• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak/hamileyken

Çunku bunu yapan adam once karsida ki kadin bok atar. Sasirmadim ben
Kadın beni bastan çıkardı falan deseymis bari, kendine o kadar b.k sürdürmüyor ki, ahlak dersi vermek gibi ulvi bir görev edindim diyor, ahlaktan bi haber olmasına rağmen.
Kendi zekasıyla karısını aptal yerine koymuş.

Siz dun de boyle bi konu acmadiniz mi baska bi hrsapla
Hayır ilk defa açtım. Açıkçası konuyu uzatmamak adına içimdeki herşeyi tüm detaylarıyla yazmadım. Hatta bazı kısımların ucu açık kalmış. Bu kadar aşağılayıcı yorum geleceğini bilseydim asla yazmazdım. Elbette ki bu söylenenlere inanmıyorum. Böyle bir açıklamanın kabul edilebilir olmadığının farkındayım. Bu güne kadar herşeyi affederim ama şiddet ve aldatılmak asla diye kükrerken yaşadığım şeyin ağırlığından mıdır nedir güçlü tuttuğunu koparan bir kadın olmama rağmen kendimi yenilmiş ve güçsüz hissediyorum. Aldatmak da aldatılmak da çok karmaşık bir yapıya sahip. Şunu gördüm ki asla ama asla " ben şöyle yaparım ben böyle yaparım " denmemesi gereken bir durum. Yaşayınca uzaktan yorum yaptığınız gibi olmadığını çok da acı şekilde tecrübe ediyorsunuz

Kadın beni bastan çıkardı falan deseymis bari, o kendine kadar b.k sürdürmüyor ki, ahlak dersi vermek gibi ulvi bir görev edindim diyor, ahlaktan bir haber olmasına rağmen.
Kendi zekasıyla karısını aptal yerine koymuş.
Aynen beni tehdit etti ya da iş yerinden arkadaş konuştu dese daha değerli olurdu gözümde fkskdks

Merhaba hanımlar. Bu konuyu açacağım hiç aklıma gelmezdi. Geçen yıl doğumuma tam 2 gün kala bir sebeple eşimin bilgisayarını açtım. Whatsapp webe bağlanmam gerekiyordu. Açık görünce hiç yapmam normalde ama biraz bakındım. Ve olanlar oldu. Yazışmalarda duşa giriyorum sen de gelsene, buluşursl öpüşür müyüz gibi bir takım şeyler gördüm. Kadınla konuştum. Önce tamamen inkar etti. Konuşmaları gördüğümü söyleyince sadece konuştuklarını söyledi. Asla görüşmediklerini söyledi. Hatta " 10 yıldır burada oturuyorum. İsterseniz gelin görüşelim süreci anlatayım. Size yemin ederim ki düşündüğünüz gibi bir yakınlaşma asla olmadı " gibi oldukça cesur konuştu. Eşim ayaklarıma kapandı yalvardı ağladı. Doğuma kadar hiç yanımdan ayrılmadı. Benimse yapabildiğim tek şey ağlamaktı. Neden ben, kızım ve karnımdaki doğmamış çocuğum bunu yaşadık diye. Doğumda da doğum esnası dahil her an yanımdaydı. Zaten hep öyledir eşim. Her konuda destek olur yardım eder sever. Ben hep böyle bir eşe sahip olduğum için çok şanslı sayarım kendimi. Şöyle bir açıklama yaptı " ara sıra iş yerine gelip giden eşimin de diğer iş arkadaşlarının da dikkatini çekem bir kadınmış. Güzel alımlı olduğu için değil davranışları sebebiyle. Eşim de kadının ne mal olduğunu ortaya çıkarmak için "müsait " davranmış. Kendine aşık etmek ve yüzüstü bırakmak istemiş. Evli kadınların böyle tavırlar sergilemeleri çok kanına dokunuyormuş. Egosuna yenilmiş. Doğmamış bebeğimiz:) annesi babası dahil kıymet verdiği herşey üzerine yeminler etti. Eşimi çok seviyorum. Onun da beni sevdiğini biliyorum. Ama aldatılmayıntecrübe etmiş olduğuma inanamıyorum. Sürekli kafamda sorular var. Uzun bir süre aklıma takılan herşeyi sordum. Bazen bana baktığını farkedip ona döndüğümde ağladığını görüyordum. Vicdan azabı çektiğini, benim affetmiş olmamın onu daha çok mahçup ettiğini söylüyor. Bir gün ben yapamıyorum derim diye çok korktuğunu söylüyor. 1 yıldır hiç bir şey görmedim. Ama içimdeki kırgınlık da geçmiyor. Nasıl olur nasıl baş edilir bu durumla bilmiyorum. Bir gün tekrar yaşarım diye çok korkuyorum
Koca yürekli eş!

