Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse sizi aşağılamamış bence. Sizin bu durumdan içiniz kavruluyor o nedenle böyle hissediyorsunuz. Gerçekten yaşadığınız durum çok zor Allah kimseye vermesin. Ama bir ömür şüphe ile yaşamakta çok korkunç değil mi sizce de ?Hayır ilk defa açtım. Açıkçası konuyu uzatmamak adına içimdeki herşeyi tüm detaylarıyla yazmadım. Hatta bazı kısımların ucu açık kalmış. Bu kadar aşağılayıcı yorum geleceğini bilseydim asla yazmazdım. Elbette ki bu söylenenlere inanmıyorum. Böyle bir açıklamanın kabul edilebilir olmadığının farkındayım. Bu güne kadar herşeyi affederim ama şiddet ve aldatılmak asla diye kükrerken yaşadığım şeyin ağırlığından mıdır nedir güçlü tuttuğunu koparan bir kadın olmama rağmen kendimi yenilmiş ve güçsüz hissediyorum. Aldatmak da aldatılmak da çok karmaşık bir yapıya sahip. Şunu gördüm ki asla ama asla " ben şöyle yaparım ben böyle yaparım " denmemesi gereken bir durum. Yaşayınca uzaktan yorum yaptığınız gibi olmadığını çok da acı şekilde tecrübe ediyorsunuz
Aldatmanın açıklanabilecek hiçbir yanı yok zaten derken bu cümlelerle hayatımın şokunu yaşadım. İsteyen istediğini yaşar. Kadının nasıl yaşamak istediği onu ne ilgilendirir. Onun mu üzerine vazife. Elbette ki yakalanmamış olsaydı konu çok daha farklı yerlere gitmiş olacaktı. Ben onu aradığımda evde değildi. Giderim diye panik ve telaşla ağlayarak eve geldi. Bir sürü şey söyledi beni ikna edebilmek için. Neticede söylediği şeylerin anlamsızlığını kendisi de kabul etti. Gitmemden beni kaybetmekten çok korktuğu için (burası önemli ) ! Aklına gelen her şeyi söylemiş. En sonunda kendi egosuna yenik düştüğünü ilgi görünce böyle bir yanılgıya düştüğünü itiraf etti. Neyse. Aradığım şey zaten aşağılanmış olan benliğimi daha da aşağılatmak, daha da küçük düşmek değildi. Herkes evliliğimin şahane bir şekilde devam ettiğini midesiz davrandığımı söylemiş. Evet arkadaşlar midesizim. Herşeyi sildim. Hayatımı normal bir şekilde devam ettirdim. Buraya sadece ilgi çekmek için yazdım. Bi siz akıllı bi siz güçlü bi siz gururlusunuz
Offf esinizin sizi aldatmasinin haricinde sizi (cok ozur diliyorum ama) salak yerine koydugu bahanesi bile tek basina ayrilma sebebiMerhaba hanımlar. Bu konuyu açacağım hiç aklıma gelmezdi. Geçen yıl doğumuma tam 2 gün kala bir sebeple eşimin bilgisayarını açtım. Whatsapp webe bağlanmam gerekiyordu. Açık görünce hiç yapmam normalde ama biraz bakındım. Ve olanlar oldu. Yazışmalarda duşa giriyorum sen de gelsene, buluşursl öpüşür müyüz gibi bir takım şeyler gördüm. Kadınla konuştum. Önce tamamen inkar etti. Konuşmaları gördüğümü söyleyince sadece konuştuklarını söyledi. Asla görüşmediklerini söyledi. Hatta " 10 yıldır burada oturuyorum. İsterseniz gelin görüşelim süreci anlatayım. Size yemin ederim ki düşündüğünüz gibi bir yakınlaşma asla olmadı " gibi oldukça