- 16 Eylül 2022
- 356
- 527
- 33
Ya ben şu çok emeğim var lafına ayar oluyorum. 30 yıllık evlilikler bitiyor o zaman onlar hiç boşanmasın emekleri daha çok çünkü. Yani kendine yedirebiliyorsan devam et ne diyelim emekte emek diye tutturuyorsunuzAldatılan bir kadın affetmeli mi bi kez yapan bir daha yapar ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım ondan da kopamıyorum 6 yıl oldu çok emeğim var. Haklı gerekçeleri beni manipüle etmesi aynı iş yerindeyiz işimide bırakamıyorum hergün omu görmek zorundayım ve ne yapıcağımı bilmiyorum
Arkadaşları da yaptırmış olabilirhaklı gerekçe nasıl oluyor? adamın ayağı kayıyor ve kadının üstüne düşüyor. kadına zorla sokalamış mı oluyor?
haklı gerekçe diye birşey yok ve aldatan birdaha aldatır.Aldatılan bir kadın affetmeli mi bi kez yapan bir daha yapar ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım ondan da kopamıyorum 6 yıl oldu çok emeğim var. Haklı gerekçeleri beni manipüle etmesi aynı iş yerindeyiz işimide bırakamıyorum hergün omu görmek zorundayım ve ne yapıcağımı bilmiyorum
Arkadaşları da yaptırmış olabilir
Biliyorsunuz bunların öyle arkadaşları da var
Yine seks hikayesimi yazıyosun feridun abeyyErkek arkadaşımla ilişki esnasında önce beni 4-5 kez boşaltıyor boşaldıktan hemen sonra hala istekli devam ediyorum önce beni bu şekilde tatmin edip en son kendisi boşalıyor ve minimum 1 saat sürüyor bazen saatlerce sohbet ederek ön sevişmeyi uzun tutarak sürekli pozisyon ddeğiştirerek ilişkiye giriyoruz ve her seferinde farklı bir haz alıyoruz bir kadının bu kadar fazla boşalması normal midir ?
Aldatılmanın ne haklı gerekçesi olur ne de affedilir böyle bir durum.Eşin bile değil sanırım erkek arkadaşın.Hala ne yapmalıyım diye düşünüyorsun.Aldatılan bir kadın affetmeli mi bi kez yapan bir daha yapar ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım ondan da kopamıyorum 6 yıl oldu çok emeğim var. Haklı gerekçeleri beni manipüle etmesi aynı iş yerindeyiz işimide bırakamıyorum hergün omu görmek zorundayım ve ne yapıcağımı bilmiyorum
Ne kadar da görgü ve ahlak kurallarına hakimüniversitedeki ev arkadaşımın uzatmalı uzun mesafe sevgilisi, geneleve gitmiş ve bir şekilde ortaya çıkmıştı. adam açıklama olarak "arkadaşlarım gittiği için ayıp olmasın diye ben de gittim" demişti. bu öyle bi şey herhalde.
Aldatılan bir kadın affetmeli mi bi kez yapan bir daha yapar ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım ondan da kopamıyorum 6 yıl oldu çok emeğim var. Haklı gerekçeleri beni manipüle etmesi aynı iş yerindeyiz işimide bırakamıyorum hergün omu görmek zorundayım ve ne yapıcağımı bilmiyorum
ben de gordum simdi. Katiliyorum. Su yaptiklarinin da hak yemekten bi farki yok. Kizlar yazmayin bosuna eglencesi olmayin sunun. Bariz trollMuhtemelen konuya cevap yazmayacak. 2 gün önce de sansasyonel konu açıp cevap yazmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?