- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.211
- 598
Bir nevi amme hizmeti. Adam bunu ülkü edinmiş kendine, biz ne anlarızajkskskHmmm aldatma işleri Bakanlığında kan dokundurtturmamacı olarak mu çalışıyor? Hadi be ordan
Aldatmanın açıklanabilecek hiçbir yanı yok zaten derken bu cümlelerle hayatımın şokunu yaşadım. İsteyen istediğini yaşar. Kadının nasıl yaşamak istediği onu ne ilgilendirir. Onun mu üzerine vazife. Elbette ki yakalanmamış olsaydı konu çok daha farklı yerlere gitmiş olacaktı. Ben onu aradığımda evde değildi. Giderim diye panik ve telaşla ağlayarak eve geldi. Bir sürü şey söyledi beni ikna edebilmek için. Neticede söylediği şeylerin anlamsızlığını kendisi de kabul etti. Gitmemden beni kaybetmekten çok korktuğu için (burası önemli ) ! Aklına gelen her şeyi söylemiş. En sonunda kendi egosuna yenik düştüğünü ilgi görünce böyle bir yanılgıya düştüğünü itiraf etti. Neyse. Aradığım şey zaten aşağılanmış olan benliğimi daha da aşağılatmak, daha da küçük düşmek değildi. Herkes evliliğimin şahane bir şekilde devam ettiğini midesiz davrandığımı söylemiş. Evet arkadaşlar midesizim. Herşeyi sildim. Hayatımı normal bir şekilde devam ettirdim. Buraya sadece ilgi çekmek için yazdım. Bi siz akıllı bi siz güçlü bi
Kocandır yapar lafı duymak isteseydim duyabileceğim kişilere sorardım. Arkadaşlar benim kadına söyleyecek lafım yok. Kadın böyle bi ilişki arıyorsa da kocam ona karşılık vermemeliydi. Ancak o zaman adam gibi bir duruş sergileyebilirdi. Yapabileceği maksimum namus bekçiliği şudur; kendi kızlarını bedenlerine saygılı ama aynı zamanda kendi tercihlerini yapabilecek bireyler olarak yetiştirmek, kötü tecrübeler edinirlerse de bir baba olarak onlara destek olmak. Kimsenin kimsenin bekçiliğine ihtiyacı yok. Bunlar eşimin yakalanınca "kendini aklamak " için uydurduğu aklınca :) suçunu hafifletecek bahaneler. İster ağlasın ister parçalansın bunlar önemli değil gözümde. Sadece bu yenilgiyi kabullenmek, insanlara bakın ben yenildim, size laf ettim ama yenildim demek zoruma gidiyor. Kızlarıma sizin babanız böyle karaktersizdi bu yüzden boşadım diyecek olmak içimi acıtıyor. 1 yıl oluyor olay yaşanalı. Belirttiğim gibi doğuma 2 gün kala olayı yaşadım. Haliyle üzerinde durmam gereken konu bebeğimin bakımıydı. Ayrıc büyük çocuğum da üzerinde durmam gereken bir süreçteydi. Açıkçası psikolojik anlamda yıpransam da bu konuyu egale etmek durumunda kaldım. Önceliğim aciliyeti olan konular oldu. Lohusalık süreci ve sonraki süreçlerde kendimde bunun baş etme ve ya başkaldırma gücü bulamadım. Ama artık bir karar vermem gerekiyor. Bu kararı alırken benzer durumu yaşamış olanlar terapi gördüler mi. Terapinin kararlarında bir etkisi oldu mu. Yaşamlarında bir etkisi oldu mu ? Terapi nasıl ilerliyor. Terapide aldatma sebebi olarak en çok hangi sebep ortaya çıkıyor. Çünkü içimde kocaman bir neden sorusu var.
O an beyni uçmuş adamın, tek haneli iq açıklaması bu. Ağzının üstüne ayakkabının köpek kakalı tabanını yapıştırmalık açıklama.Bir nevi amme hizmeti. Adam bunu ülkü edinmiş kendine, biz ne anlarızajksksk
Ben aldatilip affedenlere tahammul edemiyorum sanırımKadin yememis, bir yildir da ici icini kemiriyor ki buraya yazmis. Yemis olsa bir yil sonra konu acmazdi degil mi?
Bu kadar da acimasiz olunmaz ki!
Nefret etseniz de mantiginiz ayni. O saate orada ne isi varmis diyenler de kurbani saf buluyor. Ayri bir yaniniz yok.
