ALDATILMAK - KAFAMDA OTURTAMADIĞIM SORUNLAR

Yaşadığınız şey çok yıpratıcı nasıl dayandınız buna Ama yine çoğu kadının yaptığını yapmak istiyorsunuz.. İnanın çok merak ediyorum neden bütün delilleri direk eşinizin suratına çarpıp, bağırıp çağırıp çocuğunuzu da alıp gitmek yerine onun konuştuğu kadınla yüzleşmeyi seçiyorsunuz??

Kadınla konuşunca ne olacak?? Kadın size dese ki "banane senin evliliğinden, sen nikah masasına benimle mi oturdun, o imzayı benimle beraber mi attın, ben mi sana bir ömür hastalıkta sağlıkta dedim, sadakat sözü verdim??? “dese.. Vermeye mantıklı bir cevabınız var mı??

Bu konunun muhatabı bence o pislik kocanız.. Allah gerçekten yardımcınız olsun umarım bundan sonra hayatınızda güzellikler olur..

gerçekden öyle yani herşeyimizi veriyoruz susuyoruz hep olan kadınlara oluyor bi kurtulsam başka birşey istemiyorum sadece pislik hır gür sevmiyorum kanıtlı olsn defolsun gitsin istiyorum

çok teşekkür ederim gerçekden insan kimseye anlatamıyor ailesine bile burda konuşmak iyi dilekleriniz bu bile çok iyi geliyor güç veriyor insana ..
burda ailesi yok ailesi şehirdışında korkuyorum kızımı alıp gitmeye kalkar beni onunla sınar diye yeterli kanıt bulmak istedim bulduklarımın hepsi çok yeterliydi ama dedim buluşmada olursa basarsam yüzüme bakamz hiçbirşeye inkar edemez diye düşündüm bu süreçte çok yıprandım tabiki olan yine kendime oldu
ama çarpıcam hepsini yüzüne sonra yoluma bakıcam

Kadın kim mi onunla yüzleşeksiniz? Onu muhattap almayın kendinize hiç.

Eşinizle görün hesabınızı.

Elinizde delil varmış, birçok açıdan rahatza boşanacak durumdasiniz anladığım kadarıyla.
Açın davayı, boşanin.

Düzgün bir kanıt derken daha ne bulmanız gerekiyor? O inkar etse bile telefon hattı mahkeme tarafından kontrol edilince aldattığı ortaya çıkar. Aynı zamanda uzaklaştırma kararı da çıkartın. Ama siz yine de çaktırmadan avukata gidin. Davanın seyri nasıl ilerler öğrenin. Adama bak ya eve ekmek getirmeyen pasif ezik adam karısını aldatmaya yöneliyor. Ekmek veren eli ısırıyor resmen. Kadınla hiç iletişime geçmeyin kocasına ulaşabilirsiniz direkt atın delilleri. Ondan sonrası adamın bileceği iş.

Belli bir tavsiyem yok ama size helal olsun diyorum 2 aydır analiz yapıp sabırla aynı evde durup delil topluyorsunuz, huyunuzu bana benzettim, fakat ben bu kadar süre sabremedezdim belki de çocuğunuzun hatrına tabii.. Rabbim tez zamanda sizeen hayırlı yolları açsın, eşinizi da ıslah etsin, umarım çocuğunuz ve siz en az duygusal hasarla atlatırsınız ve mutlu olursunuz.

yüzleşmek için beklemek hayır, donuna kadar alabilmek amaçlı delil toplama beklemesine sonuna kadar evet..

çok teşekkür ederim çocuk olunca maalesef ani fevri davranamıyoruz sabırlıyımdır beklerim sabrederim birşey gördümmü hemen yüzüne çarpmam en can alıcı noktada burnundan getirip hayatı zindan ederim ona ve öylede yapıcam ilk gördüğüm an ona kim bu sen beni aldatıyomsn deseydim direk üstünü örtüp inandırıp gardını alıp hiçbirşey öğrenemicktm o sinsi davranıp aldatırsa bende sinsice yakalarım

Kadını tanımıyorsaniz neden yüzleşeceksiniz? Elin kadını ile işiniz yok. Boşuna üzüleceksiniz. Eşinizle yüzleşin. O da ayağım kaydı, üstüne düştüm diyecek ya neyse...

kadın daha çok inkar eder.
velev ki tarih verdi 1 sene diye mahkemede size şahitlik mi edecek? eşiniz yine inkar edecek. yalan söylüyor diyecek.
elimde konuşma arama görüğntüleri var görüntülü konuşma resimi var bence edemez kocasınıda buldum nerede çalıştığını hesabını ben korkarak anlatıcağını düşünüyorum

elimde konuşma arama görüğntüleri var görüntülü konuşma resimi var bence edemez kocasınıda buldum nerede çalıştığını hesabını ben korkarak anlatıcağını düşünüyorum

Kadında mı evli ?
E yuh artık ya pis sapıklar.

Kadını tanımıyorsaniz neden yüzleşeceksiniz? Elin kadını ile işiniz yok. Boşuna üzüleceksiniz. Eşinizle yüzleşin. O da ayağım kaydı, üstüne düştüm diyecek ya neyse...
ismen tanıyorum sadece evet daha da üzücek hatta diyorum ki ayağına gitmek beni düşürürmü ama yüzüne çarpmak içinde öğrenmek istiyorum nasıl başlamış neler yaşamışlar

peki siz bilirsiniz. işleri sarpa sardırmaktan başka birşeye yaramaz.
hem madem delilleriniz var açın davayı kadınla konuşmanın size bir faydası yok şu aşamada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…