Konuyu başka yerlere çarpıtmadan yorumumu eklemek istiyorum. Eşiniz sizi aldatmış. Ve o kadar saçma yalanlarla üstünü örtmüş ki, okurken ben sinirlendim. Hem sizi aldatıyor, hem de enayi yerine koyuyor, sonra da foyası ortaya çıktı diye ağlamalar falan. Umarım siz hemen barışmamışsınızdır, inşallah eşinize kaybetme korkusu yaşatmışsınızdır, yoksa “bu kadın beni zaten affediyor” diyerek bir kez daha cesaret edebilir.
Ben aldatma olduğu zaman ilişki bitirme taraftarıyım. Ama elbette evliliklerin dinamikleri farklıdır, eşiniz sizi kaybetme korkusu yaşayıp kıymetinizi bilmiş de olabilir (umarım) . İçinizdeki kırgınlığın geçmemesi çok doğal. İnsanın hayat arkadaşı tarafından yiyebileceği en büyük darbelerden birini yemişsiniz, hem de en hassas olduğunuz bir dönemde. Ki bu sadece yakaladığınız, belki yakalamadıklarınız da vardır ve bunu asla bilemeyeceksiniz…
Eğer yuvanızı dağıtmak istemiyorsanız bu konuyu daha fazla açmayın ve deşmeyin. Ama kendi kendine çok mutlu ve güçlü bir kadın olduğunuzu eşinize hissettirin. Onu eskisi kadar sevmediğinizi, ve ona eskisi kadar güvenmediğinizi bilsin.