Aldatılmanın en acı hali..

Belli ki boşanmayacaksınız. Bu konuları açıp ya da yeni şeyler yakaladiginizda da söyleyip yüz göz olmayın saygınızı azaltmayin daha fazla. Bu adam devam edecek siz de boşanmayacaksınız. Normal hayatınıza devam edin bence bilmemek en iyisi su durumda

Ayy burda 50 tane böyle konu okudum biri bana açıklayabilir mi? Kadınlar neden asla değişmeyecek kocalarını değiştirmeye çalışıyor sürekli? Adam kendi diyor keşke dost tutsaymışım diye bundan ötesi mi var? Hem boşanmayayım hem de adamı değiştireyim sanki ilk defa aldatılmışım gibi tepkiler vereyim falan. Yüz defa aldatılsalar da sanki ilk kez görmüş gibi kavga ediyorlar. Bir de sürekli karşıyı ikna etme çabası var. Sanki eşi şey diyecek evet ben iğrenç biriyim. Ayrıca eş ailesi size hak verse bile bu bir yere kadar olur yine herkes kendi çocuğunun tarafını tutar en nihayetinde. Neden bu ikna çabası ciddi soruyorum bilen açıklasın. Boşanmayacaksan sus otur.

Bu şekilde bırak mum olmayı, eve getirmeye başlayacak kızları artık adam.

Bu şekilde bırak mum olmayı, eve getirmeye başlayacak kızları artık adam.
Evet getirecek, getirmese bile konu sahibi eşine hizmet edecek, temiz pak giydirip başka kadına gittiğini bilecek. Bizden istediği ona bir yöntem söyleyelim, kocası mum olsun, dizinin dibinden ayrılmasın, anasını bacısını bile gözü görmesin. Evet yöntem söylüyorum.
Konu sahibi birey ol, karakterin, duruşun, tavrın olsun. Hayattaki tek vasfın önce birinin kızı sonra birinin karısı olmaya devam edersin bunlar iyi günlerin.

Ama haklı değil mi? Kendinize güvenseydiniz boşanırdınız. Adamla yatakları ayırıyorsunuz, ama boşanmıyorsunuz. Yani seni istemiyorum ama mecburum diyorsunuz.
Başta boşansaydınız bu mahlukattan keşke. Hala geç sayılmaz.

allah kahretsin böyle erkek evlat yetiştirenleri, oğlum paşam diye diye kendilerini birşey zannediyor o çocuklar kadınlar aldatınca namus meselesi oluyorda erkek neden elinin kiri deniliyor allah kahretsin bu zihniyeti . erkekler birden fazla kadınla beraber olunca bu neden bir başarıymış gibi algılanıyor, kalitesizsin işte ulaşılmaz değilsin herkesin kolayca sahip olacağı bir varlıksın işte .

Tüm yorumları okumadım ama nedense aldatılan kadınların çoğu istemediği ilişkiden hamile kalıp sırf babaları yüzünden boşanamıyor.
İnandırıcılığı kalmıyor artık ya bu bahanelerin. Yani bir şans daha verdim, affettim, isteyerek yattım ve hamile kaldım, şu anda da boşanmak istemiyorum demek daha doğru geliyor bana. En azından dürüst. Neredeyse açılan 10 aldatmalı konunun 7 sinde konu sahiplerinin babaları engel oluyor.
Üzgünüm ben inanmadım konu içeriğine

Aynen babam anlattığınız gibi.Üstüne bide bişey olsa tüm aile beni suçlayacak felaket olacak

Babanızın psikolojisi yerinde değil. Babalar başımızın tacıdır kabul ama siz neden sağlıklı bir psikolojiye sahip olmayan bir baba için ömrünüzü feda edeceksiniz? Korktuğunuz ya da beteri olacak olan nedir, samimiyetle soruyorum, süreç nasıl sizin için çok zor hale gelecek? Nedir çığrından çıkacak olan? Hadi 30 kez sizi, 30 kez ablanızı anlatsın, ee? Biraz üzülecekler, ağlayacaklar, duygu sömürüsü yapacaklar, ya sonra? Kavga edecek iki aile, biraz yalan dolan bayılma ayılma, gerisi ne? Ebeveynlerinizin ebeveyni olmaktan kurtulma zamanınız gelmiş. Bir önceki mesajımda dediğim ve sizin de kabul ettiğiniz gibi, kimse size sabrettiniz, babanızı ananızı üzmediniz, kötü bir evlilik içinde hapsoldunuz diye madalya vermeyecek, "aferin!" demeyecek. Aksine, yarın bi gün kocanız olacak sümüklü alenen başka bir kadınla görüldüğünde (işler oraya doğru gidiyormuş gibi görünüyor çünkü) el alem aynı kayın ailenizin söyleyeceği şeyleri diyecekler. İnsanlar konuşur. Hele sosyokültürel seviyesi düşük, beyin yoracak işi gücü olmayanlar daha da çok konuşur. Siz şu an kimsenin eşinizin yaptıklarını sezmediğini, mutsuz olduğunuzu anlamadığını, bu evliliğin yürümediğini fark etmediğini mi düşünüyorsunuz? Şu an, bakın tam şu an hakkınızda konuşuluyor emin olun. Eğer siz bu gün ayrılırsanız hiç olmazsa bu söylemlerin kontrolünü elinize alırsınız. Kendinize güvenle, ezilip büzülmeden "aldattı ve ayrıldım" diyeceksiniz. Garanti veriyorum ki (babanız gibi takıntılı olanlar hariç) herkes için bir ay içinde sizin boşanmanız heyecanını yitirecek, konuşmaktan sıkılacaklar.

Konunun özeti :

"Bir şeyi gerçekten yapmak isterseniz bir yolunu bulursunuz, istemezseniz de bir bahane bulursunuz"

Konu sahibi, lütfen dönüp dönüp bunu okuyun ve içselleştirin.

Sora da mutfağa doğru "çay yoh mu çay" diyecek şfldşgldhşlgif

Kendiniz edip kendiniz bulmuşsunuz. Hala ne yapayım diyorsunuz. Pes

Aynen babam anlattığınız gibi.Üstüne bide bişey olsa tüm aile beni suçlayacak felaket olacak
Burda yanlış düşünüyorsunuz bence. Aileniz sizi neyle suçlayacak? Sizin bir hatanız varmı? Yok. O zaman bunları hiç düşünmeyin. Kendi hayatınızı kurtarın. Kendi mutluluğunuzu düşünün.

Evet babam psikoloğa gidip ilaçlarını kullanmayan biri.hayatımız boyunca ondan korkarak yaşadık bu gibi durumlarda.Çok zor bi çocukluğu olmuş ve üzücü bişey yaşayınca yıllarca anlatır.Dirayetli değil hiç.Beni son raddeye geldiğimde durduran hep bu oldu.Ama değmedi biliyormusunuz...boşu boşuna nerdeyse 1,5 yıl bekledim.Hem kendi değerimi düşürdüm hem kendime saygımı kaybettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…