ALDATILMAK - KAFAMDA OTURTAMADIĞIM SORUNLAR

O eşin olacak pisliğin parasını al harcamasan bile git bir kuruma ver ama yeter ki onlar sürünsün, rezil olsunlar.
Senin nasıl canın yanıyorsa onların ki de yansın.
parasıda yokki şerefsizin işsiz iki aydır 3 5 ay çalışıyo snra zor geliyo çıkıyo şimdi sözde iş kurmaya çalışıyo da bi bok olmaz
aman bana yakın olmasın allaha yakın olsun ondan gelicek hayırda uzak olsn

Ya araları bozuldu. Ya da eşiniz sizin anlamanızdan şüphelendi.
belkide oda olabilir kendini çekmeye başladı yoksa fırsat var buluşsa buluşur sabah çıkıyorum akşam 7 de anca eve geliyorum belkide kadına mahsus yapıyo aramıyomuş gibi kadın gelsin diye olabilir
en son konuşmayı yazdım çünkü yazıma nedne açmıyosun telefınları gelecektim diyor kadın açmayınca

evli ve çocuklu ar namus kalmamış bu insanlarda
benim planım bunları rezil etmek ama sanırım kesildi gibi konuşmalar

Sen boşanmak istiyor musun?
Boşanacaksan onların konuşmayı kesmesi bir şey ifade etmiyor.
Sonucunda çok üzgünüm ki aldatılmışsın.
İsterse donu yırtık olsun sen davandan vazgeçme.
Ne kadar hakkın varsa sonuna kadar al.
Allah'ın cezaları

kesinlikle istiyorum
zor sabrediyorum evde hiçbişy yokmş gibi
bu aldatma konusu olmasaydıda iyi bi eş değil zaten iki yabancı gibiyiz sürekli ottan boktan sebeplerden küsme huyu var küser aylarca küs kalabilir
agresif agresi,f suratsız gezer ortalıkda
çalıştığı için hep mutsuz
sorunlu tip yani

bukadar delile konuşmaya heralde hala inkar etmez diye düşünüyorum

Tamam işte boşa onu, kendi çekilmez karakteriyle baş başa bırak.
Mutlu mesut yaşasınlar
Çalıştığı için mutsuzsa biz kadınlar ölelim

Tamam işte boşa onu, kendi çekilmez karakteriyle baş başa bırak.
Mutlu mesut yaşasınlar
Çalıştığı için mutsuzsa biz kadınlar ölelim
vallahi öyle ya sanki bo bok yapıyolar
onların yaptığı ne varsa biz kadınlar yapıyoruz yapabilirizde zaten bi işleri eve ekmek getirmek onuda yapmakdan acizler ki gerek yok allahın izniyle biz çocuklarımıza yeteriz allahdan bu salağa güvenip ikinci çocuk yapmadım dipsiz kuyuya atlamak olurdu bu bilerek hiç istemedim biz kadınların en büyük hatası bu oluyo işe yaramayan adamlara hadi hata yapıp bi çocuk veriyoruz en büyük hata başka çocuklarda vermek oluyo

Ben olsam bekler birde basar onları da kaydederdim. Ama biraz daha ayrıntı ver. Bu adam nasıl biri nasıldı aranız ?
bi yanım bekle bas illa bişey olur diyor çünkü kadın acayip yapışık tip
iyi aile babası diyemem çok evcildir ver eline bişlgisayar telefon işe gitme de 5 sene evden çıkmasa sıkılmaz o derece agresif sinirli küstümüm aylarca yokmuşsun gibi davranır görmez o derece çocuğa ilgisi desen en ufak şeye bağırır tepki verir ufacık şeyler onun için dağ gibi sorundur yani

Sen daha fazla delil topla, avukata ver çat diye aç davanı.
Kalsın olduğu yerde.
Allah'tan 2.yi yapmamışsın.
Bundan sorası bahar olur senin için.

Ayrıntıları bilmiyorum.
Avukat arkadaşlar var yardımcı olurlar eminim.
Bol şans, acıma sakın.
teşekkür ediyorum umarım ayrılırken biraz ahlakları olurlar görüyoruz etrafımız sürekli kadın cinayetleri ama bunlardan korkup da hayatını karartmaya gerek yok adalet elbet yerini bulur

teşekkür ediyorum umarım ayrılırken biraz ahlakları olurlar görüyoruz etrafımız sürekli kadın cinayetleri ama bunlardan korkup da hayatını karartmaya gerek yok adalet elbet yerini bulur

Allah korusun.
Artık o cinayetler de son bulsun.
Artık dünyanın her şeyinden kokar olduk.
Haklıyken hakkımızı bile arıyamıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…