- Konu Sahibi kardelen135
-
Tabiiiii şimdi de adliyeye gitmek için hazırlanıyor ….Yok yok boşanacakmış, öyle diyor da biz anlamıyoruz. Hemen bugün boşanma davası açar çünkü artık bir saniye bile evli kalmak istemiyormuş.
Bu şekilde bırak mum olmayı, eve getirmeye başlayacak kızları artık adam.Açmayacak, bebeğini babasız mı doğursun, annesinin babasının kalbine iner. Bebek doğduktan sonra da babasız mı büyütsün bebeğini, annesinin babasının kalbine iner sonra.
Sadece kocası pişman olsun, ona mum olsun istiyor, başka hiçbişey yapmayacak. Yapacak olan burada laf yetiştirip haklılık ispatına girmez.
Nasil kalmadin yahu1.si ben hamile kalmadım!!! 2. Si ailesi bilsin diye bu konuyu açmadım.Umarım siz bigün psikologluk duruma düşmezsiniz.
Belki konu sahibi evdeyken eve kadın getirecek kadar acımasız değildir. Arayıp az işim var sen çık biraz dolassana deyip getirir kadınları.Bu şekilde bırak mum olmayı, eve getirmeye başlayacak kızları artık adam.
O hamile kalmamış hamile bırakılmış.Nasil kalmadin yahu
Bos gebelik belki dedin Birde bu konu icinde.
Baska konularinizdan da alinti Alan olmus.
Evet getirecek, getirmese bile konu sahibi eşine hizmet edecek, temiz pak giydirip başka kadına gittiğini bilecek. Bizden istediği ona bir yöntem söyleyelim, kocası mum olsun, dizinin dibinden ayrılmasın, anasını bacısını bile gözü görmesin. Evet yöntem söylüyorum.Bu şekilde bırak mum olmayı, eve getirmeye başlayacak kızları artık adam.
Rüzgar esti hamile kaldı gibi mi?O hamile kalmamış hamile bırakılmış.
Gibi gibi.Rüzgar esti hamile kaldı gibi mi?
Ama haklı değil mi? Kendinize güvenseydiniz boşanırdınız. Adamla yatakları ayırıyorsunuz, ama boşanmıyorsunuz. Yani seni istemiyorum ama mecburum diyorsunuz.En acısıda ne biliyormusunuz...ben onun aldattığını ayrılsam bile babama abilerime kadınlarla görüşüyor diye değilde geçinemiyoruz diyeyim.Daha makul bi sebep sunayım diye aylarca düşünürken, o bana sen ayrılırdında! gö..ün yemedi.Kendini düşündüğünden ayrılmadın.Beni düşündüğün için değil dedi....
Bir düşman ancak bu kadar korkunç konuşabilir.Narsist ve profesyonel yalancı bi insanla karşı karşıyayım..beni tehdit olarak görüyormuş.kızlarla fotolarını saklıyorum diye..
Bi kez daha şunu anladımki yok yuvamı hemen yıkmayayım diyerek kendinizi kandırmayın.Ben kendimi kandırmışım bunca zaman..İnsandan daha zalimi...daha ahlaksızı yokmuş bu dünyada..
