Aldatılmak/hamileyken

Madem denemek istemis kadini ozaman size soyleyebilirdi. Yani beraber de kadini isletebilirdiniz... hep ayni yalanlar hep

Demek çokomelli. Hıımmm. O kadar aldatma hikayesi gördük şöyle bahane yok ya. Erkekler stres anında bu kadar yaratıcı olamıyor. Dökülmüş işte içindeki pisliği.
Konu sahibi cokomelli işleri için üyeliğini pasiflestirdi. Zuperoglani tamamen aklamak için burada bulamadığı desteği bulmak için yurdum teyzelerinden akıl almaya doğru gidiyorNeydi o erkeğin bir bilmem nesi bir hovardaligi ... karisilmaz

Eşiniz kadının ne mal olduğunu ortaya çıkarmak gibi bir görevi neden üstlenmiş anlamadım ayrıca görevine de son derece kendini kaptırmış imkanları olsa duşa falan girecekler birlikte..... Yapmayın kendinize bunu, yapmayın...

2 gun kalmis doguma diyorsunuz, ogrendiginizde cocuga bisey olsa filan cocugunun hayatindan onemli miymis kadin? Ben olaya aldatilmak yatmaktan ote, sizin o halde ne kadar uzuleceginizi, cocugunun hayatini onemsemeyen adamdan ne olacagini daha cok dusunuyorum..

Bu açıklamaya inanacak nadir zekalardan olabilirsiniz. Evli kadınlara bok atıp kendi yediği halta bakmayan bir sapıkla evli olmak… onun hala sizi sevdiğine inanmak….. Allah ım.

Ya siz saka mısınız? Siz eşinizin söylediği şeye inandınız mı? Ha varsayalim ki doğru ama bunu yapması bile yanlışken siz nasıl normal bakıyorsunuz? Ayrıca eşinizin sizi sevdiği falan yok seven adam aldatıpta karşısındakini salak yerine koymaz kandırmayın kendinizi ya

Böyle durumlarda karar vermek zor. Hele ki ortada birde çocuk varsa. Ben şöyle düşünüyorum. Eğer ki bu ilişkide eşinizi aldatan siz olsaydınız o sizi affeder miydi? Ortada bir bebek/çocuk durumu olsa da affeder miydi? Yoksa biz kadınlar olarak hamilelik/çocuk vs düşünerek fazla mı duygusal davranıyoruz? Bence çoğu erkek ortada bir çocuk olsa bile aldatılmayı affetmezdi. O halde hamile eşlerini neden aldatır bu erkekler? Yada evde gözünün içine bakan, onu seven eşlerini niye aldatır? Sanırım cevap belli bizim fazla taviz vermemiz nedeniyle…

Nasıl kırk tane yalan söylemiş eşiniz ve nasıl inanmışsınız.
Aslında inanmamış ama inanmak istemişsiniz bence.
Resmen aldatıp sonrasında dünya kadar kıvırmış maşallah.
Bir gün tekrar yaşamanız yüksek ihtimal, çünkü affetmişsiniz.

Yok ama bu kadar salak bahaneyi bana ciddi ciddj soyleyen adamin ustune kusarim ben. Konu sahibi hala beni seviyo agliyo kafasinda. Bize sinir geliyo otomatik bu halleri gorunce. Yoksa cok coolum gibi iddiam yok ama bu kadar saftirik de olamam. Olan hemcinsime sinir oluyorum. Niye elin herifine kendine salak muamelesi yapmasina izin veriyo

Bu söylediklerine inandınız mı? Okurken bile yalan kokuyor açıklamaları. Bir daha yaşamanız çok muhtemel

Gayet aldatilmissiniz kendinizi rahatlatmak adına eşinizi haklı cikarmissiniz zaten afettikten sonrada kimseye laf düşmez bir kez yapan hep yapar diye bir laf var sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…