Benim amacım ondan tazminat veya mahkemede haklı çıkmak değil ben hertürlü alırım davaya ama amacım bunları bile yalanlıcak acaba biraz daha bekleyip buluşmamı olsa diyeElinizde zaten arama dökümleri yazışmalar varsa daha fazlasına gerek yok ki, sonuçta yatakta bassanız bile nasıl ispatlayacaksınız mahkemede, ayrıca elin kadınına ne diyeceksiniz, kadın evli siz evli, kadın size olanı niye anlatsın salak mı? Bir gram aklı varsa anlatım kendi ayağına iyice sıkar mı sizce? Ben sizin yerinize olsam açarım boşanma davasını, zaten çocuğun velayeti sizde kalır, öyle aman aman bir talebinizde yok, kurtulurum. Kadının kocasınıda bir güzel haberdar ederim , kimse kimseyi salak yerine koymasın. Burada bazı arkadaşlar, yok kadın cinayeti olur falan diye bu duruma karşı çıkıyorlar ama ben katılmıyorum. Kocasından o yönden çekinen kadın bu haltı yemesin o zaman, ben her durumda kadın erkek eşitliğini savunuyorum, aldatılan kadın olunca tüm forum bilmeli kimse kandırılmayı haketmez diyor, ama erkeğe aldatıldığını söylemeye gelince kan çıkar, onun aile ilişkisi karışılmaz oluyor. Belki o adamda siz sustuğunuz için mağdur olacak, haklılığını ispatlayamadığı için boşanamayacak, boşansa bile öyle bir kadına nafaka tazminat ödeyecek ya da en acısı velayetini kaybedecek evladı varsa çocukları evliyken başka evli erkekleri evine alan bir anne figürü ile yaşamak zorunda kalacak, kadının midesi belli zaten belki hayatına aldığı adamlar evlatlarını istismar edecek, bunun tonla örneği varken, ben neden mazlumun canı ve hakkı dururken, zalim ve kötünün canını rahatını düşüneyim. Zaten emin olun öyle kadınlara birşey olmuyor, bizim ülkrmizde şiddet görende, istismar edilende, öldürülende en az %80 masum oluyor. Konu sahibinin eşinin sevgilisi gibi kadınlarda bu masum kadınları korumak için çıkarılan yasaları kötü niyetle kullanıp gününü gün ediyor malesef.
Benim elimde mesajlaşma kayıtları arama kayıtları var bence kadını tehdit edersem iyice öter herşeyi diye düşünüyorum sonuçta resim konuşma arama kayıtı var onada göstericem ya anlatır yada başı yanar ki zaten yanıcak da o öyle bilmicek
Hertürlü onu da mahvedicem