Hiçbiri hiçbirşey yapmayacak emin olun..ama babam halâ ben memlekete gidince beni köşeye çekip ablamın durumunu habire anlatır.Sanki aba altından sopa gösterir gibi...ilk günki gibi anlatan takıntılı bi insan.Aynı olayı eğer çok üzülmüşse 20-30 kez zaman içinde anlatır.İnanın tamda korktuğum gibi olacaklar.Belki daha beteri.Ama ben artık dayanamıyorum.Bekledikçe adam bana saygısını kaybedip dünyanın en kötü huysuz kadını ilan etti.İlk defa bu kadar çirkinleşti.Yatağımı ayırmamı bile bana koz kullanacak.. Yazıkklar olsun
Hiçbi zaman boşanamam diye bahane üretmedim.Gerçekler farklı yaşananlar insanı beklemeye itebiliyor.Keyfimden ay boşanmıyim diyerek beklemedim ben!! Defalarca kez bitirdim ailemden uzaktayım her defasında annem beni durdurdu.E kızım biraz sabret e kızım bi yuva öyle kolaymı kurulur e biz zamanında neler yaşadık....babaya ne diceksin?.. aldattı dersen işler çığrından çıkar.Beni hep durdurdular.Şuan ilk öğrendiğimde çekip gitmediğime binlerce kez pişmanım........O zaman bu adam en azından pişmandı.Bana kullanacağı bi kozu yoktu.Şimdi utanmadan benden ayrı yatıyordu diye bunu mahkemeye sunacak.aileside eee kadınlık yapamadıysan olacağı bu diyecek tinyette! Eserleri oğulları işte.Ha bunlar umrumda olduğundan yazmıyorum.Süreci bana çok zor hale getirecek sadece bunu biliyorum
Aynen babam anlattığınız gibi.Üstüne bide bişey olsa tüm aile beni suçlayacak felaket olacak
Konunun özeti :
"Bir şeyi gerçekten yapmak isterseniz bir yolunu bulursunuz, istemezseniz de bir bahane bulursunuz"
Kader deyip geçecek babası, garılık zor yav Allah'tan erkeg doğmuşuk diye geçirecek içinden, sonra büyük kızının boşanmasının bilmem kaçıncı seneyi devriyesini anacak göz yaşları içinde ajajjd sinirim bozuldu yav.
Kendiniz edip kendiniz bulmuşsunuz. Hala ne yapayım diyorsunuz. PesGeçen yıl eşimin beni aldattığını aynı anda biçok kızla konuştuğunu öğrendim.Hemen ailesine gidip konuşup herşeyi bitirecektim.Beni zorla yolda önümü kesip durdurup özür dilemeler.yalvarmalar sonucu bi süre gözlemleyeyim dedimki bir ay sonra yine davranışları değişti.yine şüpheli hareketler..
O arada çok hasta ve yaşlı bi babam var.boşandığımı duyunca kaldıramaz diye bekliyorum..Ablam bundan 10 yıl önce boşandı halâ ilk günki gibi adam acısını yaşıyor.Ona tekrar aynı üzüntüyü yaşatmamak adına sabrettim.Aylar geçti bigün evde bıraktığı flashına baktım ve gördümki beni yine aldatıyormuş.arşiv yapmış konuştuğu kızların çıplak fotolarını saklıyor.Hayatımın en zor gecesiydi......Sabaha kadar ağlayıp sabah annemi arayıp sonrada onun ailesine anlatıp çekip gitmeyi planlıyorum.Sabah annemi aradım moralsiz bi ses..kızım baban trafik kazası geçirdi..işte ailevi bi duruma üzülmüş sinirlenmiş.göz felci geçirmiş.araba kullanırkende kalabalığın ortasına dalmış az kalsın bi kadın ezilecekmişte kurtulmuş...Doktora gitmişler babama denge kaybın var her an felç geçirebilirsin vs deniyor....Ben orda derdimi unutup susuyorum......susuyorum.......yazarken çok acı ama susmak zorunda hissediyorum.O arada eş dediğim insanla yüzleşiyorum.Herşeyi inkar ediyor.onlar evlenmeden önceydi diyor.Halbuki bi kadınla videosunda maske var yüzünde yani ben evliyken defalarca aldatılmışım.Sonrası berbat bi hayat..bazen umut bazen çaresizlik.aile baskısı...anneme ablamlara ayrılmak istediğimi tam detay vermeden sadece kızlarla msjlaşıyor diyerek özetliyorum.Onlarda ya aldatmamıştır belki sadece konuşmuştur diye teselli ediyor.Bak boşanırsan herşey senin için daha kötü olur....seni seven baba bile başına kalkar abilerin demekki sen eviliği beceremedin der.Sanmaki arkanda dururlar diye beni uyarıyorlar.Hele biraz sabret belki düzelir....
Geldiğim noktada herşeyi inkar eden bu adam bana bu gece ne dedi biliyormusunuz...