cesur konuştu. Eşim ayaklarıma kapandı yalvardı ağladı. Doğuma kadar hiç yanımdan ayrılmadı. Benimse yapabildiğim tek şey ağlamaktı. Neden ben, kızım ve karnımdaki doğmamış çocuğum bunu yaşadık diye. Doğumda da doğum esnası dahil her an yanımdaydı. Zaten hep öyledir eşim. Her konuda destek olur yardım eder sever. Ben hep böyle bir eşe sahip olduğum için çok şanslı sayarım kendimi. Şöyle bir açıklama yaptı " ara sıra iş yerine gelip giden eşimin de diğer iş arkadaşlarının da dikkatini çekem bir kadınmış. Güzel alımlı olduğu için değil davranışları sebebiyle. Eşim de kadının ne mal olduğunu ortaya çıkarmak için "müsait " davranmış. Kendine aşık etmek ve yüzüstü bırakmak istemiş. Evli kadınların böyle tavırlar sergilemeleri çok kanına dokunuyormuş. Egosuna yenilmiş. Doğmamış bebeğimiz:) annesi babası dahil kıymet verdiği herşey üzerine yeminler etti. Eşimi çok seviyorum. Onun da beni sevdiğini biliyorum. Ama aldatılmayıntecrübe etmiş olduğuma inanamıyorum. Sürekli kafamda sorular var. Uzun bir süre aklıma takılan herşeyi sordum. Bazen bana baktığını farkedip ona döndüğümde ağladığını görüyordum. Vicdan azabı çektiğini, benim affetmiş olmamın onu daha çok mahçup ettiğini söylüyor. Bir gün ben yapamıyorum derim diye çok korktuğunu söylüyor. 1 yıldır hiç bir şey görmedim. Ama içimdeki kırgınlık da geçmiyor. Nasıl olur nasıl baş edilir bu durumla bilmiyorum. Bir gün tekrar yaşarım diye çok korkuyorum
Gene işi acıtasyona çeviren bir konu sahibi. Ne duymak istiyordunuz buradan acaba tam olarak ?Aldatmanın açıklanabilecek hiçbir yanı yok zaten derken bu cümlelerle hayatımın şokunu yaşadım. İsteyen istediğini yaşar. Kadının nasıl yaşamak istediği onu ne ilgilendirir. Onun mu üzerine vazife. Elbette ki yakalanmamış olsaydı konu çok daha farklı yerlere gitmiş olacaktı. Ben onu aradığımda evde değildi. Giderim diye panik ve telaşla ağlayarak eve geldi. Bir sürü şey söyledi beni ikna edebilmek için. Neticede söylediği şeylerin anlamsızlığını kendisi de kabul etti. Gitmemden beni kaybetmekten çok korktuğu için (burası önemli ) ! Aklına gelen her şeyi söylemiş. En sonunda kendi egosuna yenik düştüğünü ilgi görünce böyle bir yanılgıya düştüğünü itiraf etti. Neyse. Aradığım şey zaten aşağılanmış olan benliğimi daha da aşağılatmak, daha da küçük düşmek değildi. Herkes evliliğimin şahane bir şekilde devam ettiğini midesiz davrandığımı söylemiş. Evet arkadaşlar midesizim. Herşeyi sildim. Hayatımı normal bir şekilde devam ettirdim. Buraya sadece ilgi çekmek için yazdım. Bi siz akıllı bi siz güçlü bi siz gururlusunuz
Ufff çok kötü bi yalan bu, inanılacak gibi değil gerçekten hani 15 yaşında filansanız belkiEşim de kadının ne mal olduğunu ortaya çıkarmak için "müsait " davranmış. Kendine aşık etmek ve yüzüstü bırakmak istemiş. Evli kadınların böyle tavırlar sergilemeleri çok kanına dokunuyormuş.
