ALDATILMAK - KAFAMDA OTURTAMADIĞIM SORUNLAR

Sizin duyacağınızı tahmin etmeden evde konuşmasıyla çok saf olduğu belli z aten. Kadında stem ediyor kocası yok sanki oda yakalanır umarım kocasına..

1. Elinizdeki kanıtlar yeterli bence
2. Yüzleşme yapacağınız kişi eşiniz olmalı, karşı taraf değil

Valla bu noktadan sonra ben kadının kocasini da isin icine katardim gönderirdim kanitlari. Evli olduğunu bile bile iki taraf da bunu yapiyosa göz yummazdim, terbiyesizler.

Kadin cinayetleri vs diyeceksiniz ama kocasinin öldürmesinden korkuyor olsa, kocasi o karakterde olsa, başta kendi korkup yemez bu haltlari dimi.

Terbiyesizlik diz boyu, hic acımayın iki tarafa da.

Bir de sizin aradığınız kesin kanit ne? Birlikte fotograf cekmeniz vs imkansiz gibi duruyor, 2 3 hafta daha bile bekleseniz elinize illegal kanitlar dışında bir sey gecmeyecek gibi. Her seyden once iyi bi avukatla görüşün bence, nasil bir kanit bulmaniz gerekli elinizin güçlü olmasi icin, belki fikir verir

Biraz daha sabir elinde bisey olmadan çıkma yola yanyana fotoğraf gerekiyor sanırım bu gibi durumlarda

Yeterince beklemişsiniz.Ancak buluşma sonrası bassanız daha iyi olur gibime geldi .Elinizdeki veriler zaten delil .Kadınla yüzleşmek istemenizi anlayamadım .Boşuna sinirlerinizi zıplatmayın .Kocanızla yüzleşin .Genelde aldatılma olaylarında karşı taraftaki kadına yüklenmeye çalışılır olaylar .Özellikle erkek tarafından peşimi bırakmadı vs vs şeklinde .Ancak kimse zorla sadık bir adamıda yoldan çıkaramaz .

Birsey sormak ısıtıyorum bu olayı sız yakalayana kadar ilişkiniz nasıldı size karsı davranışları falan

Kadınla yüzleşmek ne kazandıracak size? Onun yerine gidin avukatla görüşün daha fazla geciktirmeden

bu arada arkadaşlar salı günü akşam buluşma konuşmalarını yakaladım konuşurlerken dinledim
önce mesajlaşmışlar kadın sana ihtiyacım var ara diye buda noldu felan yazmş kadında ihtiyacım olduğunda hiç yanımda olmuyosn yazmşlar snra kadın sen gel diyo oda sen gelceksin diyo konuşmalarda snra konuştuklarında bizimki diyoki yarın gel işte birdaha böyle fırsat yakalayamayız gel yarın diyo kadın da zayıflıcam öyle diyor bu da onu mu beklicez diyo gel işte hem ben de spor yaptırıcam sana diyo kadında tam orospu bu konuşmalarını beğenmedim diyo kaltak...bizimki işyeri açıcaktı sözde kadın diyoki aç dükkana gelirim bu da olmaz ev daha izole diyo sanırım bugun yarın buluşma olucak en soınki konuşma kayıtları da aldım ailemede anlatttm ailem arkamda

Pardon da kadınla neyi yüzleşeceksiniz, eşiniz böylesine karaktersizken hesap vermesi gereken 3. bir kişi mi?

Terbiyesizler

Bi tanıdık karısının onu aldattığını kanıtlarıyla mahkemeye sundu ve boşandı. Boşandıktan sonra aynı delilleri karısıyla onu aldatan adamın karısına götürdü verdi. Sizde böyle yapabilirsniz. Kanıtladıktan sonra boşayın sonra gidin kadının kocasına herşeyi kanıtlarıyla anlatın. Sonra sadakatsiz asya gibi arkanızı dönüp uzaklaşın

Bu durumda ne yapmak gerekir bilmiyorum ama sakin kalmanız lazım bence. Şu ana kadar çok iyi götürmüşsünüz. Bence siz kadından önce iyi bir avukatla görüşün. Elinizdeki delilleri ve ne yapmanız gerektiğini netleştirin. Mali açıdan kendinizi nasıl koruyacağınızı bir belirleyin. Ki bir şeyleri elden çıkarmaya çalışmasın siz söyledikten sonra. Yani onun yaptıkları ortada zaten, sizin bir hareket planınız olsun. Ondan sonra yüzleşin bunlarla.

Valla sabrnızi tebrik ediyorum. Ben eşimi öyle duysam direkt odayı başarım herhalde "kimle konuşuyorsun laaağn" diye:) ayrıca madem bu kadar beklediniz biraz daha delil toplamanizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…