Sen fetöcü gibisin.benim özelimi alıp saklayamazsın ( kadınlarla fotolarını sakladım diye)
Düşman gibisin sen düşman.(Zamanında aldattığını öğrendiğimde eve çiçek gönderip özür dileyen adam bu)
Aslında seni o zaman mahkemeye verecektim diyor bana...Anlamadım dedim? Hem beni aldatmışsın hemde mahkemeyemi verecektin..evet diyor şantajdan tehditten..(çünkü tartıştığımızda ben ona yaptıklarını herkese söylicem.beni nişanlıyken bile aldatmışsın sen diyordum)
Konuşma ilerleyince ilk kez içindekileri dökülüp ehh yeter be zaten biz senle anlaşmıyorduk.sen şöyle huysuz birisin.senin huyunu kimse çekmez demeye başladı...
Aldatmayı asla bi hata olarak görmediğinide anladım..Ben ilk aldattığını öğrendiğimde yatağımı ayırmıştım.Sonra aramız biraz düzelince tekrar beraber uyuduk.2. Defa aldattığını öğrendiğimde ise tamamen yatağımı ayırdım.Hayatımın şokunu yaşarken kan ağlarken o benden kadınlık beklemiş !!
En sonunda duyabileceğim en iğrenç sözü duydum.Yeter be aldattın aldattın.Ee 3 ayda 6 ayda bir olursa bende aldatırım.Sen dost tutmadığıma şükret!!! Ulan keşke dost tutsaymışım dedi bana..
Bu kadar aşağılık olabileceğini düşünmemiştim.Şuan tepkisiz bi acı içinde bunları yazıyorum.Olaki ben yaptıklarını ailesine söylersem, bunları koz olarak kullanıp biz baştan anlaşamıyorduk...o yüzden aldattım diyecek biriymiş... ( ailesi ise el bebek gül bebek büyütmüş sen erkeksin herşey yaşarsın demiş.oğluşum diye sevilen.annesine ve ablasına bağımlı bi tip.Öyleki ilk evlendiğimde görümcem ayyyy siz çok farklısınız ya! Mesela sen şiir seversin x sevmez..sen daha ciddisin x daha şakacı gibi herkesin içinde sürekli benle eşimin ne alaka olduğunu vurgulardı.Hatta benle görüşüyorken kardeşine başka kızlar bulmuşta olmamış...Bu adamsa ailesi ne derse onu kopyalayan biri)
Şimdi söylesenize nereye sığdırayım bu yükü.......Nasıl bi canavarla evlenmişim ben yıllarımı heba etmişim...
Burda yanlış düşünüyorsunuz bence. Aileniz sizi neyle suçlayacak? Sizin bir hatanız varmı? Yok. O zaman bunları hiç düşünmeyin. Kendi hayatınızı kurtarın. Kendi mutluluğunuzu düşünün.Aynen babam anlattığınız gibi.Üstüne bide bişey olsa tüm aile beni suçlayacak felaket olacak
Evet babam psikoloğa gidip ilaçlarını kullanmayan biri.hayatımız boyunca ondan korkarak yaşadık bu gibi durumlarda.Çok zor bi çocukluğu olmuş ve üzücü bişey yaşayınca yıllarca anlatır.Dirayetli değil hiç.Beni son raddeye geldiğimde durduran hep bu oldu.Ama değmedi biliyormusunuz...boşu boşuna nerdeyse 1,5 yıl bekledim.Hem kendi değerimi düşürdüm hem kendime saygımı kaybettim.Babanız bu kadar sinirli öfke kontrol sorunu var madem psikiyatriste gitti mi peki? İlaç kullanıyor mu? Eğer hayırsa ben sinirliyim şöyle böyle diye çevresinde ki insanlara hayatı dar eden biri için kendi hayatınızı lütfen yakmayın. Bekledikçe zorlaşacak ileride çok pişman olacaksınız. Babanız sadece kendini düşünerek bencillik ediyor o zaman sizde bencil olun biraz.
Adam bir kere aldatıp da bin pişman olmamış ( ki bunun da affı yok bende) defalarca aldatıp üstüne pişkinlik yapıyor. Bu hayata ne kadar daha katlanabilirsiniz bunu kendinize sorun.
isteyerek hamile kalmadım diyorum nesini anlamıyorsunuz? Konuları yazan benim.Sanki ben bile isteye hamile kalmışım gibi yargılayamazsınızNasil kalmadin yahu
Bos gebelik belki dedin Birde bu konu icinde.
Baska konularinizdan da alinti Alan olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?