Yaşadığınız duygusalliktan çöküntü den kimse sizi elestirmiyor farkındaysanız elestirinin nerden geldigini anlamış olmaniz gerekirdi. Kendini bilen bir erkek milletin evli barklı karısı ile görüşüp yakalanınca da kadına yuklemez suçu adam olan yediği haltin arkasında durur kalkipta ne mal olduğunu ortaya çıkarmaktı amacim demez sizde bununla 1 yıldır avunmazsiniz milletin namusu da çift olarak sizemi kaldi pardondaHayır ilk defa açtım. Açıkçası konuyu uzatmamak adına içimdeki herşeyi tüm detaylarıyla yazmadım. Hatta bazı kısımların ucu açık kalmış. Bu kadar aşağılayıcı yorum geleceğini bilseydim asla yazmazdım. Elbette ki bu söylenenlere inanmıyorum. Böyle bir açıklamanın kabul edilebilir olmadığının farkındayım. Bu güne kadar herşeyi affederim ama şiddet ve aldatılmak asla diye kükrerken yaşadığım şeyin ağırlığından mıdır nedir güçlü tuttuğunu koparan bir kadın olmama rağmen kendimi yenilmiş ve güçsüz hissediyorum. Aldatmak da aldatılmak da çok karmaşık bir yapıya sahip. Şunu gördüm ki asla ama asla " ben şöyle yaparım ben böyle yaparım " denmemesi gereken bir durum. Yaşayınca uzaktan yorum yaptığınız gibi olmadığını çok da acı şekilde tecrübe ediyorsunuz
E ozaman bu söylediklerinizi kendinize gösterin önce gururli oldugunuzu kendinize kanitlayin.Düpedüz aldatilmissiniz ve siz hala esinizin iyi özelliklerini vurguluyosunuz yok agladi yok yalvardi yok her konuda yardimci destek olur.Kim bilir kac kez daha sizi aldaticak karar sizinAldatmanın açıklanabilecek hiçbir yanı yok zaten derken bu cümlelerle hayatımın şokunu yaşadım. İsteyen istediğini yaşar. Kadının nasıl yaşamak istediği onu ne ilgilendirir. Onun mu üzerine vazife. Elbette ki yakalanmamış olsaydı konu çok daha farklı yerlere gitmiş olacaktı. Ben onu aradığımda evde değildi. Giderim diye panik ve telaşla ağlayarak eve geldi. Bir sürü şey söyledi beni ikna edebilmek için. Neticede söylediği şeylerin anlamsızlığını kendisi de kabul etti. Gitmemden beni kaybetmekten çok korktuğu için (burası önemli ) ! Aklına gelen her şeyi söylemiş. En sonunda kendi egosuna yenik düştüğünü ilgi görünce böyle bir yanılgıya düştüğünü itiraf etti. Neyse. Aradığım şey zaten aşağılanmış olan benliğimi daha da aşağılatmak, daha da küçük düşmek değildi. Herkes evliliğimin şahane bir şekilde devam ettiğini midesiz davrandığımı söylemiş. Evet arkadaşlar midesizim. Herşeyi sildim. Hayatımı normal bir şekilde devam ettirdim. Buraya sadece ilgi çekmek için yazdım. Bi siz akıllı bi siz güçlü bi siz gururlusunuz
Burdan kocandir yapar gibi cevaplar bekliyorsan çıkmaz. Bunu demedigimiz için de suçlayıcı ve ajite tavırlar da sökmez. Akıllı, güçlü ve gururlu kadınlarız orası doğru. Çünkü başımıza gelen her durumda üstünü örtmek yerine savaştık. Kabullendiklerimizi de bu dogrudur diye dikte etmedik.Aldatmanın açıklanabilecek hiçbir yanı yok zaten derken bu cümlelerle hayatımın şokunu yaşadım. İsteyen istediğini yaşar. Kadının nasıl yaşamak istediği onu ne ilgilendirir. Onun mu üzerine vazife. Elbette ki yakalanmamış olsaydı konu çok daha farklı yerlere gitmiş olacaktı. Ben onu aradığımda evde değildi. Giderim diye panik ve telaşla ağlayarak eve geldi. Bir