Hayır ilk defa açtım. Açıkçası konuyu uzatmamak adına içimdeki herşeyi tüm detaylarıyla yazmadım. Hatta bazı kısımların ucu açık kalmış. Bu kadar aşağılayıcı yorum geleceğini bilseydim asla yazmazdım. Elbette ki bu söylenenlere inanmıyorum. Böyle bir açıklamanın kabul edilebilir olmadığının farkındayım. Bu güne kadar herşeyi affederim ama şiddet ve aldatılmak asla diye kükrerken yaşadığım şeyin ağırlığından mıdır nedir güçlü tuttuğunu koparan bir kadın olmama rağmen kendimi yenilmiş ve güçsüz hissediyorum. Aldatmak da aldatılmak da çok karmaşık bir yapıya sahip. Şunu gördüm ki asla ama asla " ben şöyle yaparım ben böyle yaparım " denmemesi gereken bir durum. Yaşayınca uzaktan yorum yaptığınız gibi olmadığını çok da acı şekilde tecrübe ediyorsunuz
Çalışıyor musunuz

Bari bi bok yiyorlar, arkasında dursalar. Yok ne mal olduğunu ortaya çıkaracakmis yok kanına dokunmuş. Dünkü bir konu vardı adam kızlar salça olmasın fotosunu gizledim demiş. Ya bari biraz destekli yalan söylesin bu erkekler. ilkokul 3. Sınıf çocuğu bu aldatan erkeklerden daha iyi yalan söyler. Böyle saçma bahaneler mi olur ya, resmen karşısındaki kadını embesil yerine koyuyorlar. Eşinin söylediği her şey bahane bunu bil de yani baya baya kadınla beraber olmak amaçlı yazmış ona göre davran bence

Maalesef 4 senelik sevgilim tarafından aldatıldım ve 1 ay yataktan çıkamadım. Herkes bunun ağır biri olduğunu biliyor . Ama ağır yorumları eşiniz ve siz hakettiniz ne kadar aşağılık durum olduğunu farkına varın.. güçlü falan da değilsiniz

Ayy bu sitede karaktersizleri çok gördüm ama senin ki gibisini ilk kez gördüm. Abi kadın istediği gibi rahat , egolu olur ona ne? Karaktersiz yüz üstü bırakacakmış birde! Ama siz gururlu olsanız siz onu yüzüstü bırakırsınız. Eşiniz sizi sevmiyor. Sevse başkasına bakmazdı. Kendinizi kandırmayın. Gururlu falan da değilsiniz kendine saygısı olan aldatılmayı geçtim böyle iğrenç birini hayatından atar. Haspamm o kadın onla yatmayı kabul etse koşarak giderdi.
Bence böyle bir açıklamaya layık görülmek, aldatılmaktan daha kötü ya. Bir an yeni üye mi diye baktim ama değilmiş

