Aldatılma !!!

m0986

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2025
2
7
1
25
Aldatılan bir kadın affetmeli mi bi kez yapan bir daha yapar ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım ondan da kopamıyorum 6 yıl oldu çok emeğim var. Haklı gerekçeleri beni manipüle etmesi aynı iş yerindeyiz işimide bırakamıyorum hergün omu görmek zorundayım ve ne yapıcağımı bilmiyorum

Son düzenleme:
Aldatılan bir kadın affetmeli mi eğer erkek haklı gerekçelerde sunuyorsa bi kez yapan bir daha yapar ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım ondan da kopamıyorum 6 yıl oldu çok emeğim var
Aldatmanın nasıl bir haklı gerekçesi olabilir hiçbir gerekçesi olamaz.

Evet bir kez aldatan tekrar aldatır nasılsa her aldatmamda affediyor der yine aldatır.

Aldatani affederseniz buna layik oldugunuzu labul etmissiniz demektir. Sonrasinda gelecek her turlu ihanet ve saygisizligida mesrulastirmis olursunuz iliskinizde karsi tarafin gozunde. Hem aldatmanin hak gerekcesi dediginiz sey nasil bir sey cok merak ettim?

Aldatılan bir kadın affetmeli mi eğer erkek haklı gerekçelerde sunuyorsa bi kez yapan bir daha yapar ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım ondan da kopamıyorum 6 yıl oldu çok emeğim var
Mesela haklı gerekçesi ne? Boşlukta mıymış? Ruhu mu sıkılmış? Hala tavlayabiliyor muyum diye mi merak etmiş? Yoksa siz mi sebep olmuşsunuz???

Birini aldatmanın haklı gerekçesi olamaz benim gözümde ama siz affetmek istiyorsanız kim ne diyebilir

Bu kadar mı gözünüz kör oluyor severken? Aldatılmanın nasıl bir haklı gerekçesi var da siz buna inanmak istiyorsunuz?

E haklı gerekçesi varsa bize niye soruyorsunuz? Hadi diyelim ki var bu gerekçe önce sizin aldatmanız onunda kısasa kısas yapmış olmasıdır

Haklı gerekçesi varsa bence özür dile sorun sende değil bende falan dersin .

Yapmayın gözünüzü seveyım kendınıze olan saygınızı yitirmeyin

Back
X