sürü şey söyledi beni ikna edebilmek için. Neticede söylediği şeylerin anlamsızlığını kendisi de kabul etti. Gitmemden beni kaybetmekten çok korktuğu için (burası önemli ) ! Aklına gelen her şeyi söylemiş. En sonunda kendi egosuna yenik düştüğünü ilgi görünce böyle bir yanılgıya düştüğünü itiraf etti. Neyse. Aradığım şey zaten aşağılanmış olan benliğimi daha da aşağılatmak, daha da küçük düşmek değildi. Herkes evliliğimin âşahane bir şekilde devam ettiğini midesiz davrandığımı söylemiş. Evet arkadaşlar midesizim. Herşeyi sildim. Hayatımı normal bir şekilde devam ettirdim. Buraya sadece ilgi çekmek için yazdım. Bi siz akıllı bi siz güçlü bi siz gururlusunuz
Özrü kabahatinden de büyük derler ya Eşiniz tam olarak bunu yapmış. (Burada kızarak yapılan yorumlar size değil eşinize kızıyor kızılmayacak gibide değil ) Aldatılmak haklı olarak sizi çok yaralamış. Çok büyük bir hayal kırıklığı güven yıkılması çekilen acı bunlar kolay kolay tamir olmuyor. Anladığım kadarıyla ayrılmayı düşünmüyorsunuz. Evliliğinize devam etmek istiyorsunuz. Zaten üzerinden bir yıl geçmiş. Fakat siz hala çok üzgünsünüz. Bu böyle devam etmez. bu üzüntü sizi hasta eder 2. çocuğu kesinlikle yapmayın Eşinize bir daha yaparsa bu evliliğin biteceğini hissettirin. Ve hiç bir konuda taviz vermeyin evdeki baskın karakter siz olun. Aklınızı oylayacak uğraşlar bulup unutmaya çalışın Yine eskisi gibi sevgi ve saygıyla evliliğinizi sürdürmeye çalışın Akışına bırakın yani (Ayrılmayı düşünmediğiniz için söylüyorum bunları yoksa eşiniz ayrılığı hakkediyor ) Atlatmak içinde psikolojik destek alın en azından içinizi dökersiniz rahatlarsınız. Belki de ilerde daha farklı sağlıklı kararlar alırsınızMerhaba hanımlar. Bu konuyu açacağım hiç aklıma gelmezdi. Geçen yıl doğumuma tam 2 gün kala bir sebeple eşimin bilgisayarını açtım. Whatsapp webe bağlanmam gerekiyordu. Açık görünce hiç yapmam normalde ama biraz bakındım. Ve olanlar oldu. Yazışmalarda duşa giriyorum sen de gelsene, buluşursl öpüşür müyüz gibi bir takım şeyler gördüm. Kadınla konuştum. Önce tamamen inkar etti. Konuşmaları gördüğümü söyleyince sadece konuştuklarını söyledi. Asla görüşmediklerini söyledi. Hatta " 10 yıldır burada oturuyorum. İsterseniz gelin görüşelim süreci anlatayım. Size yemin ederim ki düşündüğünüz gibi bir yakınlaşma asla olmadı " gibi oldukça cesur konuştu. Eşim ayaklarıma kapandı yalvardı ağladı. Doğuma kadar hiç yanımdan ayrılmadı. Benimse yapabildiğim tek şey ağlamaktı. Neden ben, kızım ve karnımdaki doğmamış çocuğum bunu yaşadık diye. Doğumda da doğum esnası dahil her an yanımdaydı. Zaten hep öyledir eşim. Her konuda destek olur yardım eder sever. Ben hep böyle bir eşe sahip olduğum için çok şanslı sayarım kendimi. Şöyle bir açıklama yaptı " ara sıra iş yerine gelip giden eşimin de diğer iş arkadaşlarının da dikkatini çekem bir kadınmış. Güzel alımlı olduğu için değil davranışları sebebiyle. Eşim de kadının ne mal olduğunu ortaya çıkarmak için "müsait " davranmış. Kendine aşık etmek ve yüzüstü bırakmak istemiş. Evli kadınların böyle tavırlar sergilemeleri çok kanına dokunuyormuş. Egosuna yenilmiş. Doğmamış bebeğimiz:) annesi babası dahil kıymet verdiği herşey üzerine yeminler etti. Eşimi çok seviyorum. Onun da beni sevdiğini biliyorum. Ama aldatılmayıntecrübe etmiş olduğuma inanamıyorum. Sürekli kafamda sorular var. Uzun bir süre aklıma takılan herşeyi sordum. Bazen bana baktığını farkedip ona döndüğümde ağladığını görüyordum. Vicdan azabı çektiğini, benim affetmiş olmamın onu daha çok mahçup ettiğini söylüyor. Bir gün ben yapamıyorum derim diye çok korktuğunu söylüyor. 