Aldatmanın nasıl bir haklı gerekçesi olabilir hiçbir gerekçesi olamaz.Aldatılan bir kadın affetmeli mi eğer erkek haklı gerekçelerde sunuyorsa bi kez yapan bir daha yapar ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım ondan da kopamıyorum 6 yıl oldu çok emeğim var
Ay yok artikerkek haklı gerekçelerde sunuyorsa
Mesela haklı gerekçesi ne? Boşlukta mıymış? Ruhu mu sıkılmış? Hala tavlayabiliyor muyum diye mi merak etmiş? Yoksa siz mi sebep olmuşsunuz???Aldatılan bir kadın affetmeli mi eğer erkek haklı gerekçelerde sunuyorsa bi kez yapan bir daha yapar ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım ondan da kopamıyorum 6 yıl oldu çok emeğim var
Birini aldatmanın haklı gerekçesi olamaz benim gözümde ama siz affetmek istiyorsanız kim ne diyebilirAldatılan bir kadın affetmeli mi eğer erkek haklı gerekçelerde sunuyorsa bi kez yapan bir daha yapar ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım ondan da kopamıyorum 6 yıl oldu çok emeğim var
Sizi tekrar aldatmasını istiyorsanız barışınAldatılan bir kadın affetmeli mi eğer erkek haklı gerekçelerde sunuyorsa bi kez yapan bir daha yapar ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım ondan da kopamıyorum 6 yıl oldu çok emeğim var
Bu kadar mı gözünüz kör oluyor severken? Aldatılmanın nasıl bir haklı gerekçesi var da siz buna inanmak istiyorsunuz?Aldatılan bir kadın affetmeli mi eğer erkek haklı gerekçelerde sunuyorsa bi kez yapan bir daha yapar ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım ondan da kopamıyorum 6 yıl oldu çok emeğim var
Kadın kolasına ilaç atmış olabilir belkihaklı gerekçe nasıl oluyor? adamın ayağı kayıyor ve kadının üstüne düşüyor. kadına zorla sokalamış mı oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?