Ben olsam affedemezdim.Cocuklari dusunmussunuz.İnsallah bu saatten sonra eski alışkanlıklarını yapmaz.Merhaba hanımlar. Bu konuyu açacağım hiç aklıma gelmezdi. Geçen yıl doğumuma tam 2 gün kala bir sebeple eşimin bilgisayarını açtım. Whatsapp webe bağlanmam gerekiyordu. Açık görünce hiç yapmam normalde ama biraz bakındım. Ve olanlar oldu. Yazışmalarda duşa giriyorum sen de gelsene, buluşursl öpüşür müyüz gibi bir takım şeyler gördüm. Kadınla konuştum. Önce tamamen inkar etti. Konuşmaları gördüğümü söyleyince sadece konuştuklarını söyledi. Asla görüşmediklerini söyledi. Hatta " 10 yıldır burada oturuyorum. İsterseniz gelin görüşelim süreci anlatayım. Size yemin ederim ki düşündüğünüz gibi bir yakınlaşma asla olmadı " gibi oldukça cesur konuştu. Eşim ayaklarıma kapandı yalvardı ağladı. Doğuma kadar hiç yanımdan ayrılmadı. Benimse yapabildiğim tek şey ağlamaktı. Neden ben, kızım ve karnımdaki doğmamış çocuğum bunu yaşadık diye. Doğumda da doğum esnası dahil her an yanımdaydı. Zaten hep öyledir eşim. Her konuda destek olur yardım eder sever. Ben hep böyle bir eşe sahip olduğum için çok şanslı sayarım kendimi. Şöyle bir açıklama yaptı " ara sıra iş yerine gelip giden eşimin de diğer iş arkadaşlarının da dikkatini çekem bir kadınmış. Güzel alımlı olduğu için değil davranışları sebebiyle. Eşim de kadının ne mal olduğunu ortaya çıkarmak için "müsait " davranmış. Kendine aşık etmek ve yüzüstü bırakmak istemiş. Evli kadınların böyle tavırlar sergilemeleri çok kanına dokunuyormuş. Egosuna yenilmiş. Doğmamış bebeğimiz:) annesi babası dahil kıymet verdiği herşey üzerine yeminler etti. Eşimi çok seviyorum. Onun da beni sevdiğini biliyorum. Ama aldatılmayıntecrübe etmiş olduğuma inanamıyorum. Sürekli kafamda sorular var. Uzun bir süre aklıma takılan herşeyi sordum. Bazen bana baktığını farkedip ona döndüğümde ağladığını görüyordum. Vicdan azabı çektiğini, benim affetmiş olmamın onu daha çok mahçup ettiğini söylüyor. Bir gün ben yapamıyorum derim diye çok korktuğunu söylüyor. 1 yıldır hiç bir şey görmedim. Ama içimdeki kırgınlık da geçmiyor. Nasıl olur nasıl baş edilir bu durumla bilmiyorum. Bir gün tekrar yaşarım diye çok korkuyorum
Yahu sen affederdin. Surda daha evlenmedigin adamdan, kv terörü vs vs ayrıldığın nisanlini delice takıntı yaptın. Senin 2 çocuk olacak koşa koşa affederdin.Ben olsam affedemezdim.Cocuklari dusunmussunuz.İnsallah bu saatten sonra eski alışkanlıklarını yapmaz.
Saf görmekte haksız mı ki? Sacma sapan bahanelerle inandirmis konu sahibini.Ben ayrılmamanızı anlarım, Türkiyede bir çok kadın bu hayata mahkum ama böylesinine çürük bir adamı sevmenizi anlayamıyorum üzgünüm. Buna hakkım yok biliyorum ama o ne biçim bir gerekçe. Yani yetişkin bir insanın kuracağı cümleler asla değil. "Hamileydin benimle ilgilenmiyordun, nefsime yenildim, sevmedim " gerekçesi bile daha şereflice olurdu. Kadının evli olduğunu da sonradan farkettim. Kocası öğrenip güzel bir dayak atsa keşke. Şöyle ağzı burnu yer değiştirse de egosu yerine otursa. Çok sinir oldum çok. Sizi ne kadar saf görüyor ki, bu cümleleri söyleyebiliyor. İnanamadım. Bir de sevmeye devam ediyorsunuz çok ilginç. Affetmişsiniz geçmişi bırakın önünüze bakın ama böyle adamları da sevmeyin, ilgili, beni de çok sever demeyin ya.
