ALDATILMAK - KAFAMDA OTURTAMADIĞIM SORUNLAR

Ayrıntıları bilmiyorum.
Avukat arkadaşlar var yardımcı olurlar eminim.
Bol şans, acıma sakın.
birde benim derdim mahkeme olarak haklı çıkmam değil eminim mahkemede ben haklı çıkarım zaten aldatma olmasa bile çalışmaması geçimsizlik yeterli olur
ama benim amacım onun bizden uzaklaşması için onu tanıyorum ortaya inkar edemiyeceği kanıt sunarsam önüne bana zorluk çıkaramaz
haklısın der diğer türlü arkadaşmdı görüşmedk knştk zart zurt der uzatır diye amacım bekledim bukadar gerçi iyikide beklemişim her beklediğimde birşey buldum
zaten madem birşey yoktu kadını erkek ismiyle kayıt etmek nedir bu bariz ortaya koyuyor zaten

Allah korusun.
Artık o cinayetler de son bulsun.
Artık dünyanın her şeyinden kokar olduk.
Haklıyken hakkımızı bile arıyamıyoruz.
evet inanın çoğu kadın belkide bundan susuyor
ama bizler sustuğumuz için daha da artıyor susmamalıyız bunların yaptığının 10/1 ini biz yapsak haklı sebep bulunur ama iş kadına geldimi öyle olmuyor

birde benim derdim mahkeme olarak haklı çıkmam değil eminim mahkemede ben haklı çıkarım zaten aldatma olmasa bile çalışmaması geçimsizlik yeterli olur
ama benim amacım onun bizden uzaklaşması için onu tanıyorum ortaya inkar edemiyeceği kanıt sunarsam önüne bana zorluk çıkaramaz
haklısın der diğer türlü arkadaşmdı görüşmedk knştk zart zurt der uzatır diye amacım bekledim bukadar gerçi iyikide beklemişim her beklediğimde birşey buldum
zaten madem birşey yoktu kadını erkek ismiyle kayıt etmek nedir bu bariz ortaya koyuyor zaten

İşte ondan dedim avukat arkadaşlar yazar diye.
Gerekli tedbir alınması için elimizden geleni yaparız.
Ya canım benim bu adam seni aldatıyor zaten net.
Sana verdiği psikolojik sıkıntısı bile yeter.

evet inanın çoğu kadın belkide bundan susuyor
ama bizler sustuğumuz için daha da artıyor susmamalıyız bunların yaptığının 10/1 ini biz yapsak haklı sebep bulunur ama iş kadına geldimi öyle olmuyor

Ben öleceğimi bilsem böyle bir durumda susmam.
Kadın-erkek kimse susmamalı.

İşte ondan dedim avukat arkadaşlar yazar diye.
Gerekli tedbir alınması için elimizden geleni yaparız.
Ya canım benim bu adam seni aldatıyor zaten net.
Sana verdiği psikolojik sıkıntısı bile yeter.
evet kesinlikle
valla adak adadım sıkıntısız bir kurtulayım kan akıtıcam
böyle adamlar adammı denir madammı bilmiyorum gerçi cezalarını hakettikleri yaşamı çeksinler
bunları bilip o yemeği bile hazırlayıp önüne koymak bile beni çıldırttı nasıl dayandm ben biliyorum sabır sabır diyerek

diğer arkadaşların yazdıklarına katılıyorum mutlaka elinizdeki deliller yeterli olur, bir avukattan yardım almalısın.
ama konunun bir yerinde ses kaydı cihazı aldım kayıtlar var demişsin, ses kayıt cihazı suç, bir de eşinin telefonuna casus program mı yükledin nasıl ondaki her şey senin telefonuna da geliyor? bu ikisi suç iye biliyorum yani özel hayatın ihlali ile ilgili
bunlar için, hangisi delil sayılır, hangisi seni haklıyken haksız konuma düşürür mutlaka önce avukatla konuş. eşinin yüzüne çarpmadan önce konuş yani mutlaka

evet kesinlikle
valla adak adadım sıkıntısız bir kurtulayım kan akıtıcam
böyle adamlar adammı denir madammı bilmiyorum gerçi cezalarını hakettikleri yaşamı çeksinler
bunları bilip o yemeği bile hazırlayıp önüne koymak bile beni çıldırttı nasıl dayandm ben biliyorum sabır sabır diyerek

İnşallah canım tez vakitte kurtulursun.

