ALDATILMAK - KAFAMDA OTURTAMADIĞIM SORUNLAR

yok sözüm size değildi genel olarak dedim yanlış anlamayın lütfen..evet gerçekden artık psikolojimi kaybetmeye başladım biran önce olayı bitirmek istiyorum ama buluşma olmazsada nedense yinede kadınla yüzleşmek istiyorum ama hesap sormak için değilde sonuçta onun kadar kocam denicek pislikde suçlu sadece daha fazla şey öğrenmek için kanıt için ben nedense anlatıcağını düşünüyorum çünkü belkide önce dostani konuşucm ama anlatmassan olucak olaylardan ben sorumlu değilim dicem

Konusmak istiyorsanız konuşun, içinizde kalmasın. Ruh halinizi tahmin bile edemem cok büyük yikim. Insallah en kisa zamanda kurtulursunuz

Allah tüm aldatanlari bildigi gibi yapsin. Serefsizler, ahlak yoksunu hainler...
Insanin kalbine öyle derin aci aciyor/birakiyorlarki...
Bu dünyanin üstü varsa altida var!
Rabbim adaleti ile muamele etsin tüm aldatanlari

Valla hep tetikte olmak gerek.
Bizim işte de biri var onun yüzünden bekarlara karşı şüpheci oldum.
Gözümün önünde eşimi izliyor eşimle muhatap olmaya çalışıyor.
Eşimden zımba istedi eşim de vermişti. Zımbayı parçaladım
Sürekli kendini övme peşinde erkekler bakmıyor ilgi çekmek için bağıra bağıra konuşuyor.

uyanik davranmissiniz Allah tan. kadinla yuzlesmeden once bir avukat bulun. mahkemede delil olabilecek neler olabilir bunlari konusun. iyice tum delilleri topladiktan sonra kocanizla yuzlesin sonra o kadinin icabina bakarsiniz. hukuki anlamda gecerli olmayan delilleri mahkemede kabul etmeyebilirler. deliller elinizde olduktan sonra davalari acin

Merhabalar çok teşekkür ediyorum iyi olmaya çalışıyorum olayı sorarsanz daha yüzleşemedm görüşme olur diye ama sanırım olmucak gibi
merhabalar, konunuzu okudum çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun sizi merak ettim ne oldu bi sonuca ulaşabildiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…