birde benim derdim mahkeme olarak haklı çıkmam değil eminim mahkemede ben haklı çıkarım zaten aldatma olmasa bile çalışmaması geçimsizlik yeterli olurAyrıntıları bilmiyorum.
Avukat arkadaşlar var yardımcı olurlar eminim.
Bol şans, acıma sakın.
evet inanın çoğu kadın belkide bundan susuyorAllah korusun.
Artık o cinayetler de son bulsun.
Artık dünyanın her şeyinden kokar olduk.
Haklıyken hakkımızı bile arıyamıyoruz.
birde benim derdim mahkeme olarak haklı çıkmam değil eminim mahkemede ben haklı çıkarım zaten aldatma olmasa bile çalışmaması geçimsizlik yeterli olur
ama benim amacım onun bizden uzaklaşması için onu tanıyorum ortaya inkar edemiyeceği kanıt sunarsam önüne bana zorluk çıkaramaz
haklısın der diğer türlü arkadaşmdı görüşmedk knştk zart zurt der uzatır diye amacım bekledim bukadar gerçi iyikide beklemişim her beklediğimde birşey buldum
zaten madem birşey yoktu kadını erkek ismiyle kayıt etmek nedir bu bariz ortaya koyuyor zaten
evet inanın çoğu kadın belkide bundan susuyor
ama bizler sustuğumuz için daha da artıyor susmamalıyız bunların yaptığının 10/1 ini biz yapsak haklı sebep bulunur ama iş kadına geldimi öyle olmuyor
evet kesinlikleİşte ondan dedim avukat arkadaşlar yazar diye.
Gerekli tedbir alınması için elimizden geleni yaparız.
Ya canım benim bu adam seni aldatıyor zaten net.
Sana verdiği psikolojik sıkıntısı bile yeter.
evet kesinlikle
valla adak adadım sıkıntısız bir kurtulayım kan akıtıcam
böyle adamlar adammı denir madammı bilmiyorum gerçi cezalarını hakettikleri yaşamı çeksinler
bunları bilip o yemeği bile hazırlayıp önüne koymak bile beni çıldırttı nasıl dayandm ben biliyorum sabır sabır diyerek
bende göze aldm sonucu ne olursa olsun kana kan dişe diş hazırımmBen öleceğimi bilsem böyle bir durumda susmam.
Kadın-erkek kimse susmamalı.
inşallah sağolun canımİnşallah canım tez vakitte kurtulursun.
evet öncelikle avukatla görüşücem mutlakaKadın kabul etse ne, inkar etse ne? Gelip mahkemede tanıklık mı yapacak sanki?
Ayrıca eşiniz boşanma sonrası sizi rahatsız edecekse her türlü delili elde etseniz de yapar bunu. Delilleri onu ikna etmek için değil davada iddialarınızı kanıtlamak için topluyorsunuz.
Siz bence uyuyan yılanı uyandırmadan önce bir avukata gidin. Elinizdeki delilleri paylaşın, nasıl deliller elde edebilirsiniz danışın. Ona göre hareket edin.
Bu deliller yeterli olmuyor mu peki sordunuz mu bi avukata.elimde konuşma arama görüğntüleri var görüntülü konuşma resimi var bence edemez kocasınıda buldum nerede çalıştığını hesabını ben korkarak anlatıcağını düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?