Aldatılıyorum galiba

Durumu kabullenecekseniz de kendinizi kaldırmayın.

Ben katiliyorum, bosanma/ayrilma dusuncesi olmayanlar aldatildiklarini anladiklarinda bence yuzlesememeli. Adama ne diyeeksin ki, aldattin diye kizsan ne olacak yani ? Bu durumda iyice yuz goz oluyorsun, adam aldattiginda affetttigini anliyor, taviz tavizi doguruyor. Aldattim yanima kar kaldi , nasilsa affediyor onume gelen olursa takilayim diye dusunuyor. Eger bosanma soz konusu degilse en iyisi aldatildigini anlasa bile bilmemek, gormemek, duymamak bence, yuz goz olmamak.

Birinin aldattigini yuzune vurmanin dava acmicaksam bence hicbir getirisi yok, sadece evet kabullendim demis olurum, bu kadar.

Aldatan şahsa dediğin gibi davranır veya davranmaz orası kişinin stratejisine kalmış ama ben insanın kendisini kandırmamasından, kendisine dürüst olmasından bahsediyorum.
Kaldı ki aynen dediğin gibi de aldatanın yanına kar kalıyor her türlü...

Ama arayip konuştu bana adını verdi hee x bu ya diye

Yakın durmuyor dokuman çıkarmaya hep bir tartışmaya giriyor dokuman diyince

Aldım telefonu açtım mesaj gelmişti ama okumamışti ben okudum ilk

Bence emin olmadan harekete geçmeyin olabildiğince sakin olmaya çalışın .Soğukkanlı olun zaten olmuşsa herhangi bir şey ama hiç inanmıyorum nedense aldatan biri telini böyle rahat size vermez .

Yakın durmuyor dokuman çıkarmaya hep bir tartışmaya giriyor dokuman diyince

Onun herhangi birseye yakin durmasina gerek yok,
Elbette ayrilmamak icin size kanit vermek istemeyecek.

Bosanirim diyorsaniz onun ya kendisini ispat etmesini sart kosun ya da direkt kendiniz halledin.

Cocugu bahane edip hem devam etmeyi hem de kendilerini daha da huzursuz edecek seylerin pesinde vakit gecirmeyi sahsen dogru bulmuyorum.

bi şekilde size açıklamalıydı kuşku aşkı yer .peşini bırakmayın. olayın aslı umarım sizi üzecek bir durum değildir .

Ciddi olamazsiniz...

Keske direk ona bisi solemeden arasaydiniz simdi boyle dusunmezdiniz . Bunu soylemek istemem ama karistirmis bi haltlar durum bunu gosteriyor

K.bakmayin adam sizi baya keriz yerine koymus... ne bu yaa ustunden 1 ay gecmis siz hala oturun haa...o disarda fing atsin..tovbe tovbe cok sinirlndim..

Tam aldatan erkek modeli
tanımıyorum
aa falancaymış
bağırıp saldırıp üste çıkma
gezelim eğlenelim unutalım
olmadı şiddet
sonrasında olmamış gibi vurdumduymazlık hepsi bunun alametleri
o anda sakinliğinizi koruyup numarayı alıp takibe almanız gerekirdi
şuan yapacak bişeyiniz yok
artık yaparsa da iz bırakmaz

Siz o numaranın varlığından haberdar oldugunuzu hiç belli etmeyecektiniz bence.
Ben olsam ; önce numarayı alır arardım eşimin ruhu bile duymadan kadının ağzından lafı alırdım.
Sonra tabii delil şart konuşmayı kaydederdim filan.
Belki de anlık öfkeye yenik düşerdim ki siz düşmüşsünüz..
Aldatılıyor olma ihtimaliniz yüzde yüz gibi geldi.

Hayır isim yoktu numara vardı numarayı biliyorum son hanesini hatırlamıyorum :S

numaranın kayıtlı olmaması daha şüphe uyandırıcı,kayıtlı olmayan bir numaradan böyle samimi bir mesaj ancak yanlışlıkla atılmışsa gelir ki, eşiniz numarayı arayıp konuştuğuna göre yanlışlık yok malesef.

hayır canım çok doğru yapıyorsun bende aynısını yapardım çok takdir ettim. bu işin peşini bırakma bence . hangi hattı kullanıyor mesela turkcell de eğer online işlem şifresi alırsan görüştüğü numaraları mesajlaştıklarını görebilirsin. eğer aralarında birşey varsa zaten görüşüyorlardır. bir şekilde bulursun. arayan bulurda karşılaşacaklarına hazırmısın. hoş insan bilmeyince şüphe de içini kemirir yani benimkini kemirir gördüğüm kadarıyla sende bendensin bacım üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…