Aldatilma düşüncesi acabalar :(

Nereye kadar geçilir bu ömür, Rabbim yardımcınız olsun tam teşekküllü iyi ve sağlam Aile terapistine gidin ikiniz içinde fayda var ve hamilesiniz üstelik...

Okudukça daha neler duyacağım dedim Allah yardımcın olsun ıyi tahammül ediyosun

Konu sahibini herkes taşlamış nerdeyse neden hamilesin diye.. su k.k nde en komik buldugum soru bu. Hamile ve geri dönüşü yok. Dertlesmeye ve cozum istemeye gelmis. Elestirenleri hic anlamiyorum

Konu sahibini herkes taşlamış nerdeyse neden hamilesin diye.. su k.k nde en komik buldugum soru bu. Hamile ve geri dönüşü yok. Dertlesmeye ve cozum istemeye gelmis. Elestirenleri hic anlamiyorum
Evlilik dışı hamile kalmış gibi hissettim kendimi bian millet bu kadar sorgulayinca. napiyim 2 sene geçti ne bosanabiliyoz ne sakince ilerleyebikiyoz napiyim ne zamana kadar böyle sürecek diye istedim. o arada haplarini da iciyodu duzelmisti

Sanki cocuk konusunda herkes cok dusunceli davraniyormus gibi yaziyorlar:) tekrar bi araya geldiniz madem cok sert bir dille uyarin. Eger yanlisini gorursem bu is biter tarzinda. Ve ilaclari birakmasina da izin vermeyin

olan oldu yapacak bişey yok bu konuda. çocuğunuzu Allah bağışlasın.
eğerki aldatılma veya şiddet yoksa eşinizin sağlık sorunlarının üstesinden gelmeye yardımcı olun. doktor desteği çok önemli bu noktada. zaten eski sevgilisi adına kurduğu cümleler pek sağlıklı insan işi değil. bence destek olun.
hakkınızda hayırlısını dilerim.

Su an yapacak fazla birsey yok.
Dogum yaklasiyor.

Dogumdan sonra esinizle bakarsiniz artik tamam mi devam mi diye..

Belki cocuk olunca duzelir sizin de umut ettiginiz gibi. Su an yapacak baska birsey yok

Zor zor bu aldatmalar kadar gurur, duygu yıkıcı birşey yok. Basbaya yakalamışsınz ve eski sevgilisini anlatmalar resmini saklamalar.. eşiniz sizinle severek mi evlendi?

Saygıyı yitirmişsiniz saygının olmadığı yerden bi medet umulmaz ayrıca kurcalayıp duruyorsunuz aldattığını yakalasanız boşanacak mısınız? Hiç sanmıyorum... millet baskısı yüzünden çocuk yapan zihniyete sahip olmasaydiniz esinizle bu seviyesiz diyalogları kurmasaydınız keşke.

Zor zor bu aldatmalar kadar gurur, duygu yıkıcı birşey yok. Basbaya yakalamışsınz ve eski sevgilisini anlatmalar resmini saklamalar.. eşiniz sizinle severek mi evlendi?
Evet de sonrada düşünüyorum sevse niye eskileri anlatsın diye

3. senemiz doluyo cokta erken davranmadim gibi geliyo.

Sene bazında değil tatlım
Adam tedavi görüyomuş bi sonucuna gelseydiniz
Bi iyi olsaydı
Doktordan duysaydınız

Ben maddiyat yüzünden 6 senedir bekliyorum
Bize de baskı oluyor ama henüz düşünmüyoruz diyip geçiyoruz
Yaşın kaç acaba?

Bence şu an bebeğe odaklan
Adam ne halt yiyorsa yesin
Kendini bi toparla bebeğe tek başına bakabileceğini düşünürsen ya da ailen destek olursa boşanırsın
Şu aşamada başka yapacağın bişey yok gibi
Adamın telini karıştırıp durma
Öğrendikçe kendini yersin böyle
Çünkü ne gidebiliyosun ne kalabiliyosun

Ben 23 o 26. tamamen geçeceğini sanmıyorum amcası ve babası da hala öyle dengesizler. bu böyle surup gidicek galiba

20 yaşında mı evlendiniz? Nasıl tanışmıştınız?
21 yaşındaydım evlendigimde mayısta 3. sene doluyo. yaşadığımız yer küçük olduğundan beni öncesinden takip ediyomus ama konuştuğum birisi olduğu için cesaret edip msj atmamış annesigil bi dugunde beni sormuslar ailem olmaz demis ayrildigimizi duyduğunda bi sene sonra msj etti o şekilde tanıştık 1 ay falan konuştuk sonra istemeye geldiler

Bu arada büyük konusmucan ben internetten tanışıp evlenmeye çok karsiydim ve faceden tanışıp evlendim

Bir aydır görüştüğünüz insanla 21 yaşında evlenmek, kusura bakmayın da hayatla kumar oynamaktır bence, ya tutarsa hesabı.. 3 yıl boyunca çocuk düşünmemişsiniz sonra çevreden baskı görünce eşinizin düzeldiğini zannederek bebeğe karar vermişsiniz.. Çevrenizde aklı başında bir büyüğünüz yok mu sizin? Çalışıyor musunuz? Size söylenecek çok şey var da nasıl anlatılacak onu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…