Aldatılıyorum galiba

ben aldatıyor diye evliliğimi bitiremem bu mesajdan sonra
başta söylediğimi söylüyorum hala
eşi sosyal bir ortamda çalışıyor
orada birisiyle gereksiz ve konu sahibinin hoşlanmayacağı bir samimiyet içerisine girmiş ve bundan çekiniyor olabilir
ben aldattığından emin olmadan, çocuğum varsa öylece kapıyı çarpıp çıkamam
şüphelerimden emin olur, ondan sonra önüme bakmayı seçerdim

Bu düşünce tarzı m.ö. 700 lerde bitti sanıyordum...

bosansinmi peki baska onerin varsa adam bole bise yapmis cok buyuk bir hata hatta benim basma gelse bende affedemem ama evlennce heleki cocuk varsa kurtarmak onemli ben sandece bi oneride bulundum ha miladdan once ha sonrasi onlarin arasi duzelsin.senin iyi bir onerin varsa tabi yardimci olalim arkadasa

Daha yeni üye olmuşsunuz ama klasik KK tavsiyesi vermekten geri kalmamışsınız bakıyorum.

daha ne olsun ki. yani
esinden vazgecmezsin vs anlarim da. aldatmis yani. galiba sanirsam net...

İki tutam saçla düzelen ilişki başka bir iki tutam saçla tekrar bozulur... şuan öneri verilebilecek bir durumda değil konu sahibi.. önce dökümü çıkartması gerekiyor...

sorununun çözümü takma kafana , saçını boyat geçer değil yani....

CANIM ben suaraya su sebepten gidiyorum su tarihte DÖNERİM.
ben arkadasıma mesaj atsam söyle derim,canım babannem öldü iyi degilim uygunsan arasana...bu arkadastır.gereksiz samimiyetle.
canım suaraya gidiyorum su tarihte döncem.bu neden sebep yer belirtme olayıdır.samimiyetin bi üst noktasındaki kısım.
koca bakıp heeee x kişi bu ya diyor,
arayıp basın sagolsun kem küm edip,eşinin dinlemesine izin vermiyor.
madem bişey yok neden eşinin kalbi rahatlasın ortam gerilmesin mevzu uzamasın diye,bu su kişi askım bak arıyorum sende dinle ama biraz fazla samimi konusur yanlıs anlama. demez.
neden görüşmeler mesajlar telefonlar slinir? ve bunun gibi bi sürü neden diye sorabilirim?
bende bi kadına aldatılıyorsunuz demek istemezdim.ama evli ve aldatan adamların tipik özellikleridir bu.

'ayrıca bi gün eşimin telefonunun ekranına şöyle bi msj düştü,canım aklım sende kaldı nasıl oldun.eve geldim ama vallahi hep seni düşünüyorum.'
çüş dedim nooluyoruz,adam hem sıkıntılı hem derdini cekiyorum hemde boynuzlanıyomuyum dedim.
telefonun caldı baksana diye bagırdım.geldi mesajı okudu tekrar yerine koydu.
önemli bişeymi dedim yok dedi.
masaya oturduk,ben özgüvenli bi şekilde ayrılık konusması yaptım sakin sakin yemek yerken.
bide beni aldatmanı kaldıramam bununla basa cıkamam,uzatmayalım dedim.
şaşkın şaşkın bana baktı ben niye seni aldatayım,kimle aldatmısım ,kim görmüş,nerden cıkardın dedi.
telefonundaki mesaj ekranda kabak gibi duruyordu gördüm dedim,
ne yaptı biliyomusun,
hemen o numarayı aradı neredesin dedi,suradayım cevabını aldı,ayagımda terliklerle beni arabaya bindirdi,kadının oldugu yere gittik,
kadının kucagında bi çocuk arabaya bindi.
ne oldu x abi dedi..
tabi ben coştum artık,
kucagında cocugunla evli bi adama aklım sende kaldı ,hep seni düşünüyorum gibi mesajları hangi amacla yazdısysanız bu sebepten buradasınız.
görüyorumki kocanız camdan bakıyor istermisiniz ben kocanıza böyle bi mesaj atayım ve sizde geniş geniş oturun dedim.
ve bunun gibi bi çok sey.
kocası indi eşimle gayet samimiydi,olayı hiç kıvırıp cevirmeden anlattı eşim,kocası yenge boşa sıkmışsın canını deyip beni inandırmaya calıstılar.
o an ok dedim.ve bu kadını arastırmaya basladım.
meger kadın caycısından tüpçüsüne gayet lakayit,insan ilişkilerini bu sekilde yönlendiren bi kadınmış.

ha bak arkadas olabilir yazacaksanız,bu arkadaslık neden ispatlanmadı derim.
eşim ruh hali cok normal olmayan biri,ama o haliyle üzerine atılan bu iftiradan bu sekilde kurtulmaya calıstı.
sebebim budur.