Kadın kabul etse ne, inkar etse ne? Gelip mahkemede tanıklık mı yapacak sanki?

Ayrıca eşiniz boşanma sonrası sizi rahatsız edecekse her türlü delili elde etseniz de yapar bunu. Delilleri onu ikna etmek için değil davada iddialarınızı kanıtlamak için topluyorsunuz.

Siz bence uyuyan yılanı uyandırmadan önce bir avukata gidin. Elinizdeki delilleri paylaşın, nasıl deliller elde edebilirsiniz danışın. Ona göre hareket edin.

Kadın kabul etse ne, inkar etse ne? Gelip mahkemede tanıklık mı yapacak sanki?

Ayrıca eşiniz boşanma sonrası sizi rahatsız edecekse her türlü delili elde etseniz de yapar bunu. Delilleri onu ikna etmek için değil davada iddialarınızı kanıtlamak için topluyorsunuz.

Siz bence uyuyan yılanı uyandırmadan önce bir avukata gidin. Elinizdeki delilleri paylaşın, nasıl deliller elde edebilirsiniz danışın. Ona göre hareket edin.
evet öncelikle avukatla görüşücem mutlaka
ama mahkeme dava olarak o haklı çıkamaz imkansız ayrıca çocuğu alcak bakıcak yeterlilikte bile değil daha senelerdir evine bakamayan biri her iş zor diye girip çıkan biri herşeyi ben ödüyorum hallediyorum zaten mahkeme ona vermez çocuğu ki zaten çok kızan bir baba kızımda bana aşırı düşkün yani elinde var sıfır

Bence de zor olanı başarmışsın.O ilk öğrendiğin andaki şokla iyi başa çıkabilmişsin.Bence kesin drliler topla konum takip yada casus program kur. Birde teamwiewer diye bir program var onun telini her an görebildiğin ondan kur teline.Belkide sizin takipte olduğunuzu farkedip görüşmeyi kesmiş gibi yapıp başka telefon almıştır..Üzerine kayıtlı başka tel var mı öğrenin..Ama bir şekilde takipte kalın ve yüzüne tüküreceğiniz zamanı brkleyin.Kadınla yüzleşmenizi önermem.Ikiside ölümüne inkar ederler.Boşandıktan sonra delilleri kocasıyla paylaşabilirsiniz.Ama kadınla yüzleşmek sizi çok yıpratır..Ben olsam tüm delillerle ona boşanma davası açarım .Haberi celbi eline aldığında olsun oda yaşasın o travmayı..Anlaşamıyorsanız ayrılın , sevmiyorsanız ayrılın başkasının onurundan gururundan haysiyetinden ne istiyorsunuz..Kimseye hrm dünyayı zindan edip hemde arkasından iş çevirmeye ne hakkınız var..Pislikler daha çok şey derimde banlanmıyayım şimdi...İnşAalah hayırlı bir şekilde kurtulursuzuz onlarda ahlaksızlığında boğulurlar

Kadinla yüzlesseniz ne olacak? El kadini kendimi hakli cikarir sizi mi? O beni tavladi pesimde kostu der sıyrılır sonra ikisi bir olur planlar yapar.
Siz sezdirmeden yapin bu isi ki hukuken bir talebiniz olsun hem kadin uzerinden hem esiniz uzerinden.
Benim bildigim hukiken zina suc kanitli sekilde hemde.
Kadinada tazminat açabilirsiniz.
Bence sukunetunizi koruyun bekleyin kadinla gorusmeyin.

Diğer kadınla yüzleşmek “ hala bir umut var düzeltebiliriz sana bir şans daha vermek istiyorum “ , anlamına geliyor bilinçaltımızda. Neyine yüzleşiyorsunuz ?