Affetmişsiniz, hakkınız, bize laf düşmez şu an bunun tartışmasını yapmak. Ama şunu diyeyim ki eşinizin berbat bir zihniyeti var. Ona ne elalemin evli kadınlarının nasıl davrandığı, zoruna gidiyormuş bi de ya hey Allah'ım.Merhaba hanımlar. Bu konuyu açacağım hiç aklıma gelmezdi. Geçen yıl doğumuma tam 2 gün kala bir sebeple eşimin bilgisayarını açtım. Whatsapp webe bağlanmam gerekiyordu. Açık görünce hiç yapmam normalde ama biraz bakındım. Ve olanlar oldu. Yazışmalarda duşa giriyorum sen de gelsene, buluşursl öpüşür müyüz gibi bir takım şeyler gördüm. Kadınla konuştum. Önce tamamen inkar etti. Konuşmaları gördüğümü söyleyince sadece konuştuklarını söyledi. Asla görüşmediklerini söyledi. Hatta " 10 yıldır burada oturuyorum. İsterseniz gelin görüşelim süreci anlatayım. Size yemin ederim ki düşündüğünüz gibi bir yakınlaşma asla olmadı " gibi oldukça cesur konuştu. Eşim ayaklarıma kapandı yalvardı ağladı. Doğuma kadar hiç yanımdan ayrılmadı. Benimse yapabildiğim tek şey ağlamaktı. Neden ben, kızım ve karnımdaki doğmamış çocuğum bunu yaşadık diye. Doğumda da doğum esnası dahil her an yanımdaydı. Zaten hep öyledir eşim. Her konuda destek olur yardım eder sever. Ben hep böyle bir eşe sahip olduğum için çok şanslı sayarım kendimi. Şöyle bir açıklama yaptı " ara sıra iş yerine gelip giden eşimin de diğer iş arkadaşlarının da dikkatini çekem bir kadınmış. Güzel alımlı olduğu için değil davranışları sebebiyle. Eşim de kadının ne mal olduğunu ortaya çıkarmak için "müsait " davranmış. Kendine aşık etmek ve yüzüstü bırakmak istemiş. Evli kadınların böyle tavırlar sergilemeleri çok kanına dokunuyormuş. Egosuna yenilmiş. Doğmamış bebeğimiz:) annesi babası dahil kıymet verdiği herşey üzerine yeminler etti. Eşimi çok seviyorum. Onun da beni sevdiğini biliyorum. Ama aldatılmayıntecrübe etmiş olduğuma inanamıyorum. Sürekli kafamda sorular var. Uzun bir süre aklıma takılan herşeyi sordum. Bazen bana baktığını farkedip ona döndüğümde ağladığını görüyordum. Vicdan azabı çektiğini, benim affetmiş olmamın onu daha çok mahçup ettiğini söylüyor. Bir gün ben yapamıyorum derim diye çok korktuğunu söylüyor. 1 yıldır hiç bir şey görmedim. Ama içimdeki kırgınlık da geçmiyor. Nasıl olur nasıl baş edilir bu durumla bilmiyorum. Bir gün tekrar yaşarım diye çok korkuyorum
O artık eskisi gibi değil, açtı gözünüYahu sen affederdin. Surda daha evlenmedigin adamdan, kv terörü vs vs ayrıldığın nisanlini delice takıntı yaptın. Senin 2 çocuk olacak koşa koşa affederdin.
Bence zaten boşanmayacak.Yahu sen affederdin. Surda daha evlenmedigin adamdan, kv terörü vs vs ayrıldığın nisanlini delice takıntı yaptın. Senin 2 çocuk olacak koşa koşa affederdin.
Ne açması bence takıntı yaptı. Söyledim ama yine söylüyorum psikiyatrik tedavi alması lazım. Yediremiyor bitmesini.O artık eskisi gibi değil, açtı gözünü
Annesini ve kardeşini kaybetmiş. Babası biraz zor bir adam bunun üstüne kötü bir evlilik yaptı. Kanser nasıl normal bir hastalıksa psikolojik hastalıklarda normal. Fakat nurankanın üstüne çok gidildi. Ben de başta kızıyordum fakat konuları görünce anladım.Ne açması bence takıntı yaptı. Söyledim ama yine söylüyorum psikiyatrik tedavi alması lazım. Yediremiyor bitmesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?