İnanmış ki affetmiş. Ayrıca ben burda hep affetme konularını okuduğumda (dün okudum) saçma bahanelere inanan pardon inanmak isteyen kadınlarla dolu
İnanmıyor ki burda konu açmış. Sadece gitmek istemiyor, inanmak istiyor da bahane o kadar saçma ki😂Kıyamam zupermannn ahlaksız kadınların ahlakını kendine aşık ederek zaptetmeye çalışıyor. Toplumun ahlak insasini icin kendini feda ediyor. Kusura bakma konu sahibi ama bu kadar aptalca dini hiç duymadım. Adamı aldattığı için bosamasam bu bahanesi için bosardim. Sinir bozuldu valla😂😂😂😂

100 milyon kere yaşandı bu olay kadınlar kulübünde. Aldatıp yakalanan kocalar; hep sacma bir bahane buluyor ve çocukları üzerine yemin ediyorlar. Tiksindim artık bu eşlerini aldatan erkeklerden

Bir kere bir kadına "yollu" diye etiket yapıştırmak hoşuma gitmiyor. Kimin ne olduğu belli olmaz. Eşin çok basit bir adam. Üstüne o "yollu" diye etiketledigi kadını
-sözde- rezil edecekmiş, ipliğini pazara çıkaracakmış. Bu nasıl bir art niyettir, çirkinliktir. Ayrıca kadın ona yüz verseydi net kadınla yatıp kalkacaktı. O "yollu"nun sevgilisi olacaktı. Kendisine biçtiği değer de bu. Ayyy midem kalktı.

Bir gün tekrar yaşarım diye çok korkuyorum

ha şunu bileydin
Güzel alımlı olduğu için değil davranışları sebebiyle. Eşim de kadının ne mal olduğunu ortaya çıkarmak için "müsait " davranmış. Kendine aşık etmek ve yüzüstü bırakmak istemiş. Evli kadınların böyle tavırlar sergilemeleri çok kanına dokunuyormuş. Egosuna yenilmiş.

şu var ya şu
aldatmaktan çok daha kötü
eşiniz katıksız bir ............. siz istediğiniz gibi doldurun burayı
ve buna aklı başında birinin inanmayacağı da gün gibi aşikar
siz de bildiğiniz için rahat değilsiniz ve asla olmayacaksınız
çünkü elinizdeki mal belli

Eşinizin şu👇açıklaması o kadar komik, o kadar yalan, o kadar iki yüzlü ki, size eşinizle evlatlarınızla mutluluklar dilerim ama eşim böyle bir açıklama yapsa iki yüzlülüğünden utanır onunla aynı havayı bile solumak istemezdim, aldatmak karakter meselesidir lakin insan aldatıyorsa bile gerekçelerini mertçe söylemeli, böyle oynak laflarla olsa olsa komik oluyorlar.
Şöyle bir açıklama yaptı " ara sıra iş yerine gelip giden eşimin de diğer iş arkadaşlarının da dikkatini çekem bir kadınmış. Güzel alımlı olduğu için değil davranışları sebebiyle. Eşim de kadının ne mal olduğunu ortaya çıkarmak için "müsait " davranmış. Kendine aşık etmek ve yüzüstü bırakmak istemiş. Evli kadınların böyle tavırlar sergilemeleri çok kanına dokunuyormuş. Egosuna yenilmiş.

Senin durumunu aşağılayan yok. Ya tamamen unut devam et unutamam diyorsan bosan. Hepimizin sinir bozuldu yalanın böylesine.

İnanmıyor ki burda konu açmış. Sadece gitmek istemiyor, inanmak istiyor da bahane o kadar saçma ki😂Kıyamam zupermannn ahlaksız kadınların ahlakını kendine aşık ederek zaptetmeye çalışıyor. Toplumun ahlak insasini icin kendini feda ediyor. Kusura bakma konu sahibi ama bu kadar aptalca dini hiç duymadım. Adamı aldattığı için bosamasam bu bahanesi için bosardim. Sinir bozuldu valla😂😂😂😂
Birde ağlıyormuş ben orda uyuz oldum😃

Back