Kanıt demişsiniz de bence daha fazlasına gerek yok. Daha fazlası özel hayata müdahaleye giriyor maalesef .( Haklıyken haksız duruma düşmeyi.
Her şey apaçık ortada arkadaşım

elimde konuşma arama görüğntüleri var görüntülü konuşma resimi var bence edemez kocasınıda buldum nerede çalıştığını hesabını ben korkarak anlatıcağını düşünüyorum
Bu deliller yeterli olmuyor mu peki sordunuz mu bi avukata.

Elinizde zaten arama dökümleri yazışmalar varsa daha fazlasına gerek yok ki, sonuçta yatakta bassanız bile nasıl ispatlayacaksınız mahkemede, ayrıca elin kadınına ne diyeceksiniz, kadın evli siz evli, kadın size olanı niye anlatsın salak mı? Bir gram aklı varsa anlatım kendi ayağına iyice sıkar mı sizce? Ben sizin yerinize olsam açarım boşanma davasını, zaten çocuğun velayeti sizde kalır, öyle aman aman bir talebinizde yok, kurtulurum. Kadının kocasınıda bir güzel haberdar ederim , kimse kimseyi salak yerine koymasın. Burada bazı arkadaşlar, yok kadın cinayeti olur falan diye bu duruma karşı çıkıyorlar ama ben katılmıyorum. Kocasından o yönden çekinen kadın bu haltı yemesin o zaman, ben her durumda kadın erkek eşitliğini savunuyorum, aldatılan kadın olunca tüm forum bilmeli kimse kandırılmayı haketmez diyor, ama erkeğe aldatıldığını söylemeye gelince kan çıkar, onun aile ilişkisi karışılmaz oluyor. Belki o adamda siz sustuğunuz için mağdur olacak, haklılığını ispatlayamadığı için boşanamayacak, boşansa bile öyle bir kadına nafaka tazminat ödeyecek ya da en acısı velayetini kaybedecek evladı varsa çocukları evliyken başka evli erkekleri evine alan bir anne figürü ile yaşamak zorunda kalacak, kadının midesi belli zaten belki hayatına aldığı adamlar evlatlarını istismar edecek, bunun tonla örneği varken, ben neden mazlumun canı ve hakkı dururken, zalim ve kötünün canını rahatını düşüneyim. Zaten emin olun öyle kadınlara birşey olmuyor, bizim ülkrmizde şiddet görende, istismar edilende, öldürülende en az %80 masum oluyor. Konu sahibinin eşinin sevgilisi gibi kadınlarda bu masum kadınları korumak için çıkarılan yasaları kötü niyetle kullanıp gününü gün ediyor malesef.

Kadının kocasina da haber verin adam boynuzlanmasin daha fazla..sizde belki eve gizli kamera yerlestirebilirseniz daha sağlam bi kanit olur ama elinizdekilerde yeter bence hiç düşünmeyin bosanin ve elinizden ne geliyorsa eşinizden maddi manevi alabildiğinizi alın

Kadinla yuzlesmek en buyuk hata olur. Aldatilan kadinlar nedense karsi tarafla yuzlesmeyi daha kolay buluyor. Oysa sana hesap verecek kisi esin. Bu arada elinde delil olmadan yuzlesmen de buyuk hata olur. Inkar yoluna gidiyorlar cunku.
Aldatilmayi yasamis biri olarak sunu soyleyim ki delil rlde edene kadar esinle yuzlesme. Hatta hic bu ise girmeden direk davayi ac. Bu ona daha cok koyar emin ol. Ucuncu sahisla asla ve asla gorusme.
Delulleri topla ve siddetli gecimsizlikten davayi ac ancak aldatmayi da dilekcen de belirt. Bir avukat ile gorusmeni tavsiye ederim.

Çok üzüldüm yaşadıklariniza inşallah biran önce sorunsuz başanırsiniz.
Şunu merak ettim kendi telefonunuzdan nasıl görüyorsunuz eşinizin rehberini, internette girdiği siteleri. Böyle bir programmı var ?

X