Daha yeni üye olmuşsunuz ama klasik KK tavsiyesi vermekten geri kalmamışsınız bakıyorum.
evet takip ediyordm uye olim dedim yani bole durumlarda ne denir blmiormki yeni bi heyecan arayan birisi var bellki yeni tansmislar.iliskileride ilerlemis ama askim konumuna gelmemis adam numarasini ezberlemiski rehberine eklememis is yerinden olamaz bellki evli oldgunu bilmeyen.birisi msj atmazdi bak aldattigi bariz belli yani ama ayril.diyemezsin sevgili dgil artik cok gec bende ole bi oneride blndm ama dgru diosun klasik

Belirtiler öyle gösteriyor tipk aldatmış koca davranısı.. keske hoporlörü sen acıp arasaydın. Esinin tlnden sifre alıp operatörden msj ve arama dökümüne bakabiliosun.

bende boşboş otursun sussun demiyorum
şüphelerini sonuçlandırsın ne yapacağına sona karar versin diyorum
ben kendi eşim için bile beni asla aldatmaz diyemem ama gözümle görmemişsem kimsenin kocası için de seni aldatıyor net diyemem

Canım diye hitap etmiş bana hiç masum gelmedi sizde o anda arayip komussaydin kadinla çok sakin birisin sanırım ben olsam kıyameti koparirdim

haklisin ama dokum olsa dahada uzulcek hersey zaten ortada

Bir şeyler var gibi ama sakin bir şekilde durumdan net emin olmalısınız. Bu devirde herkeste bir samimi konuşma mevcut sanki sevgili gibi önüne gelene canım cicim diyen tipler de çok. Ama ne bilim eşin uyurken teli al. bazı hatların sifresi oluyor mesajla ıstıyorsun onlıne ıslemlerden dökümanları görüyorsun.

ic kafana takma en guzeli ne biliyormusun? soyle kendine bir guzel bakim yap sacinla oyna guzel giyin makyajsiz dolasma onada vurdum duymaz davran ama asla aldatthini dusunme ona guvendigini belli et bak nasil ters kose olup sana donuyo biz kadinlar bakimsizlasiyruz evlenince malesef ister istemez.[/QUOTE]
ay ne alakasi var yaa. konu sahibi isterse affeder o ayr
sizin yontem adami iyice bir rli yagda bir eli balda yapar. ben erkek olsam aldattigimda karim itice suslense iyi ki aldatmisim demez miyim?
boyle ders verilmez.
ben de bosasin demiyirum ama adamin yaptigi is is degil gibi. baska bi yontem lazim..

Niye hemen kocana gösteriyorsun ki..al hemen fotografını cek. Numaraya mesaj at. Tamam canm ben seni istersen bırakayım gibi... Fevrilik iyi olmamış.

Normal olmamış eşinizin tavırları.
Farklı farklı savunma mekanizmaları geliştirmiş hatta.
Bir melek olmuş, bir üste çıkmaya çalışmış...
Durumu kabullenecekseniz de kendinizi kaldırmayın.

Bu arada koca paragrafa sadece 2 tane nokta koymuşsunuz, anlaşılırlığı azalıyor yazdıklarınızın bu şekilde.

Eşine göstermekle hata etmişsin..önce numarayı kaydedicektin kendi telefonuna ondan sonra ekran görüntüsünü alıp onuda göndericektin kendi telefonuna yada resmini çekicektin.onlar elinde bir kanıt olucaktı..daha sonra kadınla mesajlaşıp ağzından laf alıcaktın sonrasında duruma göre kadını arayıp bir güzel benzeticektin..tam anlamıyla olayı anladıktan sonrada eşinin yüzüne vurucaktın istersen ayrılıcaktın istersen devam edicektin kendi seçimin.ama aceleci davranarak eşinin eline verdin ipleri mesaji sildi,x kişi bu dedi ve konuyu kapatti muhtemelen gerekli önemleri alıcak şimdi..telefon mesaj içeriklerini adli bir vaka olmadigi sürece alamazsın ama faturalı hattı varsa konuşma dökümlerini alabilirsiniz..ayrıca eşin hangi operatörü kullanıyorsa o uyurken online işlemlere gir telefona bir şifre gelicek o şifreyle numaralara bakabilirsin detay yok ama en azindan kimle konuşmuş görürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…