1 yıldır hiç bir şey görmedim. Ama içimdeki kırgınlık da geçmiyor. Nasıl olur nasıl baş edilir bu durumla bilmiyorum. Bir gün tekrar yaşarım diye çok korkuyorum
Merhaba öncelikle yaşadığınız şey gerçekten çok üzücü empati yapmaya çalışıyorum ve tam olarak anlayamasam da ne kadar kötü olduğunu tahmin edebiliyorum. Ben size karşı sert bir dil kullanmayacağım. Çünkü yaşam şartlarınızı bilmiyorum mesela aileniz arkanızda mı? Bu durumu onlarq deseniz size destek olurlar mı? Veya mesleğiniz var mı boşanıp kendi ayaklarınızın üzerinde durabilicek misiniz? Ve en önemlisi bu adamı hâlâ seviyor musunuz.. bence kendinize sormanız gerekenler bunlarMerhaba hanımlar. Bu konuyu açacağım hiç aklıma gelmezdi. Geçen yıl doğumuma tam 2 gün kala bir sebeple eşimin bilgisayarını açtım. Whatsapp webe bağlanmam gerekiyordu. Açık görünce hiç yapmam normalde ama biraz bakındım. Ve olanlar oldu. Yazışmalarda duşa giriyorum sen de gelsene, buluşursl öpüşür müyüz gibi bir takım şeyler gördüm. Kadınla konuştum. Önce tamamen inkar etti. Konuşmaları gördüğümü söyleyince sadece konuştuklarını söyledi. Asla görüşmediklerini söyledi. Hatta " 10 yıldır burada oturuyorum. İsterseniz gelin görüşelim süreci anlatayım. Size yemin ederim ki düşündüğünüz gibi bir yakınlaşma asla olmadı " gibi oldukça cesur konuştu. Eşim ayaklarıma kapandı yalvardı ağladı. Doğuma kadar hiç yanımdan ayrılmadı. Benimse yapabildiğim tek şey ağlamaktı. Neden ben, kızım ve karnımdaki doğmamış çocuğum bunu yaşadık diye. Doğumda da doğum esnası dahil her an yanımdaydı. Zaten hep öyledir eşim. Her konuda destek olur yardım eder sever. Ben hep böyle bir eşe sahip olduğum için çok şanslı sayarım kendimi. Şöyle bir açıklama yaptı " ara sıra iş yerine gelip giden eşimin de diğer iş arkadaşlarının da dikkatini çekem bir kadınmış. Güzel alımlı olduğu için değil davranışları sebebiyle. Eşim de kadının ne mal olduğunu ortaya çıkarmak için "müsait " davranmış. Kendine aşık etmek ve yüzüstü bırakmak istemiş. Evli kadınların böyle tavırlar sergilemeleri çok kanına dokunuyormuş. Egosuna yenilmiş. Doğmamış bebeğimiz:) annesi babası dahil kıymet verdiği herşey üzerine yeminler etti. Eşimi çok seviyorum. Onun da beni sevdiğini biliyorum. Ama aldatılmayıntecrübe etmiş olduğuma inanamıyorum. Sürekli kafamda sorular var. Uzun bir süre aklıma takılan herşeyi sordum. Bazen bana baktığını farkedip ona döndüğümde ağladığını görüyordum. Vicdan azabı çektiğini, benim affetmiş olmamın onu daha çok mahçup ettiğini söylüyor. Bir gün ben yapamıyorum derim diye çok korktuğunu söylüyor. 1 yıldır hiç bir şey görmedim. Ama içimdeki kırgınlık da geçmiyor. Nasıl olur nasıl baş edilir bu durumla bilmiyorum. Bir gün tekrar yaşarım diye çok korkuyorum