Benim amacım ondan tazminat veya mahkemede haklı çıkmak değil ben hertürlü alırım davaya ama amacım bunları bile yalanlıcak acaba biraz daha bekleyip buluşmamı olsa diyeElinizde zaten arama dökümleri yazışmalar varsa daha fazlasına gerek yok ki, sonuçta yatakta bassanız bile nasıl ispatlayacaksınız mahkemede, ayrıca elin kadınına ne diyeceksiniz, kadın evli siz evli, kadın size olanı niye anlatsın salak mı? Bir gram aklı varsa anlatım kendi ayağına iyice sıkar mı sizce? Ben sizin yerinize olsam açarım boşanma davasını, zaten çocuğun velayeti sizde kalır, öyle aman aman bir talebinizde yok, kurtulurum. Kadının kocasınıda bir güzel haberdar ederim , kimse kimseyi salak yerine koymasın. Burada bazı arkadaşlar, yok kadın cinayeti olur falan diye bu duruma karşı çıkıyorlar ama ben katılmıyorum. Kocasından o yönden çekinen kadın bu haltı yemesin o zaman, ben her durumda kadın erkek eşitliğini savunuyorum, aldatılan kadın olunca tüm forum bilmeli kimse kandırılmayı haketmez diyor, ama erkeğe aldatıldığını söylemeye gelince kan çıkar, onun aile ilişkisi karışılmaz oluyor. Belki o adamda siz sustuğunuz için mağdur olacak, haklılığını ispatlayamadığı için boşanamayacak, boşansa bile öyle bir kadına nafaka tazminat ödeyecek ya da en acısı velayetini kaybedecek evladı varsa çocukları evliyken başka evli erkekleri evine alan bir anne figürü ile yaşamak zorunda kalacak, kadının midesi belli zaten belki hayatına aldığı adamlar evlatlarını istismar edecek, bunun tonla örneği varken, ben neden mazlumun canı ve hakkı dururken, zalim ve kötünün canını rahatını düşüneyim. Zaten emin olun öyle kadınlara birşey olmuyor, bizim ülkrmizde şiddet görende, istismar edilende, öldürülende en az %80 masum oluyor. Konu sahibinin eşinin sevgilisi gibi kadınlarda bu masum kadınları korumak için çıkarılan yasaları kötü niyetle kullanıp gününü gün ediyor malesef.
Yni daha sormadım ama mutlaka olur ama yinede inkar olayına karşın biraz daha delil olsn istiyorumBu deliller yeterli olmuyor mu peki sordunuz mu bi avukata.
Kesinlikle boşanıcam elimdekilerde yeterli mutlaka ama çok da açık bişey olmadığı için biraz daha beklesemmi dedimKadının kocasina da haber verin adam boynuzlanmasin daha fazla..sizde belki eve gizli kamera yerlestirebilirseniz daha sağlam bi kanit olur ama elinizdekilerde yeter bence hiç düşünmeyin bosanin ve elinizden ne geliyorsa eşinizden maddi manevi alabildiğinizi alın
Elimde konuşma Whatsap kayıtları var arama kayıtları var bide konuştuklarını duydumu anlatıcam birebir aynısını söyleyince konuştukları kelimenin bence inkar edemez bence korkudan kocasına söylemiyeyim diye anlatabilir herşeyi diye düşünüyorumKadinla yuzlesmek en buyuk hata olur. Aldatilan kadinlar nedense karsi tarafla yuzlesmeyi daha kolay buluyor. Oysa sana hesap verecek kisi esin. Bu arada elinde delil olmadan yuzlesmen de buyuk hata olur. Inkar yoluna gidiyorlar cunku.
Aldatilmayi yasamis biri olarak sunu soyleyim ki delil rlde edene kadar esinle yuzlesme. Hatta hic bu ise girmeden direk davayi ac. Bu ona daha cok koyar emin ol. Ucuncu sahisla asla ve asla gorusme.
Delulleri topla ve siddetli gecimsizlikten davayi ac ancak aldatmayi da dilekcen de belirt. Bir avukat ile gorusmeni tavsiye ederim.
