Aldatılmanın en acı hali..

Aynen böyle yetişmiş.annesi oğluna bağımlı aşırı düşkün.hakeza ablasıda.Hiçbi kızı oğullarına layık görmemişler.hatta benle olmasınada çok şaşırmışlar nedense.Ben daha kendi halinde biriyim, o önceden eskort tarzı kızlarla takılmış.Bana tanıştığımız günden beri yalan söylemiş.Ailesi benim olduğum ortamda ayy şu manken ne güzel yaa bi bacak boyu var erkek olsam alırdım vallaa diyen bi görümce var.yanımda eşimi tv den bi kadın gösterip ne güzel kadın diyor mesela.Desemki bu nasıl bi saygısızlık Aa sende ne alıngansın canım kimseye güzel diyemicemiyiz derler.. Erkek dediğin dost hayatı yaşamadığı sürece arada kaçamak yapabiliri savunuyor aslında.Bu tip adamlar asla tek eşle yetinecek tipler değil.Onları bu şekil yetiştirenleride Allah bildiği gibi yapsın.

Eve dinleme cihazı koydurup ailesi hakkında mağdur olduğum zamanlar kendi ailemle konuşmalarımı dertleşmemi kaydetmiş olabilir.Ki ben bundanda çekinmiyorum artık.sırf beni kötü göstermek için yapmayacağı şey yok.

Ya anlatsın sizle ilgili ne olacak görümcesini sevmiyordu desin ne olacak utanmadan özel hayatinizi milletin ağzına sakız etsin bırak konuşsun
Bir defa onun yaptığı suç milletin fotogralarini arsivlemjs neden ilerde tehdit mi edecek
Kendini seviyorsan bosan millet zaten her türlü konuşacak
Ablan da boşandı madem beraber yaşayin

Ee dinletsin onun ailesi ile bir bağınız kalmayacak zaten boşandıktan sonra. Hala onun ailesini düşünme sebebiniz nedir?

Yaşadıklarınız çok ağır sizi anlıyorum durumunuz zor ama bırakın artık babanızı bence.
İnsanlar evladını kaybediyor, ana babasini kaybediyor da bir süre sonra hayatına devam ediyorlar. Allah insan fıtratını böyle yaratmış. İnsanlara alışma duygusu vermiş. Böyle olmasa nasıl yaşardık?
Acının ilk günkü tazeliği hep kalbimizde kalsa hayatı devam ettirebilir miydik?
Babanızın psikolojik sorunları var olayları abartma huyu var ama alışır, merak etmeyin. İnsan heeerr şeye alışıyor siz bile eşinizin ilk aldattığını öğrendiğiniz günkü gibi değilsiniz.
Sizin esas sorununuz babaniz değil paranızın olmamasi. Bir maasinizin olmamasi. Yoksa tek başına kadinsiniz çok rahat yaşarsınız çocuk yok bir şey yok.
Bir şekilde vakit kaybetmeden iş bulun başka çareniz yok. Ondan sonra yolunuza bakın.
Esiniz siz o belgeleri silin diye korkutmaya çalışıyor. Onlar sizin boşanma ve tazminat alabilme kanitlariniz. Sizi yildirmasin. Ona korkmadiginizi da gösterin asla sinmeyin. Elinizde o belgeler varken her türlü üstün durumdasınız bunu biliyor aslında o sizden korkuyor.
Görümce şunu demiş o bunu demiş siz şu duruma gelmişken ne önemi varki? Dik durun. Bu pisliğin içinden de kurtulursunuz dilerim.

Son düzenleme:
Smear testi yaptırın mutlaka. Kadın hastalıklarında taşıyıcıdır erkek
Onu yaptırmıştım bişey çıkmamıştı.Geçen bi doktor dinledim bazı bulaşıcı hastalıklar kanda bile tespiti zor oluyor demişti.Detaylı dinleyemedim ama başka hangi test gerekiyorsa yaptıracağım en kısa zamanda

Çok sağolun desteğiniz için..ayrılırsam babamın çalıştırmama ihtimalide var.Tam olarak ne olur kestiremiyorum.Ama her türlü burda daha fazla kalmayacağım.Önce kendime kalacak yer araştıracağım sonra umarım kendi yolumu bulurum.

Siz bu konuyu daha öncede açmıştınız? Her şey daha yerinde mi duruyor?

Her şeyi i daha yeni yaşamış gibi anlatıyorsunuz

Kusura bakmayın ama adamın onca iğrençliği ve yanlışları yanında tek doğru söylediği söz buymuş. Adam sizi evliliğin başından hatta nişanlıyken aldatmış, ailesi bile size gram saygı duymamış, bunu size göstermekten çekinmemiş, sizle ilişkisi varken abisine kız ayarlayacak kadar umarsız bir kadınla sürekli muhattap olmuşsunuz, sürekli aldatılıp aldatılıp bahane bulup affetmişsiniz ama sonrada dedektif gibi adamı izleyip arşivlemişsiniz. Sizin gibi kadınlar boşanmaz, şöylede böylede diye kendiniz kandinizi mi bizi mi kandırmaya çalıştığınız bahaneniz var. İnsan bu aldatılabilirsin, adamı boşarsın biter gider, ailem de ailem diye kendiniz kaldırmayın, ablanız boşanmış işte babanız yaşıyor. Ayrıca neden ailenize aldatıldığınızı söylemeyeceksiniz ki , sizin ayıbınız mı? Bunu yaparken bile amacınız aslında kocanızın yaptığını gizleyip , barışma ihtimalini bitirmemek. Siz aslında kocanızın ihaneti yüzünüze vurunca sizi kaybetme ihtimali olduğu için kapınıza köle olsun istemişsiniz ama adam bakmış ne yaparsa yapsın boşanmıyorsunuz o da böyle arsızlaşmış işte. Aldatılan kadınlar şunu kabul etsin; aldatan adam zaten içten içe sizi kaybetmeyi göze almış ve önemsememiştir.

Yahu ebeveyn olmak boyle birsey zaten. Cocugun varsa mutemadiyen uzuluyorsun. Duser, sinavi kotu gecer, kotu evlilik geçirir, ameliyat olur... uzulmeyen ebeveyn mi var Allah askina. Kizimin boyle bir adamla evli kalmasindansa kalpten ölmeyi tercih ederim.

Hayır aldattığını söylememe sebebim asla düşündüğünüz gibi değil.babam abilerim aldattığını duyarsa olay büyür diye söylemek istemedim.telefonlaşmalar olacak belki beni aileme kötü göstermek için her kurnazlığı yapacak.Ben şu yaşadıklarımın üstüne bide onlarla mücadele etmek istemiyorum.Bi şekilde kabullensinler ve konu kapansın isterim.

Ee dinletsin onun ailesi ile bir bağınız kalmayacak zaten boşandıktan sonra. Hala onun ailesini düşünme sebebiniz nedir?
O tarafın desteğini kaybedecek , tepkisini çekecek, düşmanlığını kazanacak olması olabilir. Artık neler dediyse eşinin ailesinin hakkında, hangi sırlarını ailesine verdiyse bu sefer onlar boşatır diye korkuyordur.

Katılıyorum, bir sebep daha ekliyim hatta, bebeği adamı eve bağlasın diye yapıyorlar zaten. Boşayamasın/boşanamasın/çocuk olunca değişir kafası

Katılıyorum, bir sebep daha ekliyim hatta, bebeği adamı eve bağlasın diye yapıyorlar zaten. Boşayamasın/boşanamasın/çocuk olunca değişir kafası
Haaahhh aynen. Pek çoğunda boşanma fikri akıllarından bile geçmiyor. Sırf boşanma fikri verilmesin diye ebeveyn bahane ediliyor. Ben artık inanmıyorum şahsen

O görümce ve kaynana o zihniyetteyse aldatsın kocaları bak bakalım neler oluyor o zaman

arkanıza bakmadan boşanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…