Elbette. 24 yaş ne ki? Kardeşim 24 yaşında ve bakınca gözüme hala çocuk gibi gelir, daha yolun çok başı; her şeyin en güzel çağı. Bu zamanlar geçer.
En yakın arkadaşımın aldatılma durumundan önce çok daha keskin bakardım bu tip olaylara "Beklemeyin, ne duruyorsunuz, hala daha nasıl aynı evde kalırsınız" vb. yorum yapabilirdim ama bazen şartlar çok değişik seyredebiliyormuş bunu gördüm. Sarılıp ağladığında "Ne yapsam bilemiyorum her şey çok karıştı" dediğinde bende de karıştı. Kendi annesi bile bilmez hala. Gördüğüm en güçlü kadınlardan biridir arkadaşım ve o çocukluydu da. Bekledi önünü görmek için; anlamak için. Tabi onların evliliği 5-6 yıl var bizimki gibi ve aldatılma durumu da sizinkinden farklı gelişti. Ama anlıyorum ki zor, bir ölüm acısı gibi diyordu o arkadaşım, biri ölmüş gibi içim acıyor diyordu. Ondan artık aldatılma konularına yorum yapmaz oldum burada pek. Zor.
Ama geçiyor, hayata dört elle sarılınca. Siz de atlatırsınız, hele ki bu yaşta. Affedip affetmeme ikinci şans sizde diyeceğim ama ikinci şans da kullanılmış, artık yol vermek ve yol almak vakti gelmiş. Hakkınızda hayırlısı olsun.