• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmanın en acı hali..

Zaten ne olduysa oğluşum ağam paşam tavırlarından oldu.Çok kadınla olmayı başarı sanan bi zihniyet.beni piyon gibi kullanmış.Yalnız bu adam ben o kanıtları sakladım diye bana dava açmayı düşünmüş.özel hayatını şantajdan.Kavga ettiğimizde yaptıklarını herkese anlatıcam dedim diye...Ve ona konuştuğun kızlarada ulaşağım o attıkları çıplak fotoları evli adama nasıl atmışlar bilsinler dediğimde bana hapse girersin o fotoları tutup yayamazsın sen demişti.Korkulacak derecede fena
Zaten ne olduysa oğluşum ağam paşam tavırlarından oldu.Çok kadınla olmayı başarı sanan bi zihniyet.beni piyon gibi kullanmış.Yalnız bu adam ben o kanıtları sakladım diye bana dava açmayı düşünmüş.özel hayatını şantajdan.Kavga ettiğimizde yaptıklarını herkese anlatıcam dedim diye...Ve ona konuştuğun kızlarada ulaşağım o attıkları çıplak fotoları evli adama nasıl atmışlar bilsinler dediğimde bana hapse girersin o fotoları tutup yayamazsın sen demişti.Korkulacak derecede fena bir insan
Ha
Hanımefendi, yaşadığınız şeylere çok ama çok üzüldüm. Benim bildiğim kadarıyla birinin sizi aldattığını ispatlamak veri saklamak , gizli kayıtlar vs almak artık suç değil. Bunu bi araştırın derim

Back