Çok üzüldüm yaşadıklariniza inşallah biran önce sorunsuz başanırsiniz.
Şunu merak ettim kendi telefonunuzdan nasıl görüyorsunuz eşinizin rehberini, internette girdiği siteleri. Böyle bir programmı var ?
Tükür çocuğum suratına demeden gönül rahatlığıyla boşanamayacak sanırımbeklemenize gerek yok da kadınla neyi yüzleşeceksiniz? eşinizle yüzleşin.
Sakın evden siz gitmeyin. O şerefsizi kovunElimde konuşma Whatsap kayıtları var arama kayıtları var bide konuştuklarını duydumu anlatıcam birebir aynısını söyleyince konuştukları kelimenin bence inkar edemez bence korkudan kocasına söylemiyeyim diye anlatabilir herşeyi diye düşünüyorum
eşimin telefonundan bakacagim yani öylemi kendi telefonumdan degilTeşekkür ediyorum rabbim kimseye yaşatmasın mail şifresini biliyorsanız eğer eşinizin telinde google chrome maili giriyorsunuz ve chrome ayarlar kısmından. Yedekleme ayarlarını yapıyorsunuz günlük girdiği siteler rehberi ve çektiği atılan yüklenilen bütün fotoğrafları görebilirsiniz
Ne baskını?Buluştukları gün polise baskın yaptırın. Rezil olsun şerefsizler.
Vallahi harikasınızTeşekkür ediyorum rabbim kimseye yaşatmasın mail şifresini biliyorsanız eğer eşinizin telinde google chrome maili giriyorsunuz ve chrome ayarlar kısmından. Yedekleme ayarlarını yapıyorsunuz günlük girdiği siteler rehberi ve çektiği atılan yüklenilen bütün fotoğrafları görebilirsiniz
Kendi basina birsey yapma bence. Bir avukat ile gorus. Kadin herseyi anlatmayacaktir. Inkar yoluna gider o tipler. Yalan soyler. Grercegi sana anlatsa da mahkemede taniklik yapmayacaktir. Direk bir avukata git. Elindeki delilleri goster. Bunlar yeterli mi diye sor.Elimde konuşma Whatsap kayıtları var arama kayıtları var bide konuştuklarını duydumu anlatıcam birebir aynısını söyleyince konuştukları kelimenin bence inkar edemez bence korkudan kocasına söylemiyeyim diye anlatabilir herşeyi diye düşünüyorum
yok bu konuyu yazdıkdan sonra akşam yine konuştular duydum kadın yine sitem etti niye aramadığını açmadığını cevap vermediğini oda benim bazen ev eerken geldiğimi bazen yatılı misafirler olduğunu söyledi birde şerefsiz dediki açamadığımda anla seni aldatıyor değilim diyerek güldü snra ki konuşmaları çok duyamadım ama ilişkileri hakkında bişey konuştular ikimizde evliyiz ilişkimiz gibi cümleler geçti ama duyamadım şimdi bu hafta patlatıcam olayı yoluma bakıcam bu işin affı yok bendeBaşka delil bulabildiniz mi peki. Belki anladı eşiniz bildiğinizi başka delil olmiycak belkide. Ne yapacaksınız o zaman
evet benimde içimdeki his bukadar dayandın biraz daha bekle iyice delliller bul diyor ama dayanmasıda güç böyle biriyle aynı havayı solumak hiçbişey yokmş gibi davranmak yıprattı baya ama eminim biraz daha sabretsem daha çok şey çıkıcak gibi ama bu hafta patlatıcam olayıBu kadar sabretmişsin biraz daha bekle delil olacak bisey bulman lazım çünkü. Kadınla asla yüzleşme
mesajlaşma görüntüleri var elimde ayrıca görüntülü konuşma resmi ve arama kayıt dökümleri var birde kulağımla duyduğum konuşmalar var bukadar da inkar edebileceğini sanmıyorumKendini haklı çıkartacak delillerin olmadan sakın hareket etme.. Eşinin karşısına geçtiğin hesap sorduğun zaman yalanlarını açığa çıkartacak şekilde delil sunman gerekli..