Aldatılmak/hamileyken

DAHA ÇOK KARŞILAŞIRSIN BU DURUMLAA VE ARKASINDAN GELEN İNKARLA AMA SONUNDA SENİ ŞİZOFREN İLAN EDERLER DİKKAT ET. YAŞAN BİLİR!!!!

VE BU BİR BAŞLANGIÇ DEDİ YAZAR.ALDANANLAR KULÜBÜNE HOŞ GELDİN...

aldatmış, kadın üzerinden çizdiği hikaye tamamen yalan. farklı heyecanlar arayışına girmiş.. ama burnu iyi sürtmüştür umarım..

Eşimi seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum demişsiniz.. Bu sözden sonra denilecek birsey bulamadım maalesef..

Ay ona mı kalmış ya ahlaksız nasıl kılıfına uyduruyor zarflar atmış işte yakalanmasa iliski başlarmış zaten. Kadınlar yüz vermeyince nasıl kötülüyolar birde işlerine gelmeyince iki yüzlü karakter yoksunu. Bıktım bu zampara erkeklerden iyice nefret ettim

Gitmemden beni kaybetmekten çok korktuğu için (burası önemli ) ! Aklına gelen her şeyi söylemiş.
Demek çokomelli. Hıımmm. O kadar aldatma hikayesi gördük şöyle bahane yok ya. Erkekler stres anında bu kadar yaratıcı olamıyor. Dökülmüş işte içindeki pisliği.

Hay ağzınıza sağlık, içimden geçenlerde tam sizin yazdıklarınızdı

Nereye kusuyorduk
Eşim nasıl diyorsun bilemiyorum. Sen bşr herife duşa girelim öpüşelim yazıp onun ne mal olduğunu arkadaşlarıma gösterecektim kocacım desen ha ok canım karım mı diyecekti. Neyse mide senin koca senin hayırlı işler

Konu sahibi niye banlandı biliyor musunuz? Polemik mi diye baktım kimseyle itişmemiş. Yoksa hesap sahte mi?
Kadın kendini ve düşüncelerini gayet net açıkladıkca üzerine gelmelerinden dolayı üyeliği iptal etti sanırım. Yani ben anlamıyorum bu siteyi, sürekli bir küçük görme alay etme...ki kadıncağız eşi olacak hayırsızı savunmuyorken, ne gurursuzluğu kaldı ne salaklığı. Buradaki üyeler cidden bazen çok ilginç oluyorlar, böyle hemcinslerine aşağılayıcı muamele edince 'wooww çok güçlü / özgüvenli kadın' imajı verdiklerini sanıyorlar.

Ne diyecektik mesela? Yapmış be bir kere affet. Olur böyle şeyler eşin de seni seviyor falan mı?
Gözünü açması lazım. Böyle yaşanmaz. Ben de boşandım. Ki böyle ciddi ciddi yakalayamamıştım. Hissetmiştim falan. Ama ona bile dayanamadım boşandım ve asla pişman olmadım. Sonradan insanlar her şeyi anlattı daha neler neler olmuş. Gurursuz yaşanmıyor. Hele de çevresindekiler bilince kadının düştüğü durumu düşün. Geçen gün biri yazmıştı. Kuzeni aldatılmış çevrede bilenlere boynuzlu diye kaydetmiş telefona çok kırıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…