı?
Baban aldatılıyor olmana mı daha çok üzülür, bu adamdan kurtulduğuna mı? Nasıl kafalardasınız anlamadım.

İlk öğrenmeden önce ailesi yüzünden bide onun evdeki baskısı yüzünden sorunlar yaşıyorduk.mesela görümcem bi lafmı dedi hakkımda.hemen ondan etkilenip gelip bana aynısını derdi..ailesine haftada 4-5 gün değilde 2-3 gün gittim diye psikolojik baskı kurdular üstümde.Eski zamanın gelinliğini beklediler bi nevi.

O dönem bişeye tartışsak hemen küser ben konuşmayana kadar konuşmazdı.Bana hiç eyvallahı yoktu.Ben şüpheleniyordum bunda bişey var telefonunu istesem rahatsız olur.benim özelim demeler...o ilk 1 yıl şüpheyle geçti.ve küsüncede aramızda cinsellik olmuyordu haliyle.Bazen aramız iyi olmasına rağmen sarılır uyur cinsellik olmazdı.bende meraklı görünmemek adına bişey demezdim.Çok sonra anladımki meğer o ara zaten kadınlara gidiyormuş.İhtiyacını gördüğü içinde gelip sarılarak vicdan yapıyordu heralde bana.Nerden baksanız rezil bi durumun içindeymişim.Bunları size yazıyorum ama emin olun onun bu kozunu ciddiye aldığımdan değil.Sadece çok can sıkıcı bi durum...Bi adamın bu kadar arsızlaştığını görmek istemezdim.Biliyorumki karakteri bu..o çok eşliliği normal gören biriymiş aslında.Ailesindende erkek herşeyi yapar hakkıdır fikrini almış.ona güveniyor.

1.si ben hamile kalmadım!!! 2. Si ailesi bilsin diye bu konuyu açmadım.Umarım siz bigün psikologluk duruma düşmezsiniz.

Ana baba gibi arkanızda durmayacaklarsa, arayan eşinize karşı sizi korumayacaklarsa bırakın üzülsünler. Bakın eşinizin ailesi ne büyük hatalarına rağmen yine de çocuklarının arkasındalar.

ailem üzülmesin babam yıllarca masal anlatır gibi anlatmasın eşiniz bilmem ne olmasın siz neredesiniz bu hikayede?
düzenli olarak aladatılmışsınız bir rivayete göre adam size tecavüz etmiş siz hala ık mık ediyorsunuz sizin kendinize saygınız gururunuz sevginiz?
hala hamilemisiniz cevap vermediniz?
ne düşünüyorsunuz bebekle ilgili?

Defalarca anlatılıp boşanmadıysanız bahanedir her şey kusura bakmayın. Annem onu dedi, ablam bunu dedi. Kendi aklımızı da kullanabiliyoruz normal hayatta.

Ana baba gibi arkanızda durmayacaklarsa, arayan eşinize karşı sizi korumayacaklarsa bırakın üzülsünler. Bakın eşinizin ailesi ne büyük hatalarına rağmen yine de çocuklarının arkasındalar.
Evet benim annem ben çocukken bile bi arkadaşımla tartışsam haklı olsam bile gelip herkesin içinde beni azarlardı.suçlu hissettirirdi.Kavga ettiğim arkadaşın annesi gelip çocuğu adına benden özür dilerdi ama annem asla benim yanımda olmazdı.O yüzden ailemide iyi tanıyorum.Sende şöyle yapmasaydın böyle olmazdı diyecek insanlar.

Hanımefendi hala öyle oldu, böyle oldu, görümcem şunu dedi, o bunu dedi, ben alttan aldım küserdi muhabbetindesiniz. Bu yazdıklarınızdan bile çıkarımınız yok. Çanak tutmuşsunuz, herkese her hakkı vermişsiniz, şimdi de bahaneler ve haklılık ispatı savaşıma girmişsiniz. Hamileyim, babamın kalbine iner babasız çocuk büyüteceğim diye babamın kalbine iner modundasınız. Verdiğiniz tavizlerle geldiğiniz noktayı hazırlayan sizsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…