• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatilma düşüncesi acabalar :(

Bir aydır görüştüğünüz insanla 21 yaşında evlenmek, kusura bakmayın da hayatla kumar oynamaktır bence, ya tutarsa hesabı.. 3 yıl boyunca çocuk düşünmemişsiniz sonra çevreden baskı görünce eşinizin düzeldiğini zannederek bebeğe karar vermişsiniz.. Çevrenizde aklı başında bir büyüğünüz yok mu sizin? Çalışıyor musunuz? Size söylenecek çok şey var da nasıl anlatılacak onu düşünüyorum
1 ay konuşarak evlenmemiz anormal de görücü usulü olacaktı hiç görüşmeden o cok mu normal olucakti sizin için. hayır çalışmıyorum.

Üstelik konuşmamızda yaslaninca anne babaya bakma konusunda ne disunuyosun namaz kiliyomusun. Bu sekilde konusmalar gecti bende mantikli seyler dusunuyo soyluyo diye hosuma gitti. Onun icin kabul ettim

1 ay görüşmek de görücü usulü de ikisinin de oluru yok ki.. Azıcık dünya görüşünüzü çevrenizi olaya bakış açınızı değiştirin çok küçüksünüz daha yazılanlardan bile anlaşılıyor.. Uzun süre konuşarak gerçekten bilerek ailesini öğrenerek en basitinden şizofren olup olmadığını bilecek kadar tanıyarak evlenmeliydiniz.. Bunu gerçekten göremiyor musunuz? Namazı sormuş size, yaşlılıkta gelin halinizle anne babasına bakıp bakamayacağınızı sormuş.. Bu mu yani kriteriniz? Onlar yaşlanınca hazır bakıcıları var, şimdiden hayırlı olsun

Bu adamdan hakkıyla koca eş baba olur mu diye sordunuz mu? Sormadınız.. Bence artık kendinize geç de olsa gerçekçi akılcı yerinde sorular sorun.. Mesela;

- Ben evlilikten bekliyorum ve ne buluyorum?
- Çocuğumun babası nasıl olmalı ve eşim nasıl bir baba olur?
- Ben hep eşimin annemin babamın eline mi bakıcam? Nerede nasıl çalışabilirim?
- Nasıl bir anne olucam?
- Şizofreni tedavi edilebilen bir hastalık mı değil mi

Lütfen biraz şu yazdıklarımı düşünün olur mu

1 ay görüşmek de görücü usulü de ikisinin de oluru yok ki.. Azıcık dünya görüşünüzü çevrenizi olaya bakış açınızı değiştirin çok küçüksünüz daha yazılanlardan bile anlaşılıyor.. Uzun süre konuşarak gerçekten bilerek ailesini öğrenerek en basitinden şizofren olup olmadığını bilecek kadar tanıyarak evlenmeliydiniz.. Bunu gerçekten göremiyor musunuz? Namazı sormuş size, yaşlılıkta gelin halinizle anne babasına bakıp bakamayacağınızı sormuş.. Bu mu yani kriteriniz? Onlar yaşlanınca hazır bakıcıları var, şimdiden hayırlı olsun

Bu adamdan hakkıyla koca eş baba olur mu diye sordunuz mu? Sormadınız.. Bence artık kendinize geç de olsa gerçekçi akılcı yerinde sorular sorun.. Mesela;

- Ben evlilikten bekliyorum ve ne buluyorum?
- Çocuğumun babası nasıl olmalı ve eşim nasıl bir baba olur?
- Ben hep eşimin annemin babamın eline mi bakıcam? Nerede nasıl çalışabilirim?
- Nasıl bir anne olucam?
- Şizofreni tedavi edilebilen bir hastalık mı değil mi

Lütfen biraz şu yazdıklarımı düşünün olur mu
Bence bu biraz da kader işi arkadaşım 6 sene konuştu ve evlendi suan şiddet goruyo falan filan 6 yıl içerisinde de böyle bi girişimi hiç olmadı ailesiyle de bi o kadar iyiydi kv siyle çok yakındılar evlendikten sonra degistiler. esim ailesiyle zaten görüşmüyor bakıcı muamelesi değil bu. y aslaninca siz anne babanıza bakmiycakmisiniz. çalışan annelerin çocukları başka yabancılarla büyümek zorunda kaliyo neden küçük yaşta çocuğumu benden mahrum birakiyim biraz büyüyünce belki olabilir. bende sizin yaşamınızı merak ettim yaşınız işiniz eşiniz çocuğunuz nasil bi yasantiniz varki.

Back
X