Aldatılma !!!

Ya ben şu çok emeğim var lafına ayar oluyorum. 30 yıllık evlilikler bitiyor o zaman onlar hiç boşanmasın emekleri daha çok çünkü. Yani kendine yedirebiliyorsan devam et ne diyelim emekte emek diye tutturuyorsunuz

Şu günde 4-5 kere peş peşe tatmin eden adamın haklı gerekçesini merak ettim ben.
Performansı iyi, bulamam böylesini mi diyorsunuz haklı gerekçe olarak yoksa

haklı gerekçe diye birşey yok ve aldatan birdaha aldatır.

Arkadaşları da yaptırmış olabilir
Biliyorsunuz bunların öyle arkadaşları da var

üniversitedeki ev arkadaşımın uzatmalı uzun mesafe sevgilisi, geneleve gitmiş ve bir şekilde ortaya çıkmıştı. adam açıklama olarak "arkadaşlarım gittiği için ayıp olmasın diye ben de gittim" demişti. bu öyle bi şey herhalde.

Haklı gerekçeleri varsa o zaman siz aldatılmayı hal ediyorsunuz öyle mi? Yani siz bunu kendinize hak görüyorsanız bizim burada diyecek tek bir kelimemiz olamaz.
Ama benim doğruma göre aldatılmanın hiçbir gerekçesi olamaz. Ben sizin kasdettiğiniz şeyi anladım. Muhtemelen siz evlilik öncesi cinsellik yaşamak istemediniz o da ama bu benim ihtiyacım, sen bunu karşılamadığın için başkasına gittim dedi.. :) Erkeklerin bir numaralı bahaneleri. Cinsellik olmadan bir ilişki yaşayamayacaksa, kendi şeyine o kadar hakim olamayacaksa baştan sizinle sevgililiği uzatmayıp ben böyle yapamam deseymiş. Evlenince siz hamile kaldınız diyelim, tehlikeli olduğu için cinsellik yaşayamıyorsunuz. O zaman da sizi tekrar aldatsa hak mı? Yapmayın gözünüzü seveyim ya.. Zordur 6 yıl olmuş anlıyorum ama haklı bari çıkarmayın adamı. Ve evet aldatan tekrar aldatır. Asla şaşmaz. Hatta bu sefer daha rahat aldatır nasılsa beni affediyor, benden vazgeçemiyor diye.

Yine seks hikayesimi yazıyosun feridun abeyy

Aldatılmanın ne haklı gerekçesi olur ne de affedilir böyle bir durum.Eşin bile değil sanırım erkek arkadaşın.Hala ne yapmalıyım diye düşünüyorsun.

Ne kadar da görgü ve ahlak kurallarına hakim
Ayıp günah bilen bir beyfendiymiş

Ayyy...
Bildiğinizi sakın ama sakın belli etmeyin, kalbi çok kırılır.

O şimdi hem çok kırılgan hem de teselliye muhtaçtır, kolay mı, altı yıllık sevgilisini aldattı.
Ağır travma yaşıyordur.
Sessizce yanında olun, sevginizi ve şefkatinizi hissetsin ama sakın üstüne gitmeyin.

Ne demek affetmek? Hemen özür dile, asıl o seni affetsin. Adam artık ne kadar zor durumda kaldıysa, aldatmak zorunda kalmış. Vah garibim vah neler yaşadı kim bilir , ne acılar çekti aldatırken.

Muhtemelen konuya cevap yazmayacak. 2 gün önce de sansasyonel konu açıp cevap yazmamış.
ben de gordum simdi. Katiliyorum. Su yaptiklarinin da hak yemekten bi farki yok. Kizlar yazmayin bosuna eglencesi olmayin sunun. Bariz troll

ay ne diyim bilemedim fhghdfg haklı gerekçesi varsa beline